3 предимства на всички натурално трениращи

Дълготрайни резултати

 

Резултатите не зависят от инжекциите и хапчетата, които са приети и са значително по-трайни. Не, че хората, които приемат стероиди не полагат големи услия, но бързите им успехи, които често пъти са и  много впечатляващи,  до голяма степен са следствие  на медикаментите, които са приемали/анаболните стероиди/.

Отделно след спиране на тренировките при натурално трениращите няма рязко спадане на мускулната маса, увисване на кожата или поява на стрии.  Да не говорим, че голяма част от неподготвените атлети, приемайки анаболни вещества не постигат желаните от тях резултати, което се дължи и на липсата на достатъчно информация относно правилното хранене и тренировки, както и на непознаването на след стероидните цикли. 

 

Постоянен  тонус и самочувствие

 

Приемащите анаболни стероиди често изпадат в променливи настроения, които варират от прекалено самочувствие и надценяване на физическите си възможности  до тотално подценяване на собственото си аз и депресии.

При натурално трениращите позитивното настроение и реалната самооценка са постоянни спътници т.е. не зависят от стероидите.

 

Здраве и балансирани хормони

Това е може би най-важно предимство, което имат всички натурално трениращи спортисти. Истината е, че много хора, които употребяват продължително време стероиди, увреждат организма си и някои от органите си. От лиспа на знание объркват  и хормоните си. 

Намесата в тези части на организма са Божа работа , в която човек не бива да се меси още по-малко когато е непросветен.

Анаболните стероиди са създени, като лекарства за лечение на болни хора . При условие, че човек не се занимава професионално с бодибилдинг,  не ходи по  състазния и не печели пари от това, употребата им е напълно излишна.

 Аз съм против използването на лекарства от здрави хора, не е нужно да се предизвиква съдбата 🙂 

Ако искаш Хранителен режим и/или Тренировъчна програма изготвени и съобразени с твоя вкус и възможности, можеш да се свържеш с мен, като ми пишеш на: poli@dailyfitchange.com или със съобщение на FB страницата ми от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *