Преоткрий теб и възможностите, които притежаваш

Ако искаш да направиш промяна в досегашния си начин на живот тогава ще е наложи да кажеш ЧАО на старото си аз и да тръгнеш в различна посока. Това означава да СМЕНИШ своите навици, мисли, действия, убеждения и ЕМОЦИИ за теб и за света. Иначе ще си стоиш на същото място или ако тотално си изгубил пътя си ще слизаш още по-надолу.

Всеки един от нас има утвърден модел на поведение . ( начин на хранене, спорт, Тв, любими филми, предавания, среда, теми на разговор и т.н.)

Този модел предизвиква в нас чувства и емоции, които след това притеглят определени хора, ситуации, събития, които резонират с тях.

Нашия модел на мисли, поведение, действия ни е довел  на мястото на което се намираме на момента. Смяна на модела- смяна и на мястото.

Смяна на храненето –смяна на тялото.

‘Ако искаш нещо което никога не си имал, трявба да извършиш неша които никога не си правил.’

ТВОИТЕ ЕМОЦИИ  те държат там където си сега, те  са те позиционирали.

Излез от кутията в която си забил . Прескочи на ново ниво, Смени нещо..

Направи крачка извън нея, там се крият истинските ЧУДЕСА. Смениш ли модела (мисли, действия, думи), ще смениш чувствата, емоциите, тялото, хората, ситуациите, събитията и накрая РЕАЛНОСТТА ти ще стане друга.

Помисли къде може да бъркаш. Попитай душата тя знае.

Хората могат много по-лесно да изброят недостатъците, които притежават отколкото хубавите си качества. А истината е че ти си извор от положителни такива, които можеш да използваш в живота си, за да вървиш напред:

ТИ не си случаен. Човека е най-горе в йерархията от всичко на земята

( животни растения, нежива природа)

Всеки един има уникалност за самореализация.

Добрина, милосърдие, състрадание, духовност, красота, очарование, пленителност, любвеобилност, грижовност, благородство, надеждност, сила,  аналитичност, работоспособност, търпение, скромност, спокойствие, остроумност, добросърдечност,  безкористност, вежливост, вярност, внимателност, добродушие, привлекателност, спокойствие, остроумие, общителност, доверчивост и много др. ………………..

 Има много хора на земята, които могат да променят света ни към по –добро, но те остават скрити, защото не вярват в себе си. Те се намират някъде там, но не се откриват на света и все едно ги няма. Всички ние губим от това. 

Има искра в теб просто трябва да я запалиш и оставиш да свети.

Мъдреците казват, че хората са работили по своите таланти дори и в миналите си животи, така че някои от тях сме си ги заслужили с усилие.

Можеш да помолиш и Б-Г ( силата създала вселената, Не Б-гът от религиите) да ти покаже качества, които притежаваш и с които не си наясно.  Г-Д иска ние да укрепваме себе си, а това включва и изпитания от време на време. Без тях не е интересно. Дори и да сбъркаш ВИНАГИ ИМА 2-ри ШАНС. Твоята мисия е само една – Да живееш в РАДОСТ.

Не бягай от житейските трудности и от живота, така ще стават много по-трудни, справи се с тях. Спри да се свиваш, започни да се разширяваш. Изправи тялото, усмихни се, живота е прекрасен. Смени ъгъла. Кажи си аз мога, повярвай в себе си и Б-Г. Така ще получиш много повече енергия с която да вървиш напред и нагоре, иначе потъваш.

♥ Съществува жизненоважен  духовен закон който гласи че Б-г не дава несгоди и препятствия на които човека не е способен да издържи! Запомни това много добре. 

”Не всяко зло за добро, а Всичко е за добро,,!

Oще полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *