4-ри качества които ще ви провалят:

 Липса на ясна и достижима цел– трябва да си отделите време и да си дадете ясна сметка каква е крайната цел, която искате да постигнете. Важно е тя да бъде достижима и реалистична. Няма как да отслбанете с 10 кг. за една седмица например, ако ще и да сте заобиколени от най-добрите треньори на света.


 Лиспа на дисциплина: Това зависи от самоконтрола ви. Тряба да се научите да бъдете сам господар на нещата, които правите. От вас зависи дали ще изядете парчето шоколадова торта или вместо него ще посегнете към някой плод. Не се превръщайте в роб на своите действия. Тялото е ваш роб и то е под ваш контрол, не обратното.

Липса на постоянство: Повечето хора започват разпалено нещо ново с което са се захванали, но с времето много бързо започват да губят желание, мотивация и енергия. 🍏”Процесът на постигане на целите е по-важен от самите цели”.🍏 Трябва да полагате всеки ден усилия, ако искате да постигнате красиво и здраво тяло и така цял живот.

 Отлагане– всички хора са склонни да отлагат, някой обаче го правят прекалено често. Това е най-сигурния начин да се отдалечите от целите и мечтата си за красиво и здраво тяло. Спрете да си търсите оправдания като: ” нямам време, пари, не се чувствам добре точно в този момент, не съм в настроение за това, имам много работа, навън е студено” и т.н. Не чакайте момента, а започнете от там където се намирате сега и използвайте всички налични средства с които разполагате. 🧡

 

За още полезна информация поръчай своя ” Наръчник за Красиво и здраво тял🍏” към Хранителния режим или Комбинираната програма .

Ако искаш режим изготвен за теб пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *