Не се гневи!

Гневът е една от най-често срещаните негативни емоции, които изпитва човек в съвремения живот. Според мъдреците той е не добро качество, което задължително трябва да бъде обработено и корегирано от хората. Това е част от поправката на душата ти, за която си дошъл тук.

Да се гневиш е грях,  който разваля хармония както в света, така и в ума ти. Той води след себе си големи проблеми.

Контролирай се! Както се въздържаш от вредната храната. По -силен си от колкото си мислиш.

Ако някой те ядоса и в този момент поемеш дълбоко въздух и не избухнеш в гнева си,  това ще изчисти и премахне много голяма част от не добрата енергия, която имаш в себе си- в твоето физическо тяло и душа от греховете, които си правил/а през целия си живот.

♦Колкото повече се поддаваш на гнева, по-силен ще го правиш и заедно с него и злото в теб ще расте.♦

Корена на гнева е гордостта

Там където има гордост и его няма Т-ворец, спокойствие, обич и радости. Те не могат да стоят на едно място.

Как да се справиш с яростта и да бъдеш по-спокоен/а?

💚 Не реагирай авотматично и прибързано. Брой до 10. Разума да властва над сърцето и моментната ти страст, а не обратното!

💚 Спорта и движението  са задъжителни- кардио, бойни спортове, фитнес, танци или др. Потенето има изчистваща функция. То изважда негативността навън и успокоява клетките.

💚 Разходи се на чист въздух. Мисли за хубави неща- душата ти се намира там където са мислите ти. Поставяй си нови цели и мечти например, също план как да ги сбъдваш.

💚 Правилното хранене е от голямо от значение. Хората които консумират много месо или вредни храни, които не се съдържат естествено в природата увеличават хормоните на стреса в тялото си и това става тяхната постоянна вътрешна среда и атмосфера. Тогава много по-трудно ще успяваш да се контролираш.

💚 Вдишай дълбоко с носа и на издишане си представи как яростта излиза от тялото ти. Издишаш през устата. Това изважда физически негативността от клетките.

💚 Всеки път когато се разгневиш  и си на път да  ‘избухнеш’, се сети че ако го сториш, ще изускаш от късмета си за съотетения ден. Това е духовен закон. Парите ти също ще намаляват.

💚 Усмихни се! Усмивката на момента ще предизвика отделяне на повече  хормони на радостта в организма ти и ще намали тези на стреса.

💚 Помисли защо се гневиш на ситуацията в която си? Тя е с причина до теб. Може би се ядосваш на човек защото разпознаваш себе си и твоите нег. качества и постъпки в него? Това на което се ядосваш в останалите е което тряба да корегираш в теб си- отразява те като в огледало.

Или си горделив и не приемаш със смирение, което ти се случва от Вс-ния! Така само ще удължаваш агонията!

💚 Извади гнева навън с молитва. Емоциите са свързани със сърцето на човек, а то с устата му и когато изказваш на глас което чувстваш така го изваждаш навън. Най-добре е да споделяш на Вс-ния. Ако се оплакваш на приятел който не може да ти помогне, освен че ще ги натовариш с твоите проблеми ( духовно може и да го заразиш със същите!!!) много вероятно е и да получиш не добър съвет от него.

💚 Бъди повече в смирението, а не в гордостта. Най-големите благословии ти се дават когато се смириш.

( Може да се случи чрез нещо не хубаво отвън). По -добре сам намалявай себе си!

Гордостта да е на минус, скромността на плюс, всички др. качества да са в средата.

💚 Пий фитнес чай DAILY FIT TEA. В него има специални Бож-вени искри от които в действителност се нуждаят тялото и клетките ти, за да са в хармонията и в обичта. Билките и растенията, които съдържа не са отглеждани или подлагани на обработка с химия. Високо качество на достъпна цена! Ще ти помогне в контрола както на емоциите, така и на килограмите. Намалява силния апетит за сладки и вредни храни. Дава усещане за нахранване. Без йо-йо ефект. Създаден за мъже и за жени.

Приучавай себе се да живееш по правилата на Вс-ния. Това ще ти осигурява много по-спокойни, красиви и радостни тяло, душа и живот.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *