А ти от кои си?
В света има 2 типа хора.
🔸Такива които са обърнати
‘с гръб’ към С-здателя: те правят всичко на сила, защото така ТРЯБВА. Не живеят в наслада от действията си, от своята работа и съществуване. Животът на такъв човек е тегав, мъчителен, непоносим, НЕщастен. В него липсва радост, трепет и светлина. Той НЯМА ЕНЕРГИЯ.
🔸Има още един тип хора – които са обърнати ‘ с лице’ към Вс-ния. Те вършат своята работа в света с доволство, любов, ентусиазъм.
Изпитват УДОВОЛСТВИЕ от това, което правят, дори и понякога да не им е много лесно. Те са в душевна лекота и ИМАТ ЕНЕРГИЯ.
2 – рите са свързани с Вс-я (Не е религия) на по-дълбоко ниво и тази връзка е по – здрава. Те са ЩАСЛИВИ и УДОВОЛЕТВОРЕНИ.
Ако ти си от тези, които НЕ живеят живота си в радост и правиш нещата НАСИЛА, с ТЕЖЕСТ, МЪКА, трудност е добре да гледаш пример от онези, които изпитват УДОВОЛСТВИЕ и РАДОСТ от това което вършат.
Така ще взимаш ДУХОВНА, сила от тях и със същата ще можеш да се издигаш на по – високо ниво енергийно, материално, душевно.
Също е много важно да работиш и върху ВЪТРЕШНИТЕ си ПОГРЕШНИ вярвания, убеждения, МИСЛЕНЕ, НЕ увереност, защото те са те БЛОКИРАЛИ на не хубавото място-там където НЕ трябва да си.
Щастието и любовта са твоята МИСИЯ. Ти си длъжен да ги търсиш, реализираш и ПОСТИГАШ в живота си иначе ще го пилееш и дните ти ще минават в СТРАДАНИЕ И ТРУДНОСТИ.
💛▶️Работи върху себе си, развивай талантите и силните си КАЧЕСТВА-ТИ СИ УНИКАЛЕН за света и БЕЗ ТЕБ той не може да бъде променен към по-хубаво.
💛▶️ Също тренирай и увеличавай вярата си: в теб, в С-здателя, в твоето предназначение и мисия.
💛▶️Постоянно трупай нови знания и умения там където си силен или там където искаш да станеш още по-добър и неусетно ще стъпиш на правилния път.
А как ще разбереш, че вече си на него? Много просто. Когато това, което правиш започне да те развива и да ти носи ЩАСТИЕ, РАДОСТ, УДОВОЛЕТВОРЕНИЕ, пари и наслада.  Там ти ще имаш ЕНЕРГИЯ с която ще успяваш да постигаш Красиво, Здраво тяло и това за което копнееш.
💚Живота е прекрасен когато го живееш по ПРАВИЛНИЯ начин и това НЕ ти е даденост, а е нещо на което се учиш.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *