порно филма или успеха, ти избираш

Човека по своята природа е ограничен. Той вижда ( чувa, усеща, помирисва ) само ЧАСТ от заобикалящото го. Ние виждаме капката в морето, но океана реално за нас остава скрит. 

Хората сме в постоянен обмен на енергии. Нашите мисли, емоции, чувства, самия ни контакт повлияват един на друг. Но освен с хора (животни, растения), ние можем да обменяме и енергии и с невидими ‚същества‘, на фино ниво. Някои от тях са добри, други не много.

Проблемът на тези същества е, че те имат силата да се прикрепят за нас и буквално да ТОЧАТ от нашата енергия.

Така например уж безобидното гледане на порно филми, списания, силното неконтролируемо желание за нещо като разврат, хазарт, цигари, алкохол, наркотици, кражба  действат като магнит за тези не много добри ‚същества“.  Те се ХРАНЯТ с тези страсти…

Прикрепят се буквално за човека и изсмукват енергията му. Те го замърсяват. В най-лошия случай могат да го превърнат в инструмент с който да се зареждат, нещо като батерия или акумулатор от който да черпят постоянно ток за негова сметка. Те стават негови господари, а той техен роб.

Могат също така  да ВНЕДРЯТ в неговото тяло негативни мрачни чужди мисли, емоции, да го доведат до депресия, тъга, умора, страх. Вадят го от РАВНОВЕСИЕ. Проявяват се още психически проблеми, нестабилност, апатия, нежелание за живота.  Те влияят както на ума, така и на духа, тялото, Объркват ни, подвеждат ни, манипулират ни. *Но само ако им го позволиш.*

Когато човек изпадне в излишък от енергия ..силен страх, някаква негативна емоция- гняв, агресия, ярост, омраза…

Тук отново се дава сигнал на тези ‚същества‘ да се намесят и да се нахранят с тази наша енергия.  Този процес може да бъде безкраен.

Как да се спасиш?

НЕ им давайте власт.

♥ Контролирай страстите си. Включи повече храни като плодове, зеленчуци, сурови ядки и билки, супер храни. Човека, който НЕ може да контролира храненето не може да контролира и други области в живота си (страстите си). Започни от тук. Той се поддава на страстите вътре в него и остава без енергия, без да разбира защо. Не се поддавай на изкушението. Не позволявай то да ти носи УДОВОЛСТВИЕ, защото именно то е свързващия елемент *Забраненото ти вреди* ако не се поддаваш на желанията си,  тези същества няма да има за какво да се прикрепят.

Това не означава да не правиш секс никога в живота си. Напротив. Първата заповед дадена на човечеството от Б-Г е ‚‘ПЛОДИ се и се размножавай‘‘ Без това няма как да съществуваме. Но този процес да бъде контролиран и с ЛЮБОВ в сърцето и душата.

 Пий вода. Водата дава живот и енергия.

 

Благодари за всичко, което получаваш в живота. Научи се да благодариш за нещата които НЯМАШ… Някой човек от миналото например.. той не е влияел на теб добре ..Благодари на Б8г че се е намесил и ви е разделил.

♥ Слушай музика, гледай филми, чети книги която те балансират, за да не влизаш в излишък от енергия и да не храниш недоброжелателите около себе си.

♦ Бъди в емоции на равновесие. 

Тези същества те водят в посока надолу в свои води, защото там те са силните. Поглъщат те и държат като закачен с камъни, надолу. Но само ако им позволиш

БЪДИ осъзнат- всичко е в твоите ръце

 Не бъди в ниското.

СТОЙ НА ВИСОКОТО. ( в щастие, позитивизъм, благодарност, любов, милосърдие, добрина)

Там си ЗАЩИТЕН от тези ниско вибрационни енергии. Ако си на високо те не могат да влязат в контакт с теб, защото не могат да те стигнат.

Препускай с радост, любов и усмивка през  живота. Запази тялото и душата си ЧИСТИ. Така не само че ще се защитиш, но и ще ги заредиш с нова, чиста енергия с която ще постигаш мечтите си. 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *