ТЕХНИКА: КАК ДА НАПРАВИМ ВОДАТА СИ ОЩЕ ПО-ПОЛЕЗНА И ПИТАТЕЛНА

Техниката е изключително проста и всичко, което ви е необходимо е стъклена кана, чиста вода, не от чешмата ( аз използвам трапезна от Била) и слънчева светлина .

🍏Какво представлява техниката?🍏

В СТЪКЛЕНАTA кана сипвате от чистата вода и оставяте да се огрява и ‚зарежда‘ на слънце за около 2-3 часа. ( далеч от елекртоуреди).

Слънцето е основния източник, който снабдява с енергия нашата земя. Ако изчезне, изчезваме и ние. То отразява положителната енергия изпратена от земята и след това я връща обратно. Нещо като положително облъчване. В природата на всички живи същества е да ТЪРСЯТ светлина и в буквален и в преносен смисъл.☀

🔸В преносен смисъл хората търсим и се стремим към здраве, любов, доброта, топлота, знание, развитие. Това е като плюса в системата. (така подхранваме духа ни/ не материалното в нас). Ние обаче имаме нужда от светлина и в буквален смисъл, за да подхраним и материалното (тялото ни).🔸

Растенията се обръщат в посока на слънцето независимо как ги поставиш, насекомите веднага залепват за източник на светлина в тъмното, хората по същия начин търсим светли места, пространства. Организма ни  се чувства добре след като сме консумирали храни, които са по-богати на слънчева светлина ( плодове, зеленчуци, сурови ядки или билки).

Светлина използваме несъзнателно и в думите си: ”Светна ми пред очите‘‘, ” Ти си светлината на моя живот”, ‘‘Ще се появи светлина в тунела‘‘ и т.н.

Когато липсва светлина в живота ни, ние се чувстваме нещастни, без енергия и настроение. Трудно ни е да му се насладим, така както можем, независимо от потенциала, който имаме заложен вътре нас.

💚 Слънчевите лъчи ще увеличат хормоните на щастието и ще ни дарят с повече естествена природна енергия.  💚

Разбира се, за по-опитамлен резултат е желателно да се внимава и с храненето.

🔸Храната  или прибавя или отнема от човека.🔸 Неправилната храна взима от нашата енергия.

След като питателната ви напитка е готова може да добавите и няколко листенца от прясна мента и половин лимон вътре, но за да избегнете и ‚зареждането‘  с нитрати, пестициди е желателно да премахнете кората им. Ако лимоните са домашни или биологично отглеждани няма проблем.

След като изпиете специалната вода, не забравяйте да БЛАГОДАРИТЕ на Природата🏜 за този дар.

🍏Създайте си навик ВИНАГИ ДА БЛАГОДАРИТЕ за храната, която консумирате.🍏

🔸Благодарете за висчко, което получавате даром, както благодарите на приятел, който ви е дал подарък. Такива са желанията на Природата.🌅🔸

С тази вода може да миете лицето, тялото си, също да поливате растенията у дома, или да давате на домашните си любимци.

💚 Природата и човека заедно правят  най-добрия екип!💚

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *