Животът е магия, а магьосника си ТИ

Животът е магия, а магьосника си ТИ

Животът на човек е МАГИЯ. Но маговете сме ние. Дали ще го превърнеш в красива приказка или в лош кошмар зависи от ТЕБ.

Опитай се да живееш в състояние на щастие и люб🧡в. Обгърни се с тях.😍💖Това ще привлича още по – хубави неща към теб- здраве, пари, Красиво и Здраво тял🍎, половинка-мечта, хубава работа, енергия, тонус. . Не чакай някой друг да те за обича 1ви. Защото любовта и щастието са вътре в нас, а не извън. А когато търсиш на грешното място се чудиш, защо нищо не намираш и се разочароваш от живота.

Ако обичаш себе си ти споделяш това чувство с другите. Всичко, което изпращаш ти се връща. Любовта твори чудеса в живота на човек.

 

Бъди БЛАГОДАРЕН. за всичко, което ти се дава в живота. Благодари за поредния ден, който ще изживееш, благодари за храната си, за водата, за къщата ти, за това че дишаш, че имаш светлина и топлина в дома ти…Благодари колкото се можеш по-често на Живота/Б*г за всички дарове, които получаваш. Остави благодарността да те завладее.

 

НЕ мисли за лоши неща. Лошото е ВРЕМЕННО. Страх, несигурност, болести, безпаричие, не красиво тяло..Те идват в живота, за да те НАУЧАТ на нещо. Вземи най-ценното от това и го остави зад гърба си. Никога не си казвай в такъв момент : това ми е съдбата и така ще бъде винаги. Не прави тази грешка. Това е пагубно.

Не бъди магнит за лошите неща. Не давай такива сигнали на мозъка, за да не ги превърне в твоята реалност.⚠️ Това в което вярваш става твоята истина.⚠️ Помни: Света ни е магически, а Магьосника си ТИ

Фокусирай се в нещата които ИСКАШ. Но  Искането има мощна енергия и понякога може да отблъсне така желаното. За това си ПРЕДСТАВИ че вече го имаш.

почувствай го. И не се натъжавай, че още не е факт, имай Търпение. Това е процес. Всичко в живота е процес. Едно красиво цвете за да поникне е нужно ВРЕМЕ.

 

Действай. Света в който живеем се нарича оше ‚свят на действието‘ Това е ключов момент. Без него нищо няма да се случва различно в живота ти. Започни с нещо малко и постепенно увеличи.

Между другото ако човек е направил голям грях в живота си един от начините да му се прости е като направи действие, което да компенсира не добрата постъпка. Откраднал си от някой- направи му подарък например. Не забравяй и да се разкаеш преди това.

 

Света е създен От Б*Г заради човека и всичко, което съществува в него по някакъв начин му ‚говори‘:  ако се оглеждаш и слушаш внимателно ще разбереш много неща за твоя път и дали вървиш  в правилната посока или си се отклонил. Ако нещо не харесваш в хората значи е време да погледнеш към себе си и да се корегираш. След това тази непроязън ще изчезне. Научи се да обичаш света. Прегърни го. Живей в милосърдие,  добрина, уют и ЛЮБОВ.

 

🍂 НЕ мисли за това, което НЕ желаеш в живота си, за да не дойде към теб.🍂

И винаги бъде с вярването, че за теб  Най-доброто тепърва предстои 😍🧡

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *