Поставяне на цели и мечти, как да ги сбъденм по-бързо ( практична задача )

Поставяне на Цели и Мечти, как да ги сбъднем по – бързо: 📙(практична задача)

Може да си купите специална красива тетрадка или тефтер, в които да вписвате, това което искате да постигнете.🌸

Сега помислете за важни за вас неща, които искате да ви се случат в различни области. Разделете ги на категории И всяка запишете на отделна страница. Например:

🌸Здраве,
🌼външен вид,
🌸работа,
🌼семейство,
🌸доходи,
🌼творчество,
🌸лична реализация, отношения
🌼почивки
 🌸университет🌼 и др.

Сега помислете как си представяте, че искате да се развият нещата при вас в тези области след 5 и след 10 години. Това е дългосрочна цел. Запишете.

Важно е да записвате желанията си, за да стартирате процеса на материализиране. Оставете си свободно място отдолу, защото ще дописваме. Добре е да  фокусирате енергиията си в 1 до 3 цели за още по-добър резултат.

Формулирайте в сегашно време, все едно вече се е случило: “Аз имам Красиво и Здраво тяло, тренирам всеки ден… ”

Сега запишете в тетрадката в съответната област и страница как се виждате след 6 месеца. ( целта вече е краткосрочна). След това и след 1 месец.

🔸Важно е  да поставяте реалистични цели! Няма как да направиш плочки на корема за 1 седмица например.🔸

Но още по-важно е да МЕЧТАЕТЕ СМЕЛО! Не слагайте огграничения в това, което желаете за себе си. Просто си го поискайте. Появи ли се желанието за нещо, ще се появят и начините за изпълнението, особено ако това, което наистина желаете е с цялото ви сърце и душа и в него има заряд, нетърпение.

Сега разгледайте категориите на отделните страници и под всяка една цел написана добавете поне минимум по 3 СТЪПКИ, които трябва да предприемете, за да се доближите по – бързо до желаното. ( може да запишете и повече)

Препрочитайте написаното всяка седмица. 🔸Фокусирайте се върху изпълнението на стъпките, защото те са пътя към успеха ви🔸 Вложете енергията си там. Много вероятно е някои неща да ви се получават много лесно, а други по не лесно. По време на процеса може да корегирате.

Визуализирайте това, което икате е да ви се случи. Почувствайте успеха в живота си, нищо че все още е само мисъл, идея. Това е мощна техника, която носи успех на тези, които се научат да я използват.

💚 Запомнете, че ако една цел е добра за вас, вие полагате усилия за нея и НЕ се отказвате във времето, тя несъмнено ще ви се случи. 💚

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *