Ментална радост и спокойствие. Виж работи ли ти разкянието?

Ще разбереш че разкаянието което си направил е сработило тогава, когато онова, което е в мислите ти започне да се изменя и ти повдигнеш съзнанието си на друго по-високо ниво. Там където ще си по-щастлив, спокоен, удоволетворен, вярващ, в силата си и в обичта.

Всеки човек съществуав в негов си мисловен модел– като заклещен си в мислите си. И ако успееш да надникнеш в ума на хората, ще видиш че той е изпълнен с много не хубавите неща. И най- често не доброто, което се случва в мозъка, няма общо с реалността!

♦Един има страхове, че ще се разболее от определна болест вече 10 годни и въпреки че това не се случва, той продължава да си стои в параноите и да очаква!

♦Друг усеща необяснима омраза към самия себе си или към друга личност, без да може да каже защо.

♦3 -ти често се натъжава, изпада в депресии, необясними страхове или има паник атаки.

♦4-ти постоянно ревнува, мисли си че му изневерват...потънал е във филма на съмнението и сам се дави в него

♦5 -ти е в силна зависмост към определена храна, човек или страст, и не може да се контролира въпреки усилията да се спре и страданията през които преминава в следствие.

В мъдрите книги е написано, че нормалния човек и не нормалния  се различават единствено по това, че 1 вия се съобразява с останалите и той не покава себе си и което е в ума му на 100%, по-сдържан е. Лудия си прави  каквото му е в мислите, защото не му пука какво ще кажат другите.

Всеки има някаква грешка в себе си, която трявба да корегира, ти и за това си дошъл тук.

При някои хора бъговете са много по-големи и сериозни, други имат по-малко за чистене. Не корегираш ли себе си, няма да успяваш да растеш. Състоянето към което се стреми целия свят и всички хора в него е безкрайно щастие. (Рая на земята) Отиваш там от където си дошъл. 

Разкаянието е ключ с който можеш да изместиш себе си в друг модел на мислене и съзнание. Промениш ли него, и реалността ти ще се измени. Това е стъпка с която да излезеш от собствения си затвор.

Твоя свят отвън се създава от мислите ти отвътре.

Не е достатъчно само да кажеш извинявам  се за нередното пред В-сшата сила. Трябва и завинаги  да спреш с не доброто, също да простиш- на теб, на Б-г, на хората! Без тази последна точка покянието ти не може да бъде прието. Такава е процедурата….

Този който знае, че нарушава правилата на Творе-ца носи много по-голяма отговорност, от онзи който НЕ знае и го прави.

Ако покаянието е направено наистина както трявба ти може да стигнеш до състояние да не се ‘сещаш’ за греха, който си сторил преди или (който някой е направил към теб), защото той ще бъде заличен от С-здателя. Ще чувстваш в себе си неутралност, приемане, мир и спокойствие.

Стои ли още в ума ти, и усещаш ли се недобре като се сетиш, имаш за изчистване. БЛОКАЖА СТОИ! Някои грехове увреждат душата чак до крена и.

Успееш ли да направиш искрено и пълно разкаяние и простиш ли и спреш ли завинаги с не хубавото, душата ти ще бъде ‘събудена’ и спасена от духовното изгнание и от негативността в които е стояла заклещена. 

Депресии, страхове, неагативни напрапчии мисли, зависмости, лиспа на контрол, ревност, омраза- всичко ще изчезне! Но имаш работа за вършене. Това е процес, може да отнеме месеци, ако работиш усилено и съсредоточено, но може и години.

Лъжа, кражба, неуважение към хората, Непозоволени връзки и неправилно свързване, духове, магии, идоли, его, гордост, ярост, гняв, похот, обиди, ненавист, клюки, липса на мисия, ленност, злоослове, чревоугодничесто, зависимости и много други….От всичко изброено тряба да се спреш.

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши♥

В сайта ще намериш още фитнес чай за отслабване, натурална козметика за тяло и детокс програми за душата и тялото.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *