Корена на страха е греха

Корена на СТРАХа е ГРЕХА

Когато човека се страхува той става като магнит за не хубавите неща. Най-високата заповед е вяра в В-ния. Да му се довериш. Ако се страхуваш значи не го правиш.

Има добър страх- който те спира да скочиш от високо, да си порежеш пръста, или е свързан с духовните неща: не си се държал добре с някой, не си учил достатъчно. Но има и лош страх- и с 2-рия трябва да е бориш.

Страха е ВИНАГИ за бъдещето, че може би няма да си добре и нещо НЕ хубаво ще ти се случи . Това е въображението ти със знак минус.

Страха не е реалност, той не е жив и Не се случва сега, въпреки, че го преживяваш. Ти може да си добре в момента, но въображението ти рисува не реалистична картина, с която те отделя от спокойствието и радостта.

Върни се ТУК и СЕГА, излез от филма. Това което си представяш в 99 % вероятност никога няма да се случи. Почти всички болести идват от негативните емоции, които са от въображението. Завистта например разболява.Те действат и на физическото тяло.

Намаляват притока на Божествената енергия и в организма постъпва по-малко кислород заради стреса и негат. емоции. Това може да бъде опасно. Всичко е от С-дателя, но там където има злоба, завист, ревност, страх, стрес- няма Б-г, светлина и любов. Има само тъмнина.

Енергията е нужна на органите, за да функционират правилно и ти да си в добро настроение- мотивиран, обнадежден, силен, положителен, в хубавите очаквания.

Доброволно от своята енергия даваш на страха и той я изсмуква.

 Да се боиш по този начин е ГРЯХ.

С това показваш, че си човек, който няма доверие във Вс-ния.

‚Ти не се доверяваш на мен, аз ще се отдръпна.‘ Б-г

И тогава излизаш от неговите ‚ръце‘, където той е дал обещание да те пази и изпадаш в тези на природата.

‚Природата не познава жалостта.‘ Там има други закони и ти ставаш подвластен на тях.

Ако човека има 100% вяра и ДОВЕРИЕ в Б-г, той НЯМА как да пострада. НЯМА КАК. Под неговата опека и безкрайна любов ти си в зоната на чудесата- там където всичко е възможно и е добро. Г-д толкова много обича хората които е създал, че дава от любовта си и се грижи дори и за тези които не я заслужават и които са се отрекли от него.

Всичко вече е написано в Небесата: здравето, парите, любовта. Да се боиш е излишно. Не трябва да спираш да правиш нещата с ентусизъм и да даваш най-доброто от себе си, но да си наясно, че всичко в крайна сметка се случва по волята на Б-г и то е за твое най-висше добро. От теб зависи само дали ще правиш добро или зло.

Корена на СТРАХА е ГРЕХА. Ако човека никога не е правил грехове, той никога нямаше да изпитва страх.

Ако ти се страхуваш това е защото вътре в теб имаш ГРЯХ и не си го изчистил. Човешкия мозък е така създаден от Г-д, че когато  стори нещо не добро- той го знае и след време съзнанието му вероятно ще го забрави, но то остава дълбоко в подсъзнанието- там се запаметява всичко, даже и отминалите животи. Душата чака момента в който ще си плати в бъдещето сметката за този грях- тя е в страх.

-Да се боиш е по-опасно от това от което се боиш- Привличаш нехубаво към себе си.

Как да се изчистиш от страха?:

-Ако знаеш и чувстваш, че правиш нещо нередно или неморално СПРИ. Не увеличавай страховете.

-Разкай се за греховете си. Извини се на глас, обясни защо си го направил и се отдалечи завинаги от тях. Така ги изчистваш от живота и подсъзнанието си. Разкаянието е Творение на Г-д, то е със специална божествена сила и важност. Отвъд нашия свят е и за нас е трудно да го разберем напълно. Разкаянието изчиства. Дори и да приемем, че това не отговаря на реалносостта, правейки го нищо няма да загубиш… А ако е истина?

-Въображението си обърни в знак +. Когато се появи картината за бъдещето в която има страх, лошия сценарии смени с добър. Негативната картина ще се опита да пробие отново, но с воля и постоянство може да я победиш.

 

-Вс-ния дава точно това, което е най-доброто за теб на момента. Нито повече нито по малко, изчислено е до всеки милиметър.

-Всичко идва от В-ния и от неговата любовта и милосърдие. -Няма никой освен Него- Отпусни се и се довери! Ако това го направиш той е обещал само хубавите неща за теб!

-Използвай специални упражнения или медитации-

Ефективни, работещи на 100% техники можеш да намериш в новата ми програма, която създадох с много любов и нови знания.

Повиши  енергията, изчисти организма и съзнанието си
Открий свията мисия, Стъпи на пътя душата си. Поръчай

♥–Daily Detox на душата и тялото–♥

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

♦ на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Люб♥в!

Полина🌹

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *