Повече добро или зло вършиш? Измени съдбата и последствията

В света ни има добро и зло и те са смесени. Твоята задача е да ги разграничиш и отделиш. Не доброто не може да бъде махнато, то трявба да бъде подчинено. Негативното превърни в позитивно- тъмнината в светлина. Единствено с твоето действие можеш да ги смениш.

И това според мъдреците е в ръцете само на човека- Вс-ния не се намесва, защото Той ти е дал правото на личен неприкосновен избор. Как ще го изполваш си е твоя работа- правиш и ще получаваш.

Малкото ти действие тук създава много голям резонанс в Горните светове и след това се връща обратно към теб и към всички.

Ако си тъжен, сваляш още повече тъга към земята. Правилните и добри действия- по правилата на С-здателя, притеглят положителна енергия.

Виж какво срещаш в живота и в реалността ти и така ще разбереш повече добро или не добро вършиш. Всеки човек има възможността да задвижи изцяло целия свят в определена посока. Той е като малък център на земята с неподозирана вселенска мощ.

Като енергия на съществуване хората се подържат от Бож-венат сила и правилата, но тяхното поведение също има значение, защото със собствените си решения могат да решат да вървят и срещу Вс-ния.

Когато вършиш нещо с личния си избор, ти изменяш възможностите на бъдещето и често пъти сам ограничаваш себе си след това.

Веднъж като направиш действие, то създава нови пътища и опции, но отрязва други  и съответно когато правиш негативно то резонира обрано към теб и Творението и идва със същия знак.

Но това е ефекта от твоето собствено действие. И цялата верига на последващите действия се изменя- позитивно или негативно.

Въпреки всичко даже и да си направил и създал не добра ситуация, С-здателя прави така че въз основа на новото, което си вкарал в света, винаги да имаш възможността точно от това място да стигнеш до най-доброто.

Ключът е в разкаянието и прошката.

Времето между не хубавото което си сторил и последствието, което те очаква е буферната точка в която можеш да измениш крайния резултат и което трябва да ти се случи, защото си нарушил законите в Творението. Тази взможност е огромен подарък от Вс-ния ! Тя не е дадена на всеки и е от Неговто милосърдие и любов към теб.

Изолзвай правилно и ще бъдеш спокоен, здрав, красив и щастлив или ще затъваш в проблемите и несполуките и ще губиш още повече от силата и мисията си в този свят. А когато става въпрос за душата, последтвията остават и за следващите светове. Избирай правилното и доброто.

 

 

За индивидуален режим за хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥
♦Програмите са за мъже и жени, подходящи за: Детокс, Отслабване, Стягане, Релеф, Натурално Покачване на Мускулна маса, намаляване на мазнините, Премахване на целулита, За плочки на корема.
В сайта ще намериш още детокс режими за Тялото и Душата,
също и натурална козметика за тяло.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *