20 топ причини защо да тренираш във фитнес залата и да се храниш контролирано

1.Ще започнеш да изглеждаш визуално по-привлекателно .

Може да не си от тези с най-красивото лице, но поне ще компенсираш с атлетично тяло. В природата на всеки човек е да бъде привлечен към добре изглеждащата фигура. Това ни е вроден  инстинкт. Тя символизира сила, плодовитост, енергия. Завладява и впечатлява.

 

2.Ще станеш по-уверен в себе си- и това неминуемо ще ти отвори повече възможности.

Ниското самочувствие спира човека в мисията му, в работа, в любовта. Пречи му да се издига. И между другото Вс-ния обича уверените хора ( НЕ наглите!).

 

3.Ще си постоянно щастлив- ще ставаш и ще лягаш с тази радост. Защото удоволствието от храната е за кратко, а насладата от поддържаното тяло- за постоянно.

 

4.Когато спираш себе си от храната ( и въжделенията), която най-много ти се иска тогава ще успяваш да се повдигнеш на по-високо духовно ниво– тоест в по-различно състояние на ума. Там където ще си с положителни и ведри мисли, повече в радостта, любовта, спокойствието, душевната лекота, ентусиазма. Иначе зацикляш в грижите и проблемите.

Хората които НЕ могат да контролират храната си изпускат контрола над себе си и в други важни сфери от живота.

5.Освен това ще разбираш и на по-дълбоко ниво мъдростта на света и реалността изобщо, иначе има опасност да изпуснеш нещо което е пред очите ти и много важно за теб.

6.Ще имаш повече енергия, по-силно присъствие и излъчване. Хората се влюбват в енергията на човек не само във физическата красота. А комбинацията от 2-те е най-съвършена и завладяваща.

7.Ще се чувстваш леко и комфортно сам със себе си и няма да си като в затвор на излишните ти мазнини, липсата на сила и наднормено тегло.

8.През материалното тяло издигаш и душата. Това е начина, такава е процедурата. От ниското към високото. Физически като си добре и духовно ще си. За това се стреми храма на душата ти да е в ред, иначе и на душата ще и е по-трудно.

9. Ще си постонно влюбен– в теб си. #Daily In Love

10.Ще си с най-готиното тяло на плжа, в кафето, в квартала, на улицата

11.Ще си модерен, защото атлетичната фигура е винаги харесвана и актуална даже и на малкото места където и по-пълните хора са на почит.

12.Ще си купуваш дрехите които наистина харесваш, а не онези които трябва защото по-добре прикриват несъвършенствата ти.

13.Вече Няма да се срамуваш от тялото и фигурата ти

14.Приятелите ти, гаджето, съучениците, родителите, братята , сестрите, родата ще се гордеят и хвалят навсякъде с теб и ще показват твои снимки

15. В спортните фитнес зали са хората с едни от най-красивите тела и точно там е по-възможно да си намериш гадже с хубава фигура.

16.В мъдрите книги пише че мъжете които се грижат за собственото си здраве , същата загриженост вероятно ще дават и за семейството си.

17.Ще си в положителна обстановка, защото хората които са отишли до залата в този момент са здрави, в силата си, усмихнати и заредени.

18.Също ще имаш добри примери от които да се мотивираш, копираш и учиш.

19. Ще сложиш повече ред в живота си и ще намалиш хауса

20. Ще си в среда на дисциплинирани, красиви, положителни и ведри личности и ще прихващаш от това и за себе си.

 

Колебаеш ли се още дали е за теб?

За индивидуален режим на хранене и тренировка за зала или за вкъщи ми пиши.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *