СВОБОДНИ ли сме в действителност, когато не се ограничаваме, хапваме и пийваме каквото си пожелаем?

Колко хубаво чувство ни дава свободата. Ние се усещаме независими, неограничени.

🔸Да си свободен значи да правиш, това което ти се иска, без да бъдеш принуждаван или задължаван.🔸

Това ни прави щастливи. Всички ние искаме да бъдем щастливи, и това право ни е дадено по рождение.

Хората си мислим, че ставаме “ограничени” когато внимаваме с какво се храним, но това е така само привидно и на повърхността. Истината е точно в обратното.

Представете си какво би се случило, ако всеки ден си хапваме неограничено по няколко буркана с течен шоколад, намазани на филийка хляб или изпиваме огромни количества от любимото ни газирано?

Привидно ние сме свободни, защото можем да си позволим подобно нещо ( иска ни се- правим го) Но след време, ако продължаваме по този начин, ние със сигурност ще се окажем “ограничени” и “лишени от свобода” Въпрос на време е да дойдат и последствията:

Ще се появят здравословните проблеми, комплексите ще ни налегнат, ще ни е срам да се покажем по къси панталонки или да сложим блуза по тялото, защото ще очертае паласките, корема, ще се види целулита. Ще станем по изолирани от хората и света.

🔸Ще попаднем в истинския капан на собствената си илюзорна “свобода”🔸

Ние ще влезем в състояние на нещастие, което ще ни лиши от щастието да сме истински свободни. 

Истинската свобода съществува, трябва само да разберем в какво се изразява тя и да осъзнаем, че от нас зависи дали ще ПРЕОБЪРНЕМ ситуацията и ще направим така, че 🔸да започнем да се наслаждаваме на ограниченията, които си налагане, а не да се измъчваме от тях.🔸

Забраните, които си поставяме по отношение на храненето и навиците ни всъщност ни дават свобода. Ние ще сме свободни да се съблечем на плажа без да се притесняваме, ще си купуваме дрехите, които наистина ни харесват, а не тези с които ще скрием недостатъците си. Ще усещаме удоволствие от собственото си тяло и движения, ще стъпваме със самочувствие.

Важно е да осъзнаем това, да го приемем и да направим своя избор за себе си.

С тази ИСТИНСКАТА СВОБОДА, Ние ще ставаме изпълнени с щастие и усещане за лекота. 🌼 Това е желанието на природата, а тя винаги ни води към по-добро! 🌼

🧡 Осъзнатите ограничения са път към истинската свобода, която ще ни донесе здраве, радости и красиво тяло.🧡

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *