Промени се и тогава ще постигнеш всичко

От неправилния начин на живот- не хубава храна, среда, негативни емоции и преживявания в миналото, човека натрупва много мръсотия в себе си- в тялото, в съзнанието.

Тази мръсотия пречи на него той да преценява РЕАЛНО света, хората и това, което му се случва.  Правилното вижда като неправилно, доброто като зло и обратното

Ако ти се с запушена енергия,

срещу теб може да стои всичко, за което наситна някога си мечтал  (префектната работа, възможност, любим/а, решение на проблем и т.н), но да нямаш очите да го видиш или ушите да го чуеш.

Някой, който има чисти намерения и е добронамерен към теб, например, ти ще го възприемеш изкривено и в съвсем различна светлина- в твоите предстви в него ти ще виждаш, че има нещо ‘съмнително’, може би ще те подведе, излъже, прецака… или друг пример-  появява се голяма възможност за работата на мечтите ти, но ти я пропускаш заради съмненията и страховете, които изскачат в съзнанието. Но това е в следствие на замърсяванията, които са се натрупвали с времето.

Тук имаш проблем, ти не можеш да различаваш правилното от неправилното, полезното от грешното, разумното от неразумното, чистото от нечистото, доброто от злото, тъмнината от СВЕТЛИНАТА. А това е най-важното нещо, на което човека трябва да се научи живота си, особено ако иска да има щастие, красива визия и любов. Работи върху себе си. Проблема не е в хората, които срещаш и не е в ситуациите, които се появяват на пътя ти. Той е ВЪТРЕ В ТЕБ. Не търси навън, това е грешната посока- погледни навътре.

Всъщност мозъка ни е устроен така, че да ни ПРЕДПАЗВА от опасностите, но той върви в крайност и намира заплаха там където такава НЯМА. И по този начин пречи на човека, като го държи в неговите страхове и съмнения, често пъти далеч от истинското щастие.

Ние сме създадени така, че да предпочитаме по-лесната опция, а именно да си стоим в зоната ни на кофорт- там където ни е сигурно.

Човека обаче има задължение да РАБОТИ на тази земя. И Сбъдването на мечтите, щастието, късмета, здравето и любовта се намират ИЗВЪН сигурната ни и позната зона. Там където е непознатото, несигурното, неясното, там където има РИСК и се изисква СМЕЛОСТ. И това е част от нашето голямо ИЗПИТание от Б*Г. Да преодоляваш ТРУДНОТО.

 Ако не разширяваш зоната си на комфорт, тя започва да се свива и ти не само, че не оставаш на същото място, но тръгваш в посока назад.  ♦  Всеки ден трябвва да изкачваш поне по 1 стъпало.

Премахни негативните мисли, страхове, съмнения, които се появяват. Препрограмирай мозъка и съзнанието да вижда хубавите неща в хората и тяхната обич, чистите им намерения и добронамереност към теб, и това наистина ще се проявява в живота ти. Виждай възможностите навсякъде, а не препятствията. Фокусирай с е в плюса, а не в минуса. В това, което вече имаш и си постигнал до момента, а не в това което все още нямаш, и искаш. Фокусираш ли се в липсите, ще ги увеличаваш.

Ти си по-силен от мозъка ти, не той от теб!

Това, в което вярваме става нашата реалност.  Вярата е въпрос на ЛИЧЕН ИЗБОР.

РАБОТИ върху себе си. Премахни завинаги всички негативи очаквания, мисли, емоции, думи, чувства, не опреквай, НЕ СЪДИ, не богохулствай, НЕ лъжи- ако ти кажеш на някой, че ще му звъннеш след 15 мин. и не го направиш, черната точка вече я имаш- без значение дали е било ‘без да искаш’ или дали вярваш в това или не.

Когато премахнеш негативните мисли, идеи, погрешните вярвания ти ще изчистиш своята енергия. Човека, който има чиста енергия е по сензитивен към живота. За него невидимото става видимо и на него му е много по-лесно и приятно да живее, той е в усещане за наслада. Живота се превръща в хубава магичесka приказка, а не в ужасен кошмар.

Хората с чиста енергия са по-близко до Б-Г ( СИЛАТА сътворила вселената ни). Те виждат по-правилно света и хората. Освен това те  разпознават знаците, които той им изпраща, когато имат проблем или не знаят по кой начин да постъпят. ( тези знаци може да са под формата на интуиция, реклами по ТВ, списания, цифри, определни думи на хора, текстове и много други.)  Света за тях е много по-различен. Ако ти си с ниска енергия за теб тези неща остават СКРИТИ, дори глупави. Ти живееш в ниското,

Света е създаден заради човека и всяко нещо в него му ‘говори, подсказва’ по някакъв начин за темите, които са актуални за него или проблемите, които има и го вълнуват. Всичко е пред очите ни, стига да имаме такива, за да го видим.

Най-голяма благословия, която човека може да получи от Всевишния  е в душата, сърцето и ума си  да чувства ЛЮБОВ. Такава дълбока любов, както към най-любимия човек. ♥💪 И това е напълно достижимо, но изисква работа, усилия, търпение, промяна. Хората чувстват много други неща, но рядко и любов- те са потънали в осъждане, проблеми, несигурност, оплакване, страхове, съмнения дори и към най-скъпите си същества. Излез от този филм на ТЕЖЕСТ и направи живота си истински щастлив.…

Не отлагай….

За красивата си визия и за щастието си трябва да се бориш, но усилията ще си заслужават. Ще получиш много повече от колкото си си представял и мечтал.

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *