Свързан ли си с Тв-реца или си отделен? Разбери сега

Има неотменими правила и закони, които важат за всички- не лъжи, не кради, не изневерявай и т. н .

Но заедно с това Вс-ния  е дал индивидуални задачи и напътствия на всеки човек лично. За това си изпратен -за да вършиш тях. Твоето не е като на другия. То е уникално, специално и неповторимо!

Имаш отговорната задача да свържеш сам си с Твор-еца тук в мат свят. и да започнаш да си ‘комуникираш’ лично с Него, за да разбереш каква ти е работата на тази земя- особено, ако чувстваш себе си депресиран, самотен, нещастен, беден, без мисия, обич и енергия.

Това е най-мощния канал през който да получаваш знание и напътствия за твоята индивидуална мисия, душа и отговорности.

НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СВЪРШИ ТВОЯТА ЗАДАЧА ВМЕСТО ТЕБ!

Ти говориш със С-здателя през молитвите ( моли се на глас на В-сшата сила, без да чуват други и най-добре у дома ), а ТОЙ ти ‘отговаря’ през заобикалящия те свят и природата.

Също ще се разкрива и в мислите, но не като човек или през англел, архангел……а  като ти дава логично осъзнаване и разбиране на което ти се случва и какво трявба да правиш. Колкото повече пазиш себе си от грехове ( неправилните за хармонията в Творението мисли, думи и действия) повече ще го ‘разбираш’, ‘виждаш’ и ‘чуваш’ и по-дълбока ще е връзката. Вие ще сте постоянно заедно. В мислите, във физ. тяло и във всичко което ти се случва въобще.

Вс-ния е безкрайно щастие.

Ако си в негативността и греховете, неминуемо ще свържеш себе си с което не трябва. И тогава ще си в страданията, ПАРАНОИТЕ, не доброто въображение и мисли, в съмненията, в разделението, в конфликтите- в проблемите и в депресията…. Или си в хубавото или в не хубавото. Не може да останеш в средата.

Важно е да изучаваш мъдростта на С-здателя. Също и да работиш с негатвните си качества от характера. Това е поправката на душата ти. Оправиш ли тях така ще се издигаш по-близо до Него.  Развивай и мисия. Физическата сила и енергията ще ти идват от там. През добри дела и предназначение ти се свързваш с Вс-ния даже и да не си наясно с мъдростта, която е оставил на човечеството.

Свързания правилно човек чувства възхищение и въодушавение от Тв-орца и Творението му. Наслаждава се на контакта си с тях по правилния начин. Той е в радостта, мотивацията, вярата и ентусиазма. Рая на земята.

Не можеш ли да почувстваш радостта,  света и хората значи стоиш отделен.

Съжалението за нередното и спирането от него ( разкаянието) и ПРОШКАТА към теб, С-здателя и най-вече към хората- ще те върнат ОБРАТНО на пътя на душата и силата ти. Но трябва наиситна да си готов да спреш с не хубавото, което вършиш завинаги, таква е цената която ще платиш за истинската радост в този свят! Това е голяма възможност, но и огромна отговорност. 

Мисията ти е щастие. И ако го нямаш сам се блокираш.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *