Единствения ключ за радостни дни на земята

Създавайки света ВС-НИЯ остава ИНСТРУКЦИИ на човечеството. Това е ЕДИНСТВЕНАТА ни гаранция за щастлив живот и РАЯ на земята по позволения път. Има хора които се опитват да го достигнат по непозволения, а резултата е само временен: с наркотици, алкохол, чревоугодничетво, пазаруване на излишни материлани придобивки, безразборни връзки, употреба на опасни опиати с цел духовно пробуждане и много, много други.

Ако ти стъпиш на пътя на душата си и започнеш да живееш в своята МИСИЯ, като ДАВАШ на останалите от най-ценното което можеш –

(БЕЗ ти самия да бъдеш ощетен!)

+ спазваш БОЖЕСТВЕНИТЕ заповеди като бъдеш МОРАЛЕН, ЧЕСТЕН, НЕ ЕГОИСТ, добър където е нужно- САМО тогава ти ще бъдеш наистина щастлив, УДОВОЛЕТВОРЕН и в душевна лекота.

✨ Рая на земята е ВЪТРЕШНО УСЕЩАНЕ – специална БОЖЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ.✨

Това е същото когато си Влюбен, когато получиш подарък, за който си мечтал с цялата си душа, когато имаш приповдигнато настроение и си в очакване за най-хубавото. Когато си БЛАГОДАРЕН, удоволетворен. В ситуация в която хората си ПОМАГАТ, може дори да са непознати, тогава между тях за кратко се появява точно тази божествена ЕНЕРГИЯ – на ЕДИНСТВО, СПЛОТЕНОСТ, Люб💕в.

Ако всички (или повечето) на земята заживеят спазвайки инструкциите от С-здателя (не става въпрос за религия!), това вътрешно УСЕЩАНЕ ще е за ПОСТОЯННО в теб, а не само за малко.🔥🔥

Енергията и вибрацията в Света ще се ИЗМЕНИ и ти ще виждаш него с друго съзнание и възприятие.

Когато човек е пиян или вземе наркотици той възприема същия този свят по различен начин, защото е променил честотата на съзнанието си.  Земята не се е изменила, тя си е същата- той се е изместил просто.

Именно за това целта на на човека трябва да е да измени себе си, а не заобикалящото го. И магията точно тогава се случва и света и хората отвън също ще го последват.

Ти си в лошо настроение НЕ защото ти се случват не хубавите неща, а защото си заблокирал ПОЛОЖИТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ и си потънал в негативното.

Изчиствайки НЕГАТИВНОТО от живота, ти ще се издигаш на по – високо духовно и енергийно ниво. Ще се ЧУВСТВАШ добре, силен, можещ, красив, здрав, успял, РАДОСТЕН, МОТИВИРАН, щастлив.

Ще изпитваш Люб💕в към себе си, към хората, към ВС-НИЯ и живота. Няма да се дразниш на всичко и всички, защото тази негат. енергия вече няма да е ТВОЯТА.

Ако има наводнение на първия етаж, а ти се качиш на 10- тия, то не може да те стигне.

Ще живееш в усещането за увереност, спокойствие, ВЯРА в себе си, в С-здателя, в доброто и в мисията, която имаш. Ще се чувстваш силен ( в твоята си област) и непоклатим, защото знаеш кой си и защо си тук. Имаш задача дадена от Тв-реца на света и неговата пълна подкрепа зад гърба си. Трудностите и несполуките в живота ти ще ги преодоляваш много по-лесно и бързо, защото ще си наясно че са част от твоето израствена и промяна САМО КЪМ ДОБРО. Всичко от Него е за добро.

Но Това може да стане ЕДИНСТВЕНО чрез ЗНАНИЯ и КОНТРОЛ. Махни лъжи, клюки, завист, неуважение към другите, омраза, СЪДЕНЕ, ПОРНО, РАЗВРАТ, тъга, мъка, жалост към себе си, не хубавите храни, алкохол, цигари, пороци.

Бори се с твоето ЕГО- ‘аз съм повече от другите’  Това е най-голямата и трудна битка.

Не бъди стиснат за добрите дела, които можеш да направиш за останалите. Ти си тук, за да се научиш да ДАВАШ, не само да придърпваш за себе си.

Стой далеч от греховете- това е ТЕСТ. Свойството на нашия свят е да ИЗПИТВА човека постоянно.

Не се занимавай с магии и ритуали. Не се моли на ангели, светци, духове, починали и подобни. Тези неща същестуват, но те са забранени за нас хората от Вс-ния. Духовете които призоваваш са само на души с големи грехове- те за това и могат да дойдат тук. Нямаш работа с такива опасни неща.

Всичко това БЛОКИРА божествената ЕНЕРГИЯ-РАЗПИЛЯВА я и ти стоиш далеч от Рая на земята. И Вътрешното ти УСЕЩАНЕ тогава ще е тъга, страхове, пустота, липса на мотивация, черногледство, меланхолия, мързел, отчаяние, безнадежност.

Файда никаква от скъпи коли, къщи и красиво тяло, ако в душата ти е Ад.

Ако все пак някъде си сгрешил направи РАЗКЯНИЕ и започни на ново. ( признаване на глас на греха и тотално разграничаване от него за в бъдеще) Всяка секунда е нова възможност, за да се поправиш. Ако мислиш, че нямаш силата да го направиш сам помоли се на Вс-ния да ти помогне. Той ще ти изпрати сила ( и възможности ) за които не си си е представял. За молитвите ти към него НЕ са ти нужни постреденици.

На земята ни има ЗАКОНИ, така я управлява С-здателя. Ние дори НЕ разбираме напълно колко всичко е свързано. Това е като да си пъхнеш ръката в огъня-ще я изгориш, нищо че си мислиш че си ‘ добър’ човек. Така работи света. Друг е въпроса дали ще отвориш очите и разума си за това.

Всичко е в твоите ръце. Вс-ния иска ти да си щастлив и ти е дал всички ключове за това. Дали ще ги използваш ЗАВИСИ САМО ОТ ТЕБ.

 

Повиши и Изчисти енергията, организма и съзнанието си от НЕГАТИВНОТО с новата ми програма
Открий свията мисия, Стъпи на пътя душата си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *