1 от 3. А къде си ти?

Има 3 начина по които човек може да изживее живота си в този свят.

1.Не доброто което е в теб е завзело тотален контрол над реалността и преживяванията ти и нямаш силата да спреш негат. мисли, въжделенията, страстите, зависимостите. Не се бориш със злото изобщо. Живота на такъв човек е изпълнен с нещастия, болести и страдания- ада на земята. Той чувства себе си като жертва.

 

2. Имаш ОСЪЗНАТА и постоянна борба със злото в теб си ( то се намира в мислите и в сърцето). Понякога успяваш, понякога падаш. Един път си победител, друг път победен. Днес си добре, утре не чак толкова.

 

Започваш диета, но волята не ти достига- спираш я. След време опитваш пак. Тук имаш частична победа над злото. На това ниво в живота на човек все още има трудности и стрес. Но точно от това място си и с най-голям потенциал за издигане.

3.Тогава когато успееш да сложиш ПЪЛЕН контрол над злото в теб.

Не можеш да го унищожиш изцяло, в него има и хубаво, но можеш да го ПОДЧИНИШ.

Постигайки това ти се изкачваш на най-високото достъпно ниво на съществуване в нашия свят и живота ти става абсолютно нов.

Изместваш се на мястото където се превръщаш в ПОБЕДИТЕЛ- и Творец на тялото и щастието си. В действителността в която имаш радости, сила, СПОКОЙСТВИЕ, любов, изобилие и ПОСТИГАШ МЕЧИТЕ СИ. В точката в която започваш да се НАСЛАЖДАВАШ на живота и даровете, които има отредени от Вс-ния за теб. Рая на земята.

И това е битка на живот и смърт! Но победата си заслужава всяка пот, сълзи и усилие. Не се отказвай точно сега. Имаш потенциал и знания да се издигнеш до най-високото.  От теб зависи.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *