Твоята задача и отговорност прес С-здателя

Всяка година от Небесата преразглеждат индивидуалната мисия на човек и спрямо неговата свършена работа до сега + тази на останалите хора, тя се възобновява и преустановява.

В тази 1 год. той освен нови отговорности, ще получи и всички необходими на него инструменти в мат. свят, за да завършиш работата си успешно.

Ако не го направи душата му ще бъде поставена в страдание.

Задачата ти е да разпознаваш инструментите и да не ги изпускаш.

Мястото на което си, възможностите които притежаваш и хората с които общуваш са ключа към правилното изпълнение на което трябва да вършиш и което Вс-ния иска от теб.

Огледай къде се намираш сега.

Това е единствения начин за да бъдеш удоволетворен и щастлив . Ако си твърде нещастен където си, не е добър знак. Или не вършиш което и както трябва – стоиш много в егото, обвиняваш друг за твоето нещастие, бавиш се, отлагаш… Или не се намираш на твоето истинско  място и С-здателя го прави непоносимо, за да се усетиш и да те премести.

Ако проблема ти е от егото, тогава знай че където и да отидеш, то ще се движи с теб, вие сте постоянно заедно и това ще продължава да те тормози! Няма къде да се скриеш, когато бягаш от себе си.

Ако си объркал мястото, тогава по-добре се измести… или ще влезнеш в 2 гряха ( грях-нарушаване на хармонията в Творението) – няма да си там където трявба да си и ще си там където не трябва да си.

Живееш ли осъзнато, живота се превръща в истинско приключение.

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *