Не лъжи!

Когато човека свиква да лъже, той сам си създава илюзорен, нереален свят, който не отговаря на действителността. Лъжата буквално го откъсва от РЕАЛНОСТТА.

Ти не можеш да преценяваш кое е истина, правилно и кое не: Доброто започваш да виждаш като зло и обратното. Губиш връзка с настоящето. 

Например:

Човек, който е с отворено сърце към теб, искрени, приятелски и чисти намерения ти го възприемаш като лош, измамник, или пък обратното.

Търсиш във всеки израз подтекст- Вярваш в конспирации, че всички са лъжци, защото си представяш, че всички са като ТЕБЕ.

‘‘Една лъжа води до друга лъжа.‘‘  Живота ти се превръща  в НЕистина.

Ти спираш да преценяваш реално ситуациите, събитията  и хората около теб и живееш в тотална заблуда относно заобикалящия те свят, което ти носи  големи проблеми, болка и страдания.

Освен това хората спират да те приемат на сериозно.

Лъжата отдалечава един човек от друг. Тя отблъсква и създава бездна между лъжещия и излъгания.

Освен това държи лъжеца постоянно в напрежение. А това води до ЛИПСА НА ЕНЕРГИЯ.

♦ Половин лъжа е по-лоша от цяла Човека е много по-склонен да се довери когато към лъжата има добавена и частица истина. Така го подвеждаш още по-сериозно. Много хора мислят, че когато преувеличават в разговорите, това е безобидно, но не биха се почувствали добре, ако са на отсрещната страна. Думите не са случайни звуци, а са носещи енергия и значение. Те имат силата  да променят реалността.

‘‘Наказанието на лъжеца е, че когато казва истината никой не му вярва‘‘

Една от 10- те божи заповеди е именно свързана с лъжата

‚‘‘Не лъжесвидетелствай против ближния‘‘- човекът няма право да лъже в съда срещу друг. Ние хората сме постоянно подсъдими, във всяка секунда с всяка дума, мисъл и действие – от небесния съд и /Г-д (Енергията и силата създала света, хората, вселената.)

Когато премахнеш лъжата от живота си и

 Когато станеш честен ти:

 Ще спиш спокойно и няма да си напрегнат,

♥ Ще живееш в душевна лекота,

♥ Ще ти липсва чувството за вина и срам

Освен това:

♥ Хората ще ти се доверяват много повече  и ще си много по-желан и за бизнес и за всякакви отношения и връзки

♥ Ще имаш повече пари и успехи в живота

♥ Мечтите ти ще се материализират по-бързо

♥ Ще Имаш повече енергия

И ще Живееш в щастие и любов !

 Животът става прекрасен когато знаеш как да го живееш! 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *