НЯМА ДРУГ КАТО ТЕБ, ти си специален

Ако човека приема страданието което му се случва като безсмислено,

тогава той много трудно ще го преживее. Ако ти си в такава ситуация и смяташ че си направил всичко на което си способен, е добре да преосмислиш живота си. В трудните моменти ние се питаме: Какъв е смисъла на моя живот, защо живея изобщо? Страданието те кара да погледнеш света по друг начин. Замисли се коя е истинската ти ценност, не чакай да дойде трудността, за да ти отвори очите.

Страха от неизвестното е ситуация в която ти живееш в свят в който не те устройва, но не смееш да продължи напред. Промени нещо, опитай се да премахнеш или смениш убежденията, които са ти насадени от средата: родители, учители, приятели, познати, половинка, соц мрежи, ТВ .Живота не е теория, а нов опит, който да придобиеш. Живеем в свят на ДЕЙСТВИЕТО. За всяка врата има измислен и ключ. Дори и да направиш грешка продължаваш нататък и не се отказваш.

Света ни е създаден несъвършен, ако беше перфектен човека нямаше да има работа и какво да прави вътре в него. Губи се идеята. Неизвестното е по-интересно. Проявявай смелост, не стой на едно място, защото никой няма да свърши твоята задача вместо теб.

Има 2 начина, за да се задействаш- единия е доброволно да го направиш, а другия е чрез и от трудността.

Ако не знаеш на къде да тръгнеш помоли Б-г да ти показва правилните стъпки и пътя по който да поемеш, да ти отвори очите. Попитай го ‚‘;Когато ме помолиш, аз ще ти покажа‘‘ Г-д. Не се моли на предмети направени от човека, те не могат да те чуят, нито на ангели, архангели и подобни. ‘‘Да нямаш други Б-гове освен мене‘‘ Наказанието за неизпълнението на тази божествена заповед е смърт- тази смърт може да бъде и на душата: тежка нелечима болест, загуба на близък и т.н.

Махни страха и притеснението. Има неща, които зависят от теб, но има и такива, които не са в твой контрол.

Страха или те развива или тръгваш надолу, зависи как го използваш.

Разбери че Б-Г те води, ти си с него и зад ъгъла те чака нещо много по-хубаво.

Ако човека е откъснат от Всевишния ( силата и енергията създала света и вселената) Живота му е ад. Дори и да има пари, той ще е в депресия, на анти депресанти или алкохол, ще усеща неудоволетворенност и тъга. Той няма да има  ценност и смисъл. Човекът откъснат от Създателя е постоянно в страхове.

Твоята себеоценка  се формира спрямо това, което  другите казват и мислят за теб- ако ти направят комплимент се чувстваш ок, ако те обидят обратното. Асоциираш се спрямо околната среда и когато зависиш от нея и тя не резонира с теб те обзема страх, самота, несигурност, дори отчаяние. Ти се самоопределяш с това, което ти говорят останалите! Винаги ще има хора които не те харесват, каквото и да правиш! ВИНАГИ!

Ако ти вярваш в Б-Г знаеш, че си СПЕЦИАЛЕН. Няма нито един човек на тази земя, който да изглежда и да мисли като теб 1 към 1. Ти си уникален със своите качества, умения и мисия. Един единствен за света.

Ти си производна на самия  Създател. Постарай се негатвините качества да ги обърнеш в положителни.

Всеки ден ти е нов шанс за да се подобриш и поправиш, използвай го правилно и ще бъдеш  здрав, красив и щастлив.

Oще полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *