Топ 6 причини за депресия. Излекивай я бързо и лесно

Депресията е един от най-често срещаните проблеми в съвремието.

Това е духовна болест на душата. Ако искаш да разбереш какво става в Небесата, виж долу на земята какво се случва – в корена си те са едно.

”Заболяването” показва  няколко аспекта върху, които човек тряба да се фокусира, за да се излекува бързо и лесно. Да си в дересия не е нормално. И лекарствата няма да ти помогнат дългосрочно.

Твоето състояние на ума трябва да е радост, спокойствие и добро настроение. Имаш  вътрешна работа единствено със себе си.

Който има депресия със сигурност си мисли, че друг е виновен за неговите несполуки.

Същия се усеща безпомощен и жертва на ситуацията и на което му се случва. Вина имат жената, децата, шефа, съдбата, политиците, всичко друго само не и той.

С това погрешно вярване няма как да излезеш от депресивното състояние в което сам си влезнал. Ако осъзнаеш реалния си враг ще можеш да го победиш.

♥ Обърни фокус към себе си. И за всяко нещо в живота трябва да правиш така-това е формула за да растеш материлано, емоц., физически. Тогава силата идва в твоите ръце, защото ти ставаш господар на тялото и съдбата си, а не оставаш тяхна жертва.

♥Няма другите всичко си Tи и което ти се случва без изключение или попогрешка идва единстено и само от теб. Правиш и получаваш…Не винаги полученото ще ти харесва, за това измени, което даваш.

Стоиш твърде много в егото си– и не забелязаваш какво другите са направили в живота ти. Вторачваш се повече в което ти си дал на тях.

Егото отделя човека от щастието, парите, обичта. ЕГОто и ЗЛОто в хората са едно и също нещо.

”Аз , аз съм, аз направих, Аз разбирам повече от другия, от мен зависи, АЗ, АЗ, АЗ…”

В отношения в които има много его, независмо че и любовта присъства, ще има и много страдание- това е дух. закон. Намали себе си във връзката с другия, направи повече място и за него/нея и така ще балансираш и ще си в мир.

Не живееш в мисията си и не даваш към света и хората достатъчно. Така не можеш да се развиваш, да растеш и да се променяш. Ти за това си дошъл тук. Имаш работа за вършене и тя е повече духовна.  Който мисли как само да вземе за него си има неспокоен ум и не добри мисли. Същия ще стигне на място на което не иска да е.

Откъснал си себе си от източника. А щом нямаш връзка с Тв-реца, блокирал си и същата и с теб и с душата си. В тази точка на съществуване няма как да бъдеш ентусиазиран, енергичен, мотивиран и спокоен.

Свържи се с Вс-ния ( и със себе си) през правилните мисли, думи, действия, за да слезе силата към теб и да стъпиш на пътя на енергията, потенциала ти и хармонията.

Правиш нещо нередно и от там ти изтичат силата и доброто настроение.  Тук възможностите са безкрай.

Лъжеш, злословиш, крадеш, пилееш от б-вената си /сек./женска енергия, гледаш забаренени канали…забавляваш се на тях, изневеряваш, похотлив си, клюкарстваш, съдиш, мразиш, завиждаш…

Разпознаваш ли себе си в изброеното трябва да си няасно, че депресивните ти състояние ще се задълбочават във времето. Болестта ти ще се засилва и няма да намалява, защото това уврежда душата ти в корена и. Направи  промяна в което вършиш.

Да ставаш уб-иец на себе си е грях и това има не добри последици както сега така и за вбъдеще. С не доброто, което правиш повреждаш хармонията в теб, а също и тази в цялото Творението. Спри и се отдалечи от не позволеното.

Не спортуваш и нямаш ограничения и контрол в храната. Комбинацията от 2- те доказано и от науката преборва депресията и негативните мисли. Използвай като терапия.

И тогава ще се пребориш с болестта и ще направиш повече място на радостта и силата. Настроението ти ще започне да се изменя, от там и което ти се случва ще става по-хубаво. ♥

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *