Планирай успеха и постигни целта

Изясни на себе си кои са областите в които трябва да работиш през новата година и целия си ресурс и енергия насочи именно там.

Това може да е нова работа отговаряща повече на мисията и талантите, които притежаваш, по – Красиво и Здраво тяло, нов обучителен курс или друго. Не се ограничавай само в едно нещо!

Ако успееш да структурираш правилно времето и организацията и ти си на пътя на душата ти- в твоето предназначение отреденено от Висшата сила  повечето ‘работа’ ще ти носи по-голямо удовлетворение и ще те зарежда и едното ще допълва другото, а няма да му пречи. Новите ти ангажименти ще са в синхрон.

Набележи конкретни, ясни и достижими цели, също по 1- до 3 стъпки за всяка цел.

Напринер:

➡️Цел: тяло на фитнес модел

➡️ Стъпки: програма на трениране, режим на хранене, треньор който има опит и се е доказал във времето.

В предстоящата година работи основно в това направление

Тези стъпки са моста по който ще се изместиш на друго място, ниво и реалност.

♥ Запиши на лист.

Мечтата е нещо духовно и за да я свалиш в материлания ни свят ще трябва да направиш някакво ФИЗИЧНО ДЕЙСТВИЕ или има опасност тя да си остане в духовността като блян, идея, мисъл и да изчезне след време. ” Запиши на лист, кажи на глас и подкрепи с действие”

Поставяй си само и единствено цели, които са в твой контрол и които зависят от теб самия.

Върви с малки крачки към голямата цел.

Започни от най-лесното, близко и възможно за осъществяване.

Ако искаш резултати фокус да е в достижимото, а не в желаното.

Не се спирай или отчайвай след първото препятствие или провал. Те са част от процеса.

Колкото по-голямо и добро нещо искаш да направиш и постигнеш, толкова по-голяма ще е съпротивата от другата страна. Много лесно ли е  не идва от хубаво място. Злото ще започне да те спира . То се бори само срещу онова, което се опитва да попречи на него. На останалото помага. Такава е неговата задача, поставена му е от Вс-ния.

Ако ти си в твоята мисия ще срещаш трудности. Ако не ти е трудно и нямаш никакви пречки, значи това не е твоята мисия.

Помисли кое е онова нещо, което ще жертваш в името на твоята мечта и цел. Ако желаеш ценен диамант ще трябва да приготвиш и по-голяма сума пари. С малко няма да получиш много.

Може би ще намалиш сладкото, за да премахнеш целулита, ще ставаш един час по-рано, за да имаш повече време или ще харчиш по-малко пари за дрехи, за да събереш за ново обучение.

Всяко нещо струва друго нещо. Даваш – взимаш. Така работи нашия свят .

Моли се на Вс-ния да ти помага, да премахва пречките по пътя ти и твоите планове да съвпадат с Неговите. Защото ако те се разминават, каквото и да правиш просто няма да ти се получи.

Ако човека си мисли, че всичко в живота му зависи само от него, С-здателя ще го поставя в безизходни ситуации, в които да разбере че греши.

Бъди постоянен. (”този, който никога не спира”) Постоянството е вечно  и с този инструмент ще можеш да постигнеш много.

Намисли ли си цел?

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *