Повече самочувствие, увереност и усещане за комфорт в собственото ти тяло.

Важно ли е да имаме самочувствие и да сме уверени?

Всички сме виждали, чували и най-вероятно опитвали безброй фитнес програми. Виждаш ли как фитнес индустрията, не само в България, но в цял свят, се напълни с фалшиви експерти даващи още-по фалшиви обещания?

Най-лошото от всичко е, че хора като теб и мен си дават парите на „фитнес инструктори“ които имат просто няколко години в залата и един Инстаграм акаунт.

В един момент просто си казах край.

Обичам фитнеса и просто не мога да оставя куп неопитни треньори да ти дават неправилни и  погрешни (а понякога дори опасни) съвети.

За това създадох програмата ABS WORK OUT.

Исках да създам един цялостен продукт, който да ти служи като едното единствено нещо нужно, за да достигнеш мечтания плосък корем!

(А и за да съм напълно честна, малка част от мен искаше да скрие шапките на тези превзети ‘треньори’ и да даде на хората цялостно решение на достъпна цена…)

Реалността е една – отне ми над 13 години и стотици клиента за да събера нужните знания и опит да създам истинска, цялостна, ефективна програма за стегнат корем и отслабване.

За това ми е трудно да нарека ABS WORK OUT просто фитнес „програма“.

Всички знаем, че всеки човек е различен. На всеки един етап от развитието ми като фитнес инструктор се появяваха нови ситуации и нови техники, които ми даваха нови перспективи за това как да помогна на клиентите си да постигнат целта си.

При проблем с поръчката, моля пишете тук или се обадете на телефон: 0895 15 43 43 

Abs Work Out програма за стегнат корем с плочки

Оформете мечтаното тяло с моите хранителни режими и програми
69.99 лв.

Поръчай ABS Work Out програма за стегнат корем с плочки през моята Facebook страница  ПолинаПеткова FITness Girlна телефон: +359 895 15 43 43 или през контактната форма на сайта.

Цена: 69.99 лв


  Поръчай сега

  Какво представлява програмата за стегнат корем с плочки?

  Постоянно ми хрумваха нови и нови неща, които да включа както към упражненията, така и към насоките за хранене.

  За да има успех един НАТУРАЛНО трениращ трябва да изпълнява нещата максимално прецизно. Всяка тънкост е от значение за добрия краен резултат.

  Успях да събера и концентритам всичко, което съм научила през годините за перфектната коремна преса. Така се роди ABS WORK OUT.

  С тази програма ти ще научиш:

  ⇒ ТАЙНАТА на стегнатия, плосък и изваян корем

  ⇒ как да се храниш, за да да се сдобиеш със стегнат корем, за да отслабнеш, да намалиш паласките и излишните мазнини около корема и цялото тялото. Само с насоките за хранене са постигани резултати на близо – 25 кг за около 4- 5 месеца.

  ⇒ кои храни трябва да избягваш

  ⇒ 4 важни стъпки за по-бърз видим резултат и 100% успех

  ⇒  как да тренираш правилно

  ⇒ допълнителни насоки за оптимални резултати ( най-ефективните упсражнения, серии, повторения, почивки, подредба и т.н.

  • режимът е подходящ и за хората, чиято цел е само ОТСЛАБВАНЕ ( следвайте насоките за хранене)

  Програмата е включва тренировки САМО ЗА КОРЕМ за зала И за вкъщи, подходяща за начинаещи и напреднали + илюстрации с техниката на упражненията. Също и съвети за хранене, с които лесно може да се аранжира седмичното  меню според индивидуалните предпочитания и вкус. (Във вариант и за МЪЖЕ.)

  Ако използваш режимът само за 1 месец, това ще ти струва 1 лв. на ден. А ти можеш да тренираш по него НЕОГРАНИЧЕНО време, докато не достигнеш желания резултат! ( следвай насоките и разнообразявай упражненията според силата и възможностите ти)

  Ако имаш допълнителни въпроси или нещо не ти е ясно по режима можеш да ми пишеш по всяко време тук на сайта или на страницата във ФБ.🧡

  И още нещо- ако приложиш всичко, което съм ти споделила в програмата и не видиш желания резултат, с радост ще ти върна всичко до последната стотинка.

  За кого е подходящ този режим:

  • режимът е подходящ както за напълно начинаещи така и за напреднали
  • за мъже и за жени
  • за тези, които искат да научат основни стъпки за постигане на стегнат корем
  • за тези, които искат да имат плочки на корема или само да го стегнат или оформят
  • за тези, които тренират от дълго време коремната преса, но все още нямат нужните резултати
  • за тези които са начинаещи и искат по-бързо да оформят красив, секси корем
  • за тези които искат да оформят лек релеф или да придадат повече обем на мускула ( следвайте насоките според желания краен резултат)
  • за тези, които искат да отслабнат и да намалят обиколките около корема и на цялото тяло включително
  • за тези, които искат да научат как се хранят професионалните фитнес модели – кои са храните, които се изключват напълно преди състезание или фотосесия и с кои се хранят основно
  • за тези, които искат да разберат кога е най-правилно да се тренира корем, колко серии, повторения, почивки и режим на хранене
  • за тези, които искат да научат кои са най – ефективните упражнения за коремната преса

  При проблем с поръчката, моля пишете тук или се обадете на телефон: 0895 15 43 43 

  Резултати на клиенти

  ГАРАНЦИЯ: Ако вие спазвате стриктно дадените насоки и указания в продължение на 4 седмици и нямате резултат, аз съм готова да ви върна парите!

  • Аз мога да ви помогна, имам близо 10 години опит в спорта и храненето.
  • Много хора пишат режими без да са преминали обучения и без да имат нужното удостоверение за това. Аз съм лицензиран фитнес инструктор с диплома.
  • Потвърждение за това, че мога да съм ви от полза, са моите стотици доволни клиенти.
  • Някои ‘специалисти’ промотират здравословно хранене, но в същото време употребяват вредни химии. Дават съвети на база личния си опит, което е неефективно. Хора, които употребяват стероиди изхождат от собствените си резултати, което при хора неупотребяващи стероиди е необективно.
  • Моите резултати и тези на клиентите ми са изцяло постигнати по здравословен начин, напълно натурално. Някои от тях дори не употребяват хранителни добавки.
  • Стотици хора ми се довериха и днес са щастливи
  • Над 150 реални снимки и отзиви с резултати и трансформации с мои клиенти в страницата и галерията на сайта.
  • Близо 44 000 последователи за по-малко от 2 години на ФБ странницата ми и над 50 000 във всички социални мрежи.
  • Държа много на обратната връзка с всеки един мой клиент. За разлика от останалите, резултатите от режим изготвен от мен се проследяват неограничено във времето до постигане на желаната цел и при нужда се корегират безплатно.
  • Постоянна връзка с мен за въпроси и повече мотивация 24 часа в денонощието. ( на и-мейл, със съобщение на страницата във ФБ или чрез оставения телефон). Неограничено и напълно безплатно.

  Аз знам как да те мотивирам и променя, довери ми се.

  Резултати от режима ABS Work Out