Не се отчайвай, не тъжи! Бъди на високо.

Не стойте на ниските места, вибрации, емоции. ( страх, тъга, отчаяние, мъка, съмнения, кавги, болести ….)

Бъдете на високо. Там където има ЛЮБОВ, благодарност и милосърдие.

Тъгата и отчаянието са моста, по който злото достига право в човека.

А целта на злото е да ни унищожи.

Изчисти съзнанието си. Всичко тръгва от там. Изчисти мислите си и ще изчистиш тялото си, промени мислите си и ще промениш живота си.

Не се фокусирай в лошото. Заседиш ли се дълго в тази енергия, там ще си останеш.

В моменти на отчаяние (а такива със сигурност ще има) трябва да се насилиш да минеш едно ниво над това, в което се намираш в момента. Ако си тъжен, стани щастлив. Сети се за хубавите неща, които имаш и си представи тези, за които МЕЧТАЕШ. Дръж фокуса винаги там. Така ще ги сбъдваш.

Не бъди в ниското, не изграждай мостове, по които злото да достига до теб. Сложи преграда .

Опитай се да бъдеш над тези неща.

*В каквото слагаш енергията си, това ще преживееш*

За това изчисти съзнанието си и бъди на ВИСОКО. Как ?

♥ Не съди другите.

♥ Не клюкарствай, най- добре НЕ коментирай хората ( дали са прави, или не са…все тая…)

♥ Не лъжи, не завиждай, не се оплаквай, не мрънкай, не бъди скептичен, не бъди горделив, не обиждай

Света ни вече пулсира с друга енергия и ако ти Не влизаш в неговия ритъм ще срещаш тежки, болести, безпаричие, раздяла, нещастни инциденти и не хубави неща..  Живей в ХАРМОНИЯ. Там е мястото където се сбъдват всичките ти мечти.

Всичко вече се случва много по-бързо от преди. Забелязваш ли, че сякаш времето не ти достига? Въпреки всички удобства на свъременния живот, които са направени с цел да ‘спестяват’ време. (  бързи коли, самолети, преносими лаптопи, телефони и т.н.) Света си следва своя ритъм, искаш или не искаш.

Преди години, за да ядеш хляб се е чакало няколко месеца, да се посади жито, да се пожъне, да се изпече, да се занесе в магазина. Сега можеш да се снабдиш с хляб в различна форма и цвят за отрицателно време. *Ще дойде време в света, когато човека само да си пожелае нещо материално и почти на момента ще го има. Тогава  материалните неща, обаче, няма да имат същата стойност за нас както е сега- Те ще са като песачинките в морето. По важно ще е духовното (не материалното). Хората ще гледат в тази посока.

Света се променя, променяй се и ти.

Проектирай в живота си новата ти реалност. Бъди в ХАРМОНИЯ. Живей в любов, щастие, бъди добър.

Знай, че няма невъзможни неща и можеш да постигнеш всичко в живота си, за което си мечтаеш… всичко. Само се научи да действаш по правилата…

Заливай пространството около теб с положителна енергия. Човека има силата да ‚заразява‘ с неговата реалност. Той остава следи след себе си където и да отиде. Те не се виждат, но се усещат и влиаят. Носи светлина на другите. Ако има тъмнина една малка свещ може да даде голяма светлина. Бъди ПОЗИТИВЕН.

По този начин ще имаш повече енергия, красота и здраве в живота си.

Така се постига щастие.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *