Той/Тя има всичко ( красиво тяло, здраве, успехи, любов, пари , щастие, а аз не?

Той/Тя има всичко ( красиво тяло, здраве, успехи, любов, пари , щастие, а аз не?

Всеки един от нас е попадал в ситуация в която е почувствал, че сякаш живота точно към него е несправедлив и нечестен. Едни имат от всичко по много ( впечатляваща визия, здраве, щастие, успехи, пари, споделена любов) а други не могат да се похвалят с такива привилегии.

Гледането в чуждата паница често води до проблеми, особено в случите, в които се чувстваме онеправдани след това.

🔸Живота всъщност е много справедлив и той отмерва с такава точност и прецизност  каквато не можем да си представим.🔸

Освен това гледайки успехите на другите ние често реално не виждаме и цената която те са заплатили за това което са постигнали, а такава винаги има и често пъти тя е много висока. Ние виждаме само хубавото, а за  негативното дори не се сещаме да помислим.

Пред нас стои красиво стройно тяло, но не виждаме лишенията на този човек, ограничавал се  от любимото сладко или газирано, ( аз имам клиенти които са ми споделяли че буквално са се разплаквали, но не са яли шоколад-а, защото днес не има е по режим-а)

или как в студените мразовити дни някой е чакал с часове на спирката на градския транспорт, с който да отиде до залата да тренира. Толкова много лишения са направили хората, които се опитват да грижат фигурата и здравето си, а и не само.

Или пък виждаме някой с красива, нова лъскава кола, но не виждаме кредита, който ще изплаща години за напред или факта че е дал последните си спестявания за нея.

Това е като да гледаме към морето но да виждаме само повърхността, а това което е отдолу в същността си, за нас реално остава скрито.

И по тези критерии ние съдим, но това е само частичка от реалността и не е като да вникнеш на дълбоко.

🔸Мъдреците казват, че когато човек пожелава хубавите неща и успехите на някой за себе си, той привлича и пожелава и лошите му такива към себе си.🔸

За това трябва да приемем със смирение ситуацията и да се фокусираме върху нас самите и своя си живот.

 💚 Завистта към успехите на другите хора разпилява нашата ценна енергия. А точно тя ни е нужна, за да можем да градим своето  красиво, здраво тяло, благоденствие и живот.💚

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *