5 Прости съвета за красиво и здраво тяло

Никой не може да ви накара да промените тялото си, ако вие сами не го поставите за цел. Дори напротив, натискът отвън (от близки хора) може да влоши нещата.

Трябва да искате да промените хранителните си навици заради самите вас. Ето някои прости, но ефективни СЪВЕТА :

 Изберете някоя конкретна дата на която ще страртира вашия нов начин на живот (и не я отлагайте в никакъв случай)

 Помолете вашите близки и приятели за подкрепа и разбиране във вашето ново начинание

 Поставете си реалистични цели- например, да сваля 3 кг. до края на Януари месец, след Нова година и да мога да вляза в любимата си рокля.

 Приемете факта, че неизбежно ще ви се иска понякога да пропуснете нещо от планираното или да си хапнете шоколад- и това ще се случва, но не бива да бъде причина да се отказвате от целите си.

 Направете си хранителен план, който да включва повече протеини- месо, риба, яйца, извара, кисело мялко; умерено полезни мазнини- авокадо, маслини, зехтин, сурови ядки; плодове и зеленчуци. Също и комплексен въглехидрат- кафяв ориз, елда, киноа, пълнозърнест хляб и др. Включете и повече вода- най-добре трапезна.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш * Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 * към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *