Пожелай си и ще получиш

Мъдреците казват, че молитвата ще бъде най-голямото откритие на човечествотот  в бъдеще. Тя е ключ с който се отварят всякакви ключалки.

Ако нямаш нещо в живота ( красиво тяло, енергия, любов, мисия, успехи, пари, здраве, спокойствие) това е защото не си се молил достатъчно.

Как да направим така, че желанията и молитвите ни да се сбъдват и защо те не се случват все още:

1.Условие за да се чуе и изпълни молбата ти  е да е тя бъде отправена към който трябва- това е РЕЦТАТА, за да се получи накрая вкусен кекса.

Моли се на Ви-сшата сила сътворила Вселената  (нас хората и всичко съществуващо). Тя няма форма, пол, килограми, ръст. С-здателя е безкраен и необозрим.

2.Не се молиш достатъчно- за различните неща човек трябва да се помоли определен брой пъти и когато достигне заложената цифра, чак тогава молбата му ще бъде удоволетворена.

3.В действителност ТИ НЕ желаеш достатъчно силно това, което все още нямаш. Стани готов и чак тогава ще ти се даде

Техника направи място за мечтаното.

Покажи доверие на С-здателя и докажи, че вече си готов за това което искаш от Него. Ако мечтаеш за кола, потърси обяви за гараж, звънни, отиди на оглед. Искаш ли бебе купи дрехи, подреди стая, намисли име.

Довериш ли се напълно във В-сшата сила Тя  ще ти даде даже и да не си заслужил!

 

4.Клюкарстваш и лъжеш, ЗЛОсловиш! Вс-ния си запушва учиште пред молбите на такива хора.

Не бъди глупав. СПРИ с лъжи, клюки, злословие. Това ОТНЕМА от твоята СИЛА и УСПЕХИ! На себе си го правиш разбери.

 

5.Имаш низки и нецензурни думи в речника си. ( псувни, вулгарности) Не е редно със същата тази уста да се молиш пред С-здателя. Това е инструмента- свръзката между Вас. Трябва да почистиш, ако искаш да работи правилно.

6.Имаш грях- направи разкаяние и  спри с НЕРЕДНОТО още сега ЗАВИНАГИ. Това ще ти даде нова енергия, правилни мисли, спокойствие, душевна лекота и БОГАТСТВО.

7. Не се молиш за другите, а само за теб си. Тогава и молитвата ти по-малко ще се чува.

7.Все още не си заслужил така желаното. Хората които получава НЕЗАСЛУЖЕНО чувстват срам . Положи усилие – заплати си мечтата. Тогава ще можеш и да и се зарадваш и насладиш, когато я получиш,

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *