Помоли се, ако искаш да получиш

Мъдреците казват, че сега е времето в което Небесата са отворени за молитвите ни повече от всякога.

За човека може да има отредени много хубави неща, но ако той НЕ се ПОМОЛИ за тях може и НИКОГА да не ги получи, дори и да има качествата сам да ги постигне.

За какво и кого да се молиш?

Моли се за себе си, за близките ти, за държавата, за СВЕТА- всички сме заЕДНО. Най-силната молитва е КОЛЕКТИВНАТА. Не когато в една стая се молят няколко човека, а когато тези няколко се молят за всички останали. Моли се на глас и от сърцето.

-Думи казани дълбоко от сърцето влизат дълбоко в сърцето- 

 

♥ Помоли  Б-г да разкрива пътя и мисията ти на земята,

 Да ти даде разум, ВЯРА

 Да те събуди,

 Да ти отваря очите за правилното и да те отдалечава от грешното,

♥ Също да премахва пречките по пътя ти и да ти дава сила да се бориш със ЗЛОТО вътре в теб и СЪЪМНЕНИЯТА, които те спъват

Никога не пожелавай нещастието на някого

♥ Помоли го за любвта…Тя може да се разкрива по различни начини в живота ти- чрез партньора, чрез любимата работа, приятели, деца или друго.

 ♥ Моли се за любовта на Б-г/С-здателя. 

Не се моли за тази на конкретен човек- половинката на всеки един от нас се знае още преди да се роди- това вече ти е написано и няма да го измениш.

Когато се молиш знай, че С-здателя те  Ч  У  В  А.

 -‘Няма молитва, която да остане нечута.’- 

Това за което се помолиш от сърце и с цялата си душа рано или късно ще се случи. Може да е по-късно, след години, в друго поколение или в друг живот, но ще стане- за това бъди много внимателен/а към нещата, които си пожелаваш. Понякога искайки дъжд получаваш наводнение.

Не всичко е добро и отредено за теб.

Н Е се моли на Вселената, ангели, архангели. Това е все едно да влезнеш  в кралството и пред всички да се поклониш НЕ на Царя, който стои пред теб на трона, а на подчинените му слуги, които са в страни и под него.

Също и на хора или  духове, починали, светци, ‘Богини’, растения, животни, камъни, скали, предмети направени от човешка ръка или подобни- те не могат да те чуят, разберат или изпълнят молбите ти.

В молитвите НЕ забравяй да помолиш Б-г/С-здателя да прояви милост към теб и да ти ПРОСТИ и греховете- няма страдание без грях. Също и да му благодариш за всичко, което ти е дал даже и за трудното.

 ♦ За да стигнеш хубавото първо трябва да минеш през Нехубавото –такава е процедурата. Всеки е платил тази цена дори и да не знаеш кога точно и как. ♦

Трудността е в живота ти, за да те издигне на по-високото ниво.

Не се моли на Б-г да ти дава или да не ти дава трудности и изпитания, моли се само да са такива, които да можеш да преминеш успешно.

-Колко да се моля за това което искам от душа, но не получавам?

-‘Моли се добезкрай’,

ако не е за теб ще ти се покаже.

 

Изчисти енергията, организма и съзнанието си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *