Път към положителното

 Всичко във Вселената е постоянно в движение, също и ти. Имаш само 2 посоки нагоре или надолу. 

Ако не се издигаш- пропадаш. Няма как да останеш на същото място. Важи за работа, здраве, тяло, килограми, отношения.

 Не хубавото, което ти се случва сега, те подготвя за това, което си си поискал/а. Спри да се чувстваш недобре. Вземи и ДАЙ най-доброто на което си способен и което можеш на мястото където се намираш в момента и продължавай да вървиш. Не спирай.

 Не се примирявай с по-малкото. Търси най-доброто за себе си. Позволи си страстта да протече в теб-  Не страст за наркотици, алкохол, разврат, порно, лъжи, кражби….това със сигурност ще те заведе на място на КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА СТИГНЕШ…а тази, която те развива, прави по-мъдър/а, добър/а, здрав/а, богат/а , успешен. Прави това което те ентусиазира. Имаш ли мечта, имаш и силата да я изпълниш- такива са законите на самия Създател.

♥ Премахни СТРАХ, съмнения, несигурност. Това са негативни емоции, които те държат в ниското. Като камъни закачени за теб, които ти пречат да полетиш. Не се свивай- разширявай се. Научи се да живееш в НАСЛАДА от живота ТУК и СЕГА с каквото разполагаш на момента. Ами без него по-добре ли ще ти е?? Колкото повече се оплакваш, толкова повече Б-Г/ живота ще ти отнема, за да видиш какво наистина значи да си зле. Бъди в радост и в душевна лекота. Г-Д ще ти дава още повече от същото. Не може да си доволен/а от това което си, ако си фокусиран повече в това което НЕ си!

Имай ТЪРПЕНИЕ. Ако в теб липсва това качество, много по-трудно ще преодоляваш проблемите по пътя си. А от тях няма как да избягаш на 100%, колкото и да се опитваш. Живот без препятствия няма. Пълен покой ще имаш в другите измерения, но и за там не е сигурно.

Търпението ти помага, прави те по-силен, издига те, развива, дава надежда, успокоява тялото и намалява болката. Търпението не е просто да ЧАКАШ. То те ПОДГОТВЯ, за това използвай това време за да РАСТЕШ. (Посоката е или нагоре или надолу). Светлината се намира в тъмнината.

Бъди в БЛАГОДАРНОСТ. Ако полагаш усилия и едно нещо е за теб рано или късно ти ще го получиш, ако пък не е, довери се на Г-Д… защото той ти е подготвил нещо много, много по-хубаво.

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *