Събуди се!

СЪБУДИ СЕ

 

Виж знаците. Няма нищо случайно.

Света е създаден заради човека и всичко в него му говори и подсказва по някакъв начин за пътя, по който върви, проблемите и въпросите, които изникват в него. Колкото повече се настройваш на тази вълна и отваряш съзнанието си, толкова повече ще ги забелязваш тези отговори и знаци. Б-Г се разкрива пред тези, които го търсят. Ако ти го потърсиш, той ще потърси теб

Задай въпроса си и наблюдавай…

Тези знаци и насоки са пред очите ти така или иначе, но често пъти ти НЕ ги забелязваш. Под формата на повтарящи се цифри, номера на автомобили, думи,  изрази, песни, изречения, събития, шумове, статии, реклами, билбордове и т.н. Ако в живота ти навлиза любов например ще виждаш често сърца, влюбени и щастливи двойки, цифри като 7777 и др. Символ за безкрайност ∞ ∞ е знак за най-висшата духовна любов. Ако намираш често пари и ли стотинки на улицата е знак за финансов успех. Знаците могат да бъдат и нехубави. Също от голямо значение е какво се случва в непредвидените моменти. (случайна среща, закъснения, изпуснат полет или др.).  Късметът не съществува в този смисъл, който си го представяме ние. Това всъщност  е ЧАСТ от Божествения план за теб.

Премахни суеверията от живота си, те са ИЗЛИШНИ.

Колкото си с по-чиста енергия, толкова по-лесно ще разпознаваш знаците и това ще ти спестява един куп неприятности и грешни избори.

Отпуши ушите, отвори очите и съзнанието си….

Как да имаш чиста енергия? Премахни завинаги от живота си лъжите, завистта, гордостта, похотта, негативното мислене и думи, клюкарстване, СЪДЕНЕ, УПРЕКВАНЕ на другите кой какво казал, направил и т.н.  неподходяща храна, много захарни, пържено, тежки храни, пий повече вода.

Не коментирай хората нито за добро, нито за зло. Освен, ако това няма да помогне на някой конкретно, да го защити по някакъв начин например.

Преди да кажеш нещо помисли от позицията на ЕГО-то ли го казваш или защото наистина искаш да помогнеш. Ако е от първото по-добре замълчи.

 Бъди в усещане за любов и БЛАГОДАРНОСТ. Приеми, че всичко което ти се случва в живота винаги е ЗА ДОБРО.

Знаците на ‚Вселената‘ всъщност  са най-лесно достъпния инструмента с който  Г-Д комуникира с хората.

Тази магическа сила е прекалено мощна за нас, за да можем да я издържим директно срещу себе си и да я осъзнаем  дори и частично в същността и. И тя на този етап за нас остава скрита.  На света НЯМА човек, който да е виждал лице в лице Б-Г, защото той е безкрайност която НЕ можеш да постигнеш с разум в материалния ограничен свят и със ограничените си човешки сетива.  Това е силата и енергията, създаваща всичко, тя е абстрактна и е недостъпна за нас. Г-Д това е сътворил вселената, хората, галактиката. Това е същността на всичко. Първопричината на битието. Той надминава всичките ни представи, разум, логика, разбиране.  Тази енергия е недостижима. В тази безкрайност, в която няма образ са заложени всички сили, всички форми и всичко въобще на съществуването. ‘Той’ няма определени параметри, размер, образ.

Ще дойдат времена когато, всеки ще може да вижда божествената енергия навсякъде и във всичко. Сега обаче, ако кажеш ‚Аз видях Б-Г на улицата‘ ще те помисля за луд. Но така или иначе света и съзнанието ни вървят в тази посока.

Ако имаш проблем или не знаеш как да постъпиш помоли за помощ. Прави го от сърцето. Да, вселената не чува и не разбира от ‚НЕ‘, ‚НЕ мога‘, ‚НЕ става‘  ‘НЕ искам’ и т.н. Но Г-д разбира всичко. Моли се само и единствено на силата сътворила света ни. Ако ти не получиш разрешение от Всевишния за нещата, които искаш, никой и нищо не може да ти помогне.  Всичко е ОТ и В ръцете на Б_Г. ♥

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *