Повече самочувствие, увереност и усещане за комфорт в собственото ти тяло.

Важно ли е да имаме самочувствие и да сме уверени?

Всички сме виждали, чували и най-вероятно опитвали безброй фитнес програми. Някои от тях работят, други не чак толкова добре.

ABS WORK OUT  е много специален режим за мен. Това е програма създена с обич и знания. Вложих всичко научено в нея и резултатите на клиентите ми доказаха това. Подходяща е както за много напреднали мъже и жени, така и за начинаещи- следвай инструкциите според нивото.

Исках да направя един цялостен продукт, който да ти служи като едното единствено нещо нужно, за да достигнеш мечтания оформен и плосък корем! Също и да намалиш подкожните мазнин, за да се види нагледно резултата.

Реалността е една – отне ми над 15 години и стотици клиента и обучения, за да събера нужните знания и опит да създам истинска, цялостна, ефективна програма за стегнат корем и отслабване.

За това ми е трудно да нарека ABS WORK OUT просто фитнес „програма“.

Всички знаем, че всеки човек е различен. На всеки един етап от развитието ми като фитнес инструктор се появяваха нови ситуации и нови техники, които ми даваха различни перспективи и опит за това как да помогна на клиентите ми да постигнат целта си. В ABS WORK  OUT можеш да намериш целия ноу хау за плоския, оформен и стегнат корем! Всичко най-важно концентрирано и събрано само в няколко страници. Това е знание което ще използваш и прилагаш цял живот! От теб се иска само да последваш насоките и да се наслаждаваш на резултатите след това!

При проблем с поръчката, моля пишете тук или се обадете на телефон: 0895 15 43 43 

Abs Work Out програма за стегнат корем с плочки

Оформете мечтаното тяло с моите хранителни режими и програми
69.99 лв.

Поръчай ABS Work Out програма за стегнат корем с плочки през моята Facebook страница  ПолинаПеткова FITness Girlна телефон: +359 895 15 43 43 или през контактната форма на сайта.

Цена: 69.99 лв


  Поръчай сега

  Какво представлява програмата за стегнат корем с плочки?

  Постоянно ми хрумваха нови и нови неща, които да включа както към упражненията, така и към насоките за хранене.

  За да има успех един НАТУРАЛНО трениращ трябва да изпълнява нещата максимално прецизно. Всяка тънкост е от значение за добрия краен резултат.

  Успях да събера и концентритам всичко, което съм научила през годините за перфектната коремна преса. Така се роди ABS WORK OUT.

  С тази програма ти ще научиш:

  ⇒ ТАЙНАТА на стегнатия, плосък и изваян корем

  ⇒ как да се храниш, за да да се сдобиеш със стегнат корем, за да отслабнеш, да намалиш паласките и излишните мазнини около корема и цялото тялото. Само с насоките за хранене са постигани резултати на близо – 25 кг за около 4- 5 месеца.

  ⇒ кои храни трябва да избягваш

  ⇒ 4 важни стъпки за по-бърз видим резултат и 100% успех

  ⇒  как да тренираш правилно

  ⇒ допълнителни насоки за оптимални резултати ( най-ефективните упсражнения, серии, повторения, почивки, подредба и т.н.

  • режимът е подходящ и за хората, чиято цел е само ОТСЛАБВАНЕ ( следвайте насоките за хранене)

  Програмата е включва тренировки САМО ЗА КОРЕМ за зала И за вкъщи, подходяща за начинаещи и напреднали + илюстрации с техниката на упражненията. Също и съвети за хранене, с които лесно може да се аранжира седмичното  меню според индивидуалните предпочитания и вкус. (Във вариант и за МЪЖЕ.)

  Ако използваш режимът само за 1 месец, това ще ти струва 1 лв. на ден. А ти можеш да тренираш по него НЕОГРАНИЧЕНО време, докато не достигнеш желания резултат! ( следвай насоките и разнообразявай упражненията според силата и възможностите ти)

  Ако имаш допълнителни въпроси или нещо не ти е ясно по режима можеш да ми пишеш по всяко време тук на сайта или на страницата във ФБ.🧡

  И още нещо- ако приложиш всичко, което съм ти споделила в програмата и не видиш желания резултат, с радост ще ти върна всичко до последната стотинка.

  За кого е подходящ този режим:

  • режимът е подходящ както за напълно начинаещи така и за напреднали
  • за мъже и за жени
  • за тези, които искат да научат основни стъпки за постигане на стегнат корем
  • за тези, които искат да имат плочки на корема или само да го стегнат или оформят
  • за тези, които тренират от дълго време коремната преса, но все още нямат нужните резултати
  • за тези които са начинаещи и искат по-бързо да оформят красив, секси корем
  • за тези които искат да оформят лек релеф или да придадат повече обем на мускула ( следвайте насоките според желания краен резултат)
  • за тези, които искат да отслабнат и да намалят обиколките около корема и на цялото тяло включително
  • за тези, които искат да научат как се хранят професионалните фитнес модели – кои са храните, които се изключват напълно преди състезание или фотосесия и с кои се хранят основно
  • за тези, които искат да разберат кога е най-правилно да се тренира корем, колко серии, повторения, почивки и режим на хранене
  • за тези, които искат да научат кои са най – ефективните упражнения за коремната преса

  При проблем с поръчката, моля пишете тук или се обадете на телефон: 0895 15 43 43 

  Резултати на клиенти

  ГАРАНЦИЯ: Ако вие спазвате стриктно дадените насоки и указания в продължение на 4 седмици и нямате резултат, аз съм готова да ви върна парите!

  • Аз мога да ви помогна, имам близо 15 години опит в спорта и храненето.
  • Преминала съм през различни професионални обучения и курсове. Имам лицензирана диплома за фитнес треньор
  • Потвърждение за това, че мога да съм ви от полза, са моите стотици доволни клиенти и техните трансформации и отзиви
  • Моите резултати и тези на хората с които работа са постигнати напълно натурално. Способите и методите използвани в режимите са насочени към здравословния, природен начин на живот, без употребата на вредни или опасни модерни химии. Голяма част от клиентите ми не употребяват даже и хранителни добавки.
  • Стотици хора ми се довериха и днес са щастливи
  • Над 150 реални снимки и отзиви с резултати и трансформации с мои клиенти в страницата и галерията на сайта
  • Държа много на обратната връзка с всеки един мой клиент. Резултатите от режим изготвен от мен се проследяват неограничено във времето до постигане на желаната цел и при нужда се корегират безплатно.
  • Постоянна връзка с мен за въпроси и повече мотивация 24 часа в денонощието. ( на и-мейл, със съобщение на страницата във ФБ или чрез оставения телефон). Неограничено и напълно безплатно.

  Аз знам как да те мотивирам и променя, довери ми се.

  Резултати от режима ABS Work Out