СЪДБАТА СИ ТИ

СЪДБАТА СИ ТИ

Хората са склонни да обвиняват другите за своите неуспехи…държавата, вселената, Б-г, съдбата. Между другото Атеизмът е един от най-големите грехове, още по-голям грях обаче е да вярваш в твои си Б-Г, различен от тази магическа сила сътворила света и вселената ни.

Но Съдбата всъщност си ТИ. И никой за нищо не ти е виновен. Заобикалящия те свят е огледало на това, което имаш ВЪТРЕ в себе си. Благодари, че по толкова прост и лесен начин ти се показват бъговете в системата и започни работа по ПРОМЯНАТА им. Тогава чак ще започнеш да живееш в душевна лекота и хармония. Ако ти нямаш любов, пари, успехи, семейство, здраве, красива визия, нещата за които копнееш от сърце и душа, значи имаш материал за чистене. Стоиш на грешното място, правиш грешните действия, не мислиш както трябва. Ти НЕ си на твоя път. Ако можеш да си представиш нещо- можеш и да го постигнеш. Смени ги и ще получиш нови резултати. Човека има дадени ВСИЧКИ инструменти, с които да постигне щастие в живота си, друг е въпроса дали ще ги използва. Ако имаш проблем в дадена област учи се- чети, питай, интересувай се. Развивай слабите си места. Проблема за това ти е даден, за да намериш и решението. Г-д ВИНАГИ дава и с проблема сила и начините за решението му.  Знанието е по-важно от действието, именно то те води към 2-рото и дава резултата.

Хората трудно забелязваме негативните си качества и черти. Ако някой ти ги посочва не му се сърди, а помисли върху това.. Те ти ПРЕЧАТ най-много. Трябва да им обърнеш внимание и да се корегираш. Недостатъка си превърни в предимство.

Спри да живееш АВТОМАТИЧНО. Така няма да получиш новите неща, а ще стоиш на едно ниво или ще слизаш по-надолу. Излез от обикновения си живот. Там винаги можеш да се върнеш. Ако в миналото си се провалил, това Н Е означава че всеки път ще става така. Излез от тази нагласа ЗАВИНАГИ- Най-доброто за теб тепърва предстои…

*Ако нищо не искате от живота, той няма и нищо да ви даде*…Искай определени неща. Бъди смел. Формулирай точно и ясно, добави ДЕЙСТВИЕ.

Ние често пъти не правим действия, въпреки че сме заобиколени от възможности. Това е като да ти се даде подарък, но ти да не протегнеш ръка за да го вземеш.

Излез от обичайната си природа и от границите на обикновеното си биологично съществуване… Мечтай, желай, искай, ВЯРВАЙ в добрата развръзка.- само в такъв случай ти ще получаваш и ще бъдеш щастлив. Разкрий своя потенциал, талантите и величието в себе си . Всички имаме такива, но не всеки успява да ги разкрие.  Ти можеш и ще постигнеш всичко, което поискаш, стига да си го пожелаеш и да следваш стъпките за това. За човека НЯМА невъзможни неща. Границата е само в ума му. Бъди постоянен, с добрина в душата и търпелив. Водата пробива скала с постоянство. Ако стреляш с куршум, ще отчупиш парченце от нея, но няма да стигнеш до край. Едно кратко действие не води до същите успех, както методичното и постоянното.

Всеки нов ден е ново начало, както за целия свят така и за теб. Всичко се ражда наново. Използвай го. Миналото си е минало. Живей ТУК и СЕГА.

Не се плаши от неизвестното. В тъмното човека СПИРА да се движи. Бъди в светлина и не спирай на едно място. *Ти направи своето действие, после Б-Г ще направи неговото.*

Има 2 вида страх. С единия се раждаме: страх от високо например, той ни помага и е оправдан. Другия страх е неоправдан- той по- скоро ни ПРЕЧИ, сковава. Страх от минал опит. Това, че си се провалил в миналото ( излъгали са те, предали, нещо просто не ти се е получило) НЕ значи ще пак ще се случи същото. Всичко се мени, нищо не е същото. Хората се менят, ти, света също. Нищо не стои на едно място. Не оставай контрола в ръцете на страха. Ако мислиш за нещо ТИ ГО СЪЗДАВАШ. Създай ХУБАВИЯ сценарии този път! Опитай,  И така ще бъде.

Приемай предизвикателствата на живота и стъпи с вяра в сърцето, че всичко ще ти се получи както трябва. *Всичко е ОТ и В ръцете на Б-Г* Той винаги ни води на най-правилното място, дори и да не го разбираме на момента с човешката си логика. От теб зависи основно дали ще си добър или лош.

Няма нищо случайно. Хората които срещаме, местата на които се озоваваме- там трябва да СВЪРШИШ нещо. Прави ХУБАВИТЕ неща и допринасяй за ХАРМОНИЯТА в света.  Може да е нещо съвсем малко- да се усмихнеш на някой например.  Или да предоотвратиш  неподходящ разговор на масата. Действието на един човек носи последствия за цялата земя. *Всички сме заедно.* Това, което правиш на другите, го правиш на СЕБЕ СИ.

Ако нямаш пречки по пътя, това не е твоето. За хубавите неща ВИНАГИ има пречки. За най-хубавите препятствия са още по-големи. Това е тест колко силно го искаш и дали ще си го заслужиш. *ЧОВЕКЪТ трябва да се труди* В живота нищо НЕ идва наготово.

Ако имаш трудност на момента- развивай качеството си ТЪРПЕНИЕ. За да стигнеш на високото първо ще се наложи  да минеш през ниското. Това, което хвърлиш най-от високото пада на най-ниското*.  Най-хубавите диаманти са заровени най- ниско в калта, ще трябва да се поровиш и поизцапаш. * Ако ти си долу в момента, значи е дошло време да тръгнеш на горе. Вземи най-хубавото, каквото намериш там където се намираш  ( поука, знания, опит…..) и излизай от това място.

Такъв е ПЛАНА на Б-Г, такава  е ПРОЦЕДУРАТА. Все пак гледай да не се застояваш дълго в проблемите. Ако ти стане много мъчно- плачи, но нека е за малко. След това обаче спри да плачеш, НЕ влизай в този ФИЛМ и започни да ДЕЙСТВАШ. Само така ще се измъкнеш от мястото на което се намираш в момента.

Не се опитвай да променяш СВЕТА, така нищо няма да стане, само ще се мъчиш. ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ.. От вътре навън и твоята реалност ще те последва. Бъди ТВОРЕЦ на своя живот, а не ЖЕРТВА. Така  ще създадеш една постоянна позитивна промяна, която ще резонира с твоите мечти и желания.

Живей живот с ЧУДЕСА, с красива визия, с растеж, с любов, с красота . СЪЗДАЙ своята магия.

Не забравяй – съдбата си ти.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *