Липса на енергия, любов и късмет. Защо?

Там където има грях има липса на енергия, емоц хранене, тъга, страхове .

Хората постоянно влизат в прегрешения от недостатъчно знание и мъдрост. Това са неща на които трябва да се учиш всеки ден, работа над себе си и КОНТРОЛ над въжделенията, мислите и действията  си постоянно!!!!

Греховете пречат човека да ПОЧУВСТВА божествената-жизнена енергия в себе си, радостта, увереността, ВЯРАТА, ТОНУСА. Да види  красотата на света в дълбочината му. Също да УСЕТИ и любовта на С-здателя. Ти стоиш блокиран в ума.

И това знание в добрия случай остава само на ниво разум, ти знаеш че би трябвало да е така, но вътрешно НЕ го УСЕЩАШ.  Ако НЕ чувстваш любов КЪМ и ОТ Вс-ния и не можеш да се удивиш от Неговия свят, това значи че няма да можеш да почувстваш и любов към теб си. Едно и също е.

Виж къде се блокираш. Махни егото. Това е като духовен тромб който запушва канала на енергия да потече в душата и тялото ти и благословията и тонуса да дойдат с пълна сила към теб.

Може да е нещо съвсем малко, но то стои там и запречва. Всеки човек идва с багаж от проблеми още от минали животи, отделно натрупва допълнително и в този. Твоята ЗАДАЧА е да изчистиш насъбрания боклук и НЕГАТИВИЗЪМ от душата и физическото си тяло и да стъпиш на своя път, да заблестиш с енергията и силата си. Може би си горделив и се мислиш за повече от другите ( това на подсъзнателно ниво се усеща и ти губиш връзката си с околните, важи и за непознати).

Или пък се гневиш често- избухваш неконтролируемо. И не е истина когато човека казва: ”Не мога да контролирам гнева си.” Просто не искаш. Ако М. Тайсън те засече с колата на улицата например надали ще узверееш с такава ярост, както ако е някой по-беззащитен човечец. Всичко е въпрос на КОНТРОЛ. Много по-силен си от колкото си мислиш.

Цял един свят е СЪЗДАДЕН за теб. Всичко, което се случва на улицата е отражение на това което има ВЪТРЕ В ТЕБ и нищо повече.  Виж какво те дразни в ДРУГИЯ. Той е САМО твоето огледало. От това място, но в себе си ще намериш и СВОЯ БЪГ в твоята си система- тяло и душа. Няма другите всичко си ТИ.

Дразниш се на наркомана, а ти ядеш сладко или гледаш забранени кaнали след 00 h- и 2-мата сте със зависимости.

Ядосваш се на глупавите хора- виж в коя oбласт ти изглупяваш и от там ти изтичат пари, здраве, любов, възможности.  Ако не знаеш  как да се поправиш помоли С-здателя да ти помогне. Затворника не може да излезе сам от затвора нужно му е помощ отвън. Също се обърни към хора със ЗНАНИЯ и ОПИТ -специалисти в съответния проблем.

Мъдреците казват, че всеки човек има да поправя различни качества в себе си и когато съответното бъде изправено той се повдига на по-високо духовно, материално и енергийно ниво и повече не се връща на старото. За това има хора които повече завижда от други или се гневят, ревнуват, злословят и т.н. Всеки трябва да поправя ралинчи черти от характера си.

Един повече лъжата, друг завистта, чревоугодничеството. И всеки ще бъде ‚съден‘ по различен начин спрямо мисията и това как се справя на теста.

Вс-ния, Съдбата не те е изостваил- ти сам си го направил. Колкото по-ниско си бил толкова по-високо може да отскочиш. Той ти дава тласък за да се повдигнеш: по-красива визия, нова енергия, знания и умения, пари, любов, здраве. Спри да отлагаш живота си. Хвани се в ръце още сега и действай. Ти можеш!

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *