КАК ДА СЕ ХРАНИШ ПО-МАЛКО?

🧡ХАПВАЙ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ (салатата) и плодовете ПРЕДИ ОСНОВНОТО хранене като месо, риба, яйца, супа или друго. Това ще те засити. А и те се усвояват по-бързо от 2-рите,което ще предотврати подуването на корема.

🧡ДЪВЧИ БАВНО: храната ти става по-вкусна, нахранваш се с по-малко, а и всеки зъб отговаря за различен орган в тялото. С процеса на сдъвкване това действа като масаж на съответния и подобрява цялия организъм.

🧡ФОКУС ТУК И СЕГА. Не добре сдъвканата храна е ОТРОВА за тялото. Ако си фокусиран в телефона, тв, или лаптопа това спира правилния обмен на консумация и приемането на макс. енергия и ползи от храната. Важи и за всичко друго, което правиш.

🌹Фокус ТУК и СЕГА, за да извлечеш най-скъпото и ценно от света и живота. 🌹

🧡В менюто си ВКЛЮЧВАЙ СУПЕР ХРАНИ (мака, пчелен прашец, какао на зърна, канела, ленено семе, сусам и др.). Също и ЖИВА храна☀️ БЕЗ обработка с химия: плодове, зеленчуци, сурови ядки, билки. Тялото копнее и за витамини, минерали, иначе остава гладно.

🧡ЯЖ БЕЛТЪЧИНИ. Те насищат.Риба,яйца, месо,нат тофу, об. извара, бобови и др. Включи умерено комплексни въглехидрати и полезни мазнини.
🧡Пий повече вода и билков ЧАЙ.

Препоръчвам ти DAILY IN LOVE TEA🍵🌹

Изцяло български билки НЕобработени с химия. Дава усещане за НАСИЩАНЕ и е без Йо-йо ефект.

Храни клетките с жизнена енергия.

🔸 Редовната му консумация премахва излишния целулит и мазнини, действа срещу стрес и тревожност, дава ти ВОЛЯ.
🌿Натурален продукт, който подпомага поддържането на Красиво и Здраво тяло по напълно ЕСТЕСТВЕН и БЕЗОПАСЕН начин. С него спрях и сладкото.

Създаден и за мъже и за жени. Може да се пие и от деца и бременни жени като трапезен чай, разбира се в по – малки количества.

Истинската му сила обаче е когато се използва с цел терапия и се консумира в по-големи дози по 2-3 чаши за деня. Билките и растенията в него действат с натрупване.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *