Повече самочувствие, увереност и усещане за комфорт в собственото ти тяло.

Важно ли е да имаме самочувствие и да сме уверени?

Важно ли е да се харесваме и да имаме самочувствие? Минала съм през всички възможни трансформации в името на моята мечта за перфектно тяло. Като малка изобщо не харесвах начина по който изглеждах, нямах достатъчно самочувствие и бях нещастна. Но това се промени.

Усетих какво е човек да е щастлив, да се чувства комфортно в тялото си и да избира дрехи, които наистина му харесват, а не такива които да прикриват фигурата и недостатъците! Да получава комплименти и всичко това да му носи щастие и спокойствие.

Ще помогна на всеки един от вас, да постигне тази мечта и да разбере, че тя е напълно достижима. Аз го направих, ще успееш и ТИ ! ♥ ♥ ♥

При проблем с поръчката, моля пишете тук или се обадете на телефон: 0895 15 43 43 

Abs Work Out програма за стегнат корем с плочки

Оформете мечтаното тяло с моите хранителни режими и програми
29.99 лв.

Поръчай ABS Work Out програма за стегнат корем с плочки през моята Facebook страница  ПолинаПеткова FITness Girlна телефон: +359 895 15 43 43 или през контактната форма на сайта.

Цена: 69.90/ 29.99 лв.


Поръчай сега

Какво представлява програмата за стегнат корем с плочки?

Отне ми няколко дни, за да създам ABS WORK OUT програма за Стегнат корем с плочки + Насоки за хранене. Постоянно ми хрумваха нови и нови неща, които да включа както към упражненията, така и към насоките за хранене.

За да има успех един НАТУРАЛНО трениращ трябва да изпълнява нещата максимално прецизно. Всяка тънкост е от значение за добрия краен резултат.

Успях да събера и концентритам всичко, което съм научила през годините за Перфектната коремна преса. Това са знания, които ще са ти от полза. Спри да губиш време и пари с грешните стратегии!

С тази програма ти ще научиш:

⇒ ТАЙНАТА на стегнатия, плосък и изваян корем

⇒ как да се храниш, за да отслабнеш, да намалиш паласките и излишните мазнини около корема и цялото тялото, как да се храниш и за да се сдобиеш със стегнат корем

⇒ кои храни трябва да избягваш

⇒ 4 важни стъпки за по-бърз видим резултат и 100% успех

⇒  как да тренираш правилно

⇒ допълнителни насоки за оптимални резултати

Програмата е включва тренировки САМО ЗА КОРЕМ за зала И за вкъщи, подходяща за начинаещи и напреднали + илюстрации с техниката на упражненията. Също и съвети за хранене, с които лесно може да се аранжира седмичното  меню според индивидуалните предпочитания и вкус. (Във вариант и за МЪЖЕ.)

Ако използваш режимът само за 1 месец, това ще ти струва 1 лв. на ден. А ти можеш да тренираш по него НЕОГРАНИЧЕНО време, докато не достигнеш желания резултат! ( следвай насоките и разнообразявай упражненията според силата и възможностите ти)

Ако имаш допълнителни въпроси или нещо не ти е ясно по режима можеш да ми пишеш по всяко време тук на сайта или на страницата във ФБ.🧡

За кого е подходящ този режим:

 • режимът е подходящ както за напълно начинаещи така и за напреднали
 • за мъже и за жени
 • за тези, които искат да научат основни стъпки за постигане на стегнат корем
 • за тези, които искат да имат плочки на корема или само да го стегнат или оформят
 • за тези, които тренират от дълго време коремната преса, но все още нямат нужните резултати
 • за тези които са начинаещи и искат по-бързо да оформят красив, секси корем
 • за тези които искат да оформят лек релеф или да придадат повече обем на мускула ( следвайте насоките според желания краен резултат)
 • за тези, които искат да отслабнат и да намалят обиколките около корема и на цялото тяло включително
 • за тези, които искат да научат как се хранят професионалните фитнес модели – кои са храните, които се изключват напълно преди състезание или фотосесия и с кои се хранят основно
 • за тези, които искат да разберат кога е най-правилно да се тренира корем, колко серии, повторения, почивки и режим на хранене
 • за тези, които искат да научат кои са най – ефективните упражнения за коремната преса

При проблем с поръчката, моля пишете тук или се обадете на телефон: 0895 15 43 43 

Резултати на клиенти

ГАРАНЦИЯ: Ако вие спазвате стриктно дадените насоки и указания в продължение на 4 седмици и нямате резултат, аз съм готова да ви върна парите!

 • Аз мога да ви помогна, имам близо 10 години опит в спорта и храненето.
 • Много хора пишат режими без да са преминали обучения и без да имат нужното удостоверение за това. Аз съм лицензиран фитнес инструктор с диплома.
 • Потвърждение за това, че мога да съм ви от полза, са моите стотици доволни клиенти.
 • Някои ‘специалисти’ промотират здравословно хранене, но в същото време употребяват вредни химии. Дават съвети на база личния си опит, което е неефективно. Хора, които употребяват стероиди изхождат от собствените си резултати, което при хора неупотребяващи стероиди е необективно.
 • Моите резултати и тези на клиентите ми са изцяло постигнати по здравословен начин, напълно натурално. Някои от тях дори не употребяват хранителни добавки.
 • Стотици хора ми се довериха и днес са щастливи
 • Над 150 реални снимки и отзиви с резултати и трансформации с мои клиенти в страницата и галерията на сайта.
 • Близо 44 000 последователи за по-малко от 2 години на ФБ странницата ми и над 50 000 във всички социални мрежи.
 • Държа много на обратната връзка с всеки един мой клиент. За разлика от останалите, резултатите от режим изготвен от мен се проследяват неограничено във времето до постигане на желаната цел и при нужда се корегират безплатно.
 • Постоянна връзка с мен за въпроси и повече мотивация 24 часа в денонощието. ( на и-мейл, със съобщение на страницата във ФБ или чрез оставения телефон). Неограничено и напълно безплатно.

Аз знам как да те мотивирам и променя, довери ми се.

Резултати от режима ABS Work Out