Теди Мундрева

Попаднах на страницата на Поли във фейсбук случайно, но ми допадна, че има нещо различно в нея. В същото време упорито търсех някаква диета “подходяща” за мен и просто реших да й пиша да ми изготви хранителен режим. Тя се справи прекрасно, а задачата й не бе никак лека да изготви разнообрзен режим за човек, който почти не яде протеини… Винаги е насреща за въпроси и допълнителни насоки, нещо повече –  самата тя упорито търси обратната връзка. Благодарна и повече от доволна съм! Резултатите са на лице!

Десислава Начева

Изключително много съм доволна от режима си и от цялостната комуникация със страхотната Поли Петкова! Спазвам съветите и препоръките от няколко месеца и се чувствам много добре!
Много ми харесва това, че режимът не ме ограничава по никакъв начин, даже напротив – изготвен е изцяло според нуждите ми, а рецептите са лесни за приготвяне, разнообразни, бързи и много, много вкусни!
Имам по-голям тонус, енергия в залата, не изпитвам глад, не боледувам и се чувствам перфектно в кожата си!

Знам, че винаги и по всяко време мога да получа професионално й мнение и съвет относно възникнал въпрос, който желая да дискутираме или да обсъдим резултатите ми.

Категорично препоръчвам на приятели и близки съвместна работа с Поли Петкова!!! 🙂