Поставяне на цели и мечти, как да ги сбъденм по-бързо ( практична задача )

Поставяне на Цели и Мечти, как да ги сбъднем по – бързо: 📙(практична задача)

Може да си купите специална красива тетрадка или тефтер, в които да вписвате, това което искате да постигнете.🌸

Сега помислете за важни за вас неща, които искате да ви се случат в различни области. Разделете ги на категории И всяка запишете на отделна страница. Например:

🌸Здраве,
🌼външен вид,
🌸работа,
🌼семейство,
🌸доходи,
🌼творчество,
🌸лична реализация,
🌼почивки
 🌸университет🌼 и др.

Сега помислете как си представяте, че искате да се развият нещата при вас в тези области след 5 и след 10 години. Това е дългосрочна цел. Запишете. Оставете си свободно място отдолу, защото ще дописваме.

Формулирайте в сегашно време, все едно вече се е случило: “Аз имам Красиво и Здраво тяло, тренирам всеки ден… ”

Сега запишете в тетрадката в съответната област и страница как се виждате след 6 месеца. ( целта вече е краткосрочна). След това и след 1 месец.

 

🔸Не забравяйте да поставяте реалистични цели! Няма как да направиш плочки на корема за 1 седмица например.🔸

Сега разгледайте категориите на отделните страници и под всяка една цел написана до сега добавете поне минимум по 3 СТЪПКИ, които трябва да предприемете, за да се доближите по – бързо до желаното. ( може да запишете и повече)

Препрочитайте написаното всяка седмица. 🔸Фокусирайте се върху стъпките, защото те са пътя към успеха ви🔸. Вложете енергията си там. Много вероятно е някои неща да ви се получават много лесно, а други изобщо да не стават. Ако е нужно корегирайте написаното с времето.

💚 Запомнете, че ако една цел е добра за вас и вие полагате усилия за нея, тя несъмнено ще ви се случи. 💚

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Write a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *