Не позволените връзки и неправилното интимно свързване ти спират благословията, богатството и късмета

Човек може да спазва всички инструкции на Вис-шата сила (да не лъже, не краде, да не злослови и т.н. но не свързва ли същия себе си правилно в интимността, тогава цялата му благословия и изобилие  ще остават заключени в Небесата-закон

Да задоволяваш сам себе си интимно е абсолютно забранено (намери си половина)

Важи и за жени. Това е един от най -големите грехове които трябва да поправя света ни днес.

Не са позволени още:
Отношения между:

❎Мъж с омъжена жена (обвързана) или обратното

❎Мъж с много жени или обратното, мъж с мъж, жена с жена, между роднини, човек с животно

❎Всякакъв разврат

❎Забранени са похотливи мисли, думи, действия( по.рн-о_)изневяра.

❎Интимност в:  пияно, гневно състояние, в липса на любов, за задовляване на нагона, по не взаимно желание.

❎ Пълното отделяне от противоположния пол не е позволено.

❎Всяка възбуда при която половия контак е невъзможен или не позволен е забранена даже и между влюбените съпруг и съпруга.

🔥Сек. уалната енерг🔥 е Бож-вената енерг. Тя не принадлежи на човека и той има забрана да я разпилява или камоли с нея да върши грехове.

В духовността когато мъжът и жената са интимни и заедно те стават едно цяло и всяка намеса на 3-ти лица (дори и тайна такава) има не добри последици за общото им поле и сила.

❎Нарушаването на забраната за не позволени връзки освен финансови и физични нанася и душевни страдания. Следствието от не спазването на тази заповед е лишаване на човека от възможността да Обича и да бъде обичан💔

🌹Вс-ния е създал хората да се събират в любовта и да правят семейства– това е задължително условие, за да може душата да се развива и усъвършенства.

Но на този акт трябва да се гледа като на свещено бож-вено съединение на 2 сродни души, които желаят да се свържат и обединят влюбовта, а НЕ на моментно животинско удоволствие и утоляване на необузданата страст граничещо с разврат.

Правилното интимно свърване ще ти дава духовна сила с която ще успяваш да бъдеш силен, богат и в благословията и в материалността.
💚🌹🧡

За режим на хранене и тренировки ми пиши ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *