От къде да си вземеш сила и мотивация?

Да откриеш и да заживееш в мисията си означава да се свържеш с безкрайния източник на енергия и щастие тук на тази земя. С Тв-реца вътре в теб и с този отвъд- с В-сшата сила.

Направиш ли това, ти си успял да надскочиш материалната природа и ограниченията и си стигнал до най-високото. До точката в която ще си свързан със С-здателя и от този контакт ще можеш да черпиш сили и вдъхновение. Тази е и най-голямата благословия. Без мисия няма и щастие.

Това може да се случи през различни дейности: готвене, тренировки, творене, пеене, писане, учене, възпитаване на деца, помощ към нуждаещите се и много други.

Ако таланта ти е да рисуваш, ти ще можеш безкрайно да твориш всякакви произведения и различни картини и тази радост и наслада от процеса ще е винаги достъпна за теб, при това без лимит.

Така се усеща физически връзката на човека с Тв-реца. ♥ През мисията си ти си в по-близък контакт с Него. И това ти дава чувство за радост, обич, благодарност, ставаш по -уверен и силен.

И тази трябва да е главната ти цел в живота. Да оправиш връзката ти с Вс-ния. От там и всички останали ще се подобрят- с теб самия, с  хората около теб, със света.

От това  ти зависят щастието, енергията и доброто настроение.  А което чувстваш ти привличаш в живота си, но с още по-голяма мощ. Изпращаш ли не хубаво към Небесата, такова ще ти се връща от Горе и в реалността.

Длъжен си да откриеш целта за която си дошъл тук и в което си силен, ценен, нужен. И да я развиваш, разширяваш, надграждаш. Ако ти е трудно сам да намериш себе си, тогава помоли Вс-ния да ти помогне. ( не е човек, растение, картина….) Моли се на който трябва, ако искаш да се чува което желаеш. (Не се моли в WC)

С-здателя ни винаги изпълнява молитвите за духовните неща.

Сега затвори очи и кажи на глас:

Моля те, Всеви-шен, помогни ми да открия и да заживея в мисията ми, в онова за което ти си ме изпратил тук.

Разчитам на Теб! Също те моля да ми дадеш правилните мисли и осъзнаване, за да виджам и разпознавам възможностите.”

Единствено в твоята мисия е скрит Източника ти на сила, воля и мотивация. И който търси рано или късно намира.

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за вкъщи или за фитнес зала ми пиши.

♦Програмите са за мъже и жени, подходящи за: Детокс, Отслабване, Стягане, Релеф, Натурално Покачване на Мускулна маса, намаляване на мазнините, Премахване на целулита, За плочки на корема.
В сайта ще намериш още детокс режими за Тялото и Душата,
също и натурална козметика за тяло.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *