Ново ти красиво тяло и Аз

Да съжалиш за нередното, което си вършил преди и да направиш разкаяние, означава че вече си готов за промяната в живота. И най-накрая е дошло времето да постигнеш различна версия на себе си. Сега трябва да действаш с твърда убеденост, че е настъпил момента за новото ти тяло, навици, съдба и живот.

Това е процес. На някои места ще се наложи да направиш скок, но в началото е по-добре да започнеш с малки стъпки, за да не паднеш и да не се разбиеш. Важно е също да внимаваш и да не изпуснеш възможността.

Представи че влизаш в разхвърляна стая и  сега трябва да подреждаш и чистиш. Старитай промяната с най-близкото, лесно и дотъпно. Започни с негативните си качества като гняв, завист, злословие, лъжи, ленност, клюки, чревоугодничество, непозволени връзки и неправилно свързване, липса на контрол.

За всички тези трявба да правиш разкаяние и да се отдалечиш или си блокираш енергията.

Виж кое е онова което те дразни в другия и започни същото да измеяш по себе си. Няма ‘другите’ всичко си ‘ти’. Те са само твое огледало.

Новото ти  ‘Аз’  ще е същотот ти ‘АЗ’, но вече поправено, корегирано, по -силно, мъдро, по-добро, красиво и щасливо.

Тогава ще успееш да се изкачиш по-близо до  Тв-реца (Източника ти на сила и вдъхновение)  и до потенциала вътре в теб. Ще имаш по-ясно виждане и разбиране за себе си, мисията ти, за грешките които допускаш, за възможностите, които притежаваш и ще се изместиш на твоя път. Там станеш този, който в действителност трябва да си.

И точно на това място ще се чустваш и най-хубаво и-комфортно. Защото то е твоето и  си  действително себе си!Няма как да се чувстваш комфортно когато се живееш и се правиш на който не си- играеш роля.

В лъжата никой не може да се усеща удоволетворен и щастлив- това е дух. закон. Тя отрязва връзката ти с Т-вореца на много дълбоко ниво. Няма такова нещо като благородна лъжа. За Небесата лъжата си е лъжа.

Трябва да изменяш духовното ( мисли, характер, реакции, поведение, душа)  и да растеш, за това си дошъл в този свят. Това е основната ти работа, мисия и цел .

Духовнот се променя през материланото. Движи се всеки ден с малки стъпки към по-големите цели.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *