Похотливи мисли? Откъс от програмата Daily Detox За Него и Нея

”…..

Еротичните мисли, даже и да не се е стигнало до действие, не позволяват човек да свърже себе си с източника ( с Тв-реца). И този духовен канал през който той трябва да получава сила, добро настроение, мотивация и да зарежда душата си остава затворен.

Всякаква възбуда при която половия контакт е невъзможен или забранен е не позволена за хората даже и между влюбените съпруг и съпруга.

Непозволените връзки са неправилно свързване. Това е един от най-големите грехове в които падат света ни днес ( филми с интимност, еротични фантазии, чужда или неправилна жена/ мъж, интимни отношения между роднини, мъж с много жени, мъж с омъжена жена, мъж с мъж, жена с жена, човек с животно и др.)

Вс-ния е създал света с идеята хората да се събират в любовта и да правят семейства– това е задължително условие, за да може душата да се развива и усъвършенства.

Но на този акт трябва да се гледа като на свещено бож-вено съединение на 2 сродни души, които желаят да се свържат и обединят в обичта, а не на моментно, егоистично, животинско удоволствие и утоляване на необозданата страст граничещо с разврат !

Хората, които нарушават тази забрана се лишават от възможността да обичат и да бъдат обичани. Това е следствието.

Правилното свързване ще ти дава сила, ще зарежда душата ти, ще се усещаш мотивиран, с воля , ентусиазиран, с мечти и трепет да ги сбъдваш.

Не правилното ще те отведе в обратната посока! В нищетата, неспокойствието, болестите и в безкрайните проблеми…

Освен това в мъдрите книги е написано, че нашия свят се намира най-ниско долу в духовността и тук има не добри същества, духове на грешници и др. които ние не виждаме, но те са около нас и същите живеят от енергията на хората.

И когато човек усамотен стигне да действие да задоволи сам себе си в ерот. възбуда или само в мисъл, той доброволно отдава от своята жизнена сила на не добрите същества – и на злото.

Те я ‘‘ изсмукват‘‘ от него и тя остава заключена там в греха!

Хората, които пилеят жизнената си ( Бож-вена/ женска) сила и свързват себе си неправилно– при тях в следствие могат да се появяват депресивни състояния, негативни мисли, тревожност, различни страхове, липса на вяра, воля и самочувствие и т.н.

Енергията ти е най-ценния ресурс с който разполагаш! Тя е показател за връзката ти с Тв-реца.  В контакт ли си със С-здателя и имаш ли от нея в себе си, ти можеш да постигнеш всичко.

Намери си жена, сам не можеш да оставаш.

Написаното по-горе важи в пълна сила и за жените! Техните депресивни състояния в следствие на неправилното свързване и непозволения контакт могат да бъдат много по-дълбоки и силни, а последствията по-сериозни

………………”

Откъс от програмата Daily DETOX За Него и Daily DETOX За Нея. Включва 2 хранителни режима

за намаляване на мазнини и повече релеф + 7 дни мощен детокс

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *