Имаш ли вяра- ще постигаш, липсва ли ти- ще губиш

Всеки човек има проблеми с които трябва да се справя в живота. За един това е здравето, за друг, прехраната, любовта, работата. За да минаваш успешно предизвикателствата ще ти трябва вяра. Това е ключа.💚

💚Този който вярва че ще успее, ще постигне даже и онова което не заслужава и обратното. Мислиш ли: ” Това не е за мен, няма да се получи” сам се спираш.

Всеки има вяра в себе си. 💛Ти се раждаш с нея, тя е дълбоко в душата ти. Не доброто и неправилното, което вършиш я закриват. Тогава се появява страх, притеснения, липса на енергия,  оставаш без вярата. Това е знак, че постъпваш  нередно. Вършиш ли което С-здатя иска от теб ти ще бъдеш спокоен, уверен, радостен и удоволетворен човек.

♦Или правиш не добро или ♦не правиш доброто и правилното, което се очаква от теб.

Не хубавото действие и бездействието ти могат да бъдат еднакво опасни.

Виж къде и с какво нарушаваш хармонията в творението  Твоите проблеми не идват от Вс-ния въпреки, че може да изглежда и по този начин. С-здателя е като слънцето- свети за всички еднакво, но важното е и ти къде стоиш. Заставаш ли под сянката сам загубваш от светлината. Тогава душата ти ще е без горивото си, от там и вярата ти ще намалява.

Да мислиш че Вс-ния не иска ти да бъдеш здрав, богат, щастлив и да сбъдваш мечтите си идва единствено от ЕГОто ти. Работи със себе си.

💛Вярата е като мускула, нея трябва да тренираш всеки ден! Или ще запоне да отслабва.

Ако не даваш храна и вода на тялото, в един момент то ще се разболее, същото е и с душата.

И тя се нуждаеш от храна, трябват и дух. витамини.💛 Така ще я подсилиш и защитиш💛.

Зареждаш ли я прававилно ще увеличиш вярата, енергията, увереността. 💚Страховете ти ще намалеят ( за прехрана, здраве, взаимоотношения и т.н.). Те физически ще останат недостъпни до теб и няма да успяват да те стигат.

Тонуса и настроенито ти ще станат различни. Това е всекиднвена работа -с твоите мисли, навици, нагласи, знания.💚

Основта е мисия и добри дела, но заедно с това има още да надграждаш.💚

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.💛

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *