Откъс от програмата -Daily Detox на душата и тялото + Хранителен режим за отслабване о тонус

КРАТЪК ОТКЪС ОТ ПРОГРАМАТА

˜Божествената мъдрост не е просто някаква философия. Тя е вечна, не се променя, независима е от хората и научните открития. Когато човека я изучава това го променя на ниво ДНК. Влиза дълбоко и става част от него, кара го да действа. Помага му да живее по-добре и да взима правилните избори.

Знанието от С-здателя е едно и също за всички.˜ 

 

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ДУШАТА Daily detox

Хората и всичко във вселената се състоим от дух, душа и материално физическо тяло.

Напълно здрав е този човек, който има баланс между 3-те.

Много лекари си мислят, че в основата на здравето стои физическото ни тяло, но грешат, то е второстепенно.

Във всяка една секунда състоянието на душата дава отражение на организма ни.

Ти можеш да се храниш с най-качествената храна на света по възможно най-оптимално изчисления режим съобразен изцяло с твоите нужди, кръвна група, начин на живот, но ако душата ти е в страдане и проблеми, това неминуемо ще се отразява и на физическото ти тяло.

Енергията на човека постъпва от душата, не толкова от тялото. В един починал човек няма енергия.

 ‘‘Всичко зависи от разпространението на светлината, която се намира в нашето сърце.‘‘

От там тя се придвижва и към всички органи.

Светлината е потока от б-ожествена/ жизнена енергия вливаща се в нашия организъм и живот. Тя е също вътрешно УСЕЩАНЕ за любов, радост, блаженство, мотивация, спокойствие, сигурност, оптимизъм, вяра, сила, увереност, ентусиазъм, ДОБРО и т.н.

Ако душата е подтисната, организма не може да получава от тази божествена светлина и тялото се разболява. Появяват се стрес, панически атаки, страхове, липса на енергия, воля и мотивация. Имунната система започва да се дисбалансира и цялото тяло се свива от стресиращата среда, в която съществува постоянно. Човек трудно успява да контролира ума си. Обземат го негативни мисли, които водят до негативни емоции, чувства от там и реалността му става не добра. Нямаш силата да се бориш с вирусите, боледуваш често, постоянно си в страхове, съмнения. Негативните вълнения, гнева, неувереността се захващат за тялото и клетките. Емоциите предизвикват реакции, а реакциите болести. Важно е да се отиде дълбоко в корена, а не в симптоматиката, защото корена ще си седи. Емоциите влияят на твоя свят. Нашите клетки се променят от състоянието, средата, мислите и чувствата. Ти виждаш нещо с очите си  и това води до реакция. Състоянието на клетките зависят от емоциите, но емоциите не са самостоятелна величина.

Душата ти има нужда от ИЗЧИСТВАНЕ, когато

С каквото и да се захванеш всичко ти се проваля.  Ти просто не можеш да постигаш мечтите си.

Не разбираш защо, но чувстваш, че това е извън твоя контрол.

Духа ти пада, усещаш се неудовлетворен, подтиснат, нещастен. В твоята душа не постъпва светлина. А това е божествената енергия която ни държи здрави, щастливи, мотивирани  и която ни помага да материализираме мечтите си. Това е като духовен тромб, който буквално запушва твоите канали на щастието, любовта, парите, успехите, здравето.  В тази позиция  се чувстваш като жертва на обстоятелствата, а не Господар на живота си. А това в което вярваш става твоята реалност.

Ти спираш притока на божествената светлина към себе си. Запушваш каналите на успеха, а Г-д не иска това за теб. Той желае ние да сме красиви, богати, успели, да живеем изобилен живот. Ти сам се ограничаваш. А както ти гледаш на себе си така и Б-г/ Живота ще гледа на теб. Света е огледало на самите нас. Г-д може да иска да ти даде всички богатства, щастие и любов на света, но ако ти не вярваш, че ги заслужаваш няма да успееш да ги получиш. Ако си в състояние на ‘‘Аз не заслужавам‘‘- ти наистина няма да получаваш.

Повече от 90% от хората по света живеят по този начин без да разбират каква е първопричината. Те не могат да творят собствения си живота и всичко това е защото НЕ вярват достатъчно в себе си, а тази липса на вяра е в следствие на замърсяванията по душата, които са се наслагвали с годините.

Това е образно като кутия пълна с боклук, която ти тежи и пречи да полетиш и засияеш в пълната си сила  и блясък.

Но Б-г е и вътре в теб, за него няма нещо непосилно и ти можеш да постигнеш всичко, за което си мечтаеш, стига да позволиш тази б-ожествена енергия да потече в живота ти и да изчисти ненужното.

Всичко, което виждаш, чуваш, помирисваш, усещаш се записва в твоята душа. Филми, книги, реклами по телевизията, музика, случайно дочути разговори от съседната маса на кафето. Всяка една картина до която си се докоснал съзнателно или просто, която е минала като фон пред теб се прехвърля и складира в твоето подсъзнание.

Ако не бъде преместена там и остане на ниво съзнание, човека ще блокира от толкова много информация, няма да може да се движи, да мисли- спомени, преживявания, чувства, ще го залеят.

Всички наши отминали негативни спомени от детството, преживявания, обиди, злословия, осъждане към другите, думи, мисли действия се съхраняват в нашето подсъзнание в тази кутия. Която ако не бъде почистена тя започва да загнива, да мирише и да създава проблеми на нас. Ние складираме спомени и преживявания дори и от отминалите си животи. Не случайно съществува метод хипноза, който може да те върне много назад в миналото в предишни прераждания. Ако човек няма конкретен проблем, а е просто любопитен, е по-добре да не се подлага на този метод.

Всичко се пази в душата ни и е дълбоко вкоренено вътре в нас, даже и във физическото ни тяло- в нашите сухожилия, мускули, тъкани.

Първо ума и мислите трябва да се почистят, за да тръгне светлината, която е в човека, да се махнат тези духовни тромби и да се отпушат каналите. Когато сме в радост тези канали се отпушват, когато сме подтиснати, в депресия, в гняв, завист, ревност те се закриват.

Нашия свят не е единствения, той е най-ниско и е последен. Всичко което е най-висше зависи от теб. Какво ще получаваш се влияе от състоянието на душата ти и твоята В Я Р А.  Действията и упоритостта са след вярата!  Това е изпитание.

 

Какво е Б-Г/ С-здател ?

Всичко което съществува в света получава енергия и се поддържа от един единствен източник. Този източник тук ще наричаме Б-г- С-здателя. ( силата сътворила хората, галактиката и всичко съществуващо). Науката  и физиката ни учат, че материята се състои от молекули, те пък от атоми, атомите от елементарни частици- протони, електрони, неутрони, които се състоят от кварки. Въздух, вода, земя, планини, звезди, масата, стола, червилото, тялото ни –всички тези различни по качества и характеристики елементи всъщност се състоят от едно и също нещо, от един източник и една сила. Всичко в света ни е проявление на Създателя ни ( Б-Г)

Квантовата физика също доказва съществуването на единна сила управляваща законите в света и вселената.

Време, пространство, материя са създадени от някъде. Кокошката или яйцето се питаме е първо? Нещо ги е създало, но не е нито кокошката нито яйцето.

Това което е създало времето, пространството, материята се е намирало в Не време, Не пространство и Не материя. Къде е Б-Г? Това е свързано с пространството, а той е извън тези ограничени рамки. Мъдреците казват, че Тв-реца е направил този свят от СЕБЕ си. Света е В Б-Г. Освен неговото проявлениe няма нищо друго.

Много хора сравняват Г-д и създаването на света ни със склуптор творящ от глина, но глината не е част взета от човека и този пример не е обективен.

ВЯРА освен това е и ЗНАНИЕ. Ако ти увеличаваш знанието си за Б-г  (вселената, природата) и неговите закони, така ще засилваш и вярата си както в него така и в теб самия. Б-Г е и в теб.

Вярата е фундамент на науката. Физиката е доказала че + и – се привличат. Ти знаеш, че това е така. И ти вярваш, че ако доближиш 2 магнита  със знак плюс и знак минус те ще се магнетизират един друг. Искаш- не искаш ти ВЯРВАШ и ЗНАЕШ, че това е така.

Всички научни открития са направени на първо място в следствие на вяра,  че те съществуват.

Иска ли Б-г/ С-здателя да знаем за него, да го търсим, да комуникираме?

Отговорът е ДА, ако не искаше ние нямаше да знаем изобщо за съществуването му. В нашия материален свят създаденото не знае нищо за създателя си само с едно единствено изключение- човека. Телевизора, чашата, растението, животното не знаят нищо за техния Тв-рец.

Първия човек на земята Адам например е общувал с Б-г. Ние сме негови наследници. В последствие и не малко пророци са имали някаква форма на контакт с Вс-вишния.

Б-г занимава ли се с всички милиарди хора по земята? Има ли време за това?

Да, той се занимава с абсолютно всеки един от нас. Наясно е с всяка наша мисъл, действие, с абсолютно всичко, което се случва с нас. За него няма нещо скрито или недостъпно.  Във всяка секунда има ‘око’ което те наблюдава ухо, което те чува и записва всяка твоя мисъл, дума, действие. Един ден в Небесата ще ти се припомни всичко.

Г-д е създал човека с огромна любов и милосърдие. Всеки един  за него е специален и ценен. И отношението му към нас е винаги продиктувано от любовта. Винаги! Дори и в ситуациите в които не ни изглежда така.

Представи си малкото дете, което бърка в клетката с тигъра и баща му го удря силно през ръцете. Тази негова постъпка е само и единствено от любовта, която има към него, колкото и нелогично да изглежда в този момент на малкото детенце.

На човек не може да му се случи абсолютно нищо БЕЗ позволението на Г-д. Твоето действие е много важно, но в крайна сметка Всичко е ОТ и В неговите ръце.

 

Нашите емоции и чувства

Те са като каруца и човек, който я направлява. Каруцата не се движи сама. Посоката се определя от човека, който държи юздите.  Дърпащия каруцата е разума ( ума ) От него зависи. За да тръгне каруцата ( емоцията) трябва разум (кочиаш). Основната идея е разума да властва над сърцето и чувствата.

 

Не слушай сърцето, слушай душата.

Защото понякога нашето сърце желае нещата, които НЕ се добро за него: поредния шоколад, наркотици, алкохол, съседката която е омъжена и т.н. То не винаги може да прецени правилно…

Душата обаче не греши! Корена и е свързан с Б-г/ С-здателя.

 

 ДУША

За да успеем да се погрижим за душата си първо трябва да се опитаме да изучим как работи тя.

Ако човека е в усещане за тревога, празнота, неудоволетвореност, жажда за нещо ново и различно- това е нейния зов за развитие.

 Душата винаги ще ни дава сигнали, ако започнем да губим от живота си и не живеем както трябва! Едно от най-страшните неща според, мъдреците е момента когато земния път на човека приключи и той осъзнае, че НЕ е живял пълноценно и в своето предназначение и Не е успял да свърши задачата за която е изпратен тук.  Съжалението, което ще изпита в този момент е несравнимо с нищо останало.

 

Въпреки, че по своята природа Г-д е създал душата и тялото  напълно противоположни, 2-те обединени заедно действат  най-силни.

Душата на човека е разделена на няколко части. Като частици от тях са извън тялото, а други вътре в него.

Основната борба на всеки едни човек в света е тази между БОЖЕСТВЕНАТА и ЖИВОТИНСКАТА му душа.

ВСЕКИ един избор, който правим се основава на една от 2-те!

Ако човека не се научи да развива божествената частица от душата в себе си, той ще заприлича в постъпките си на животно.

С една малка разлика… ще бъде в пъти по-опасен, защото в него ще има разума на човека + господната сила.

 

Как закриваш успехите в живота и запушваш енергията да тече като

пречиш на съдбата си?

 

Ако ти мислиш ‘‘Не ми е добре‘‘ ,‘‘живота ми не е хубав‘‘ Чувстваш че искаш повече и това ти тежи в момента съдбата ти е заблокирана от теб самия и трябва да направиш и измениш нещо.

Ако чувстваш, че не ти е добре, правиш така че да удължиш този период и пречиш и на Г-д да ти помага.

Вс-ния е казал, че е създал само хубави неща за нас, има такива които изглеждат и недобри, но не са такива. ‘‘Ако гледаш на моя свят с лоши очи няма да мога да ти дам повече‘‘ Б-г

Когато закриваш себе си ти не позволяваш на божествената светлина ( радост, любов, щастие, блаженство, сила, красота и т.н.) да навлезе в живота ти.

Сам превръщаш твоя свят в нещо не хубаво. Рай или ад ти избираш.

Никога не се оплаквай на другите, че не ти е добре и че нямаш. ( освен на някой който може да ти помогне)

Колкото повече се жалваш толкова по-малко можеш да получиш от Г-д. Всякакви оплаквания блокират хубавите неща да ти се случат. По този начин сам закриваш чашата и не позволяваш Б-г да ти налее.

Ако ти си от хората които  първото нещо, което им идва наум да направят когато видят половинката си, някой близък, приятел или неприятел е да изкажат забележка или да намерят кусур, това е знак, че си влезнал в тунела с негативното и вибрираш на грешната честота. Оставил си бъговете в душата ти да те завладеят. Излизай от там колкото се може по –бързо.

Тъга

Премахни всичко тъжно и меланхолично от себе си- музика, филми, книги, разговори.

Ако ти общуваш с натъжени хора или живееш с тях ще станеш същия колкото и да си мислиш, че това няма как да ти повлияе.

Ако някой споделя на теб колко несправедлив е живота, колко недобри са хората- ти започваш да си мислиш, че в това има доза истина, и че то в действителност е така, защото в света ни има както добро така и недобро… и цялата тази информация отива директно в подсъзнанието ти. Накрая тя става част и от твоето съзнание  и възприемане за света, след това се материализира и превръща в твоята реалност. Съзнанието е като говорител на подсъзнанието. По нещата които казва човек на съзнателно ниво ти можеш много да разбереш какво се случва в неговото подсъзнание. Думите, които използва, нещата за които се шегува и т.н.

Ако малкото дете живее в атмосфера на негативност, оплаквания, то започва да гледа с такива очи на света.

Ако сам се жалваш постоянно също започваш да вярваш в това и живота ти става непоносим.

-Човек не може да има добро настроение когато има негативни мисли.-

*Първо бъди радостен и щастието след това ще дойде към теб, не чакай обратното.*

 

ЕМОЦИОНАЛНИ БЛОКАЖИ, как да ги откриеш и премахнеш?

 През живота си човека натрупва много излишен боклук, който задръства неговата душа и който го дърпа надолу към неуспеха, неувереността и нещастието

Ти имаш нужда от изчистване ако:

*Не можеш да контролираш яростта си.

*Лесно се гневиш и за най-малкото

*Можеш да се разкрещиш на някой много бързо или дори без причина

*Хората те дразнят- близки, познати, непознати

Всичко те дразни: държавата, политиците, живота.

*Ако търсиш нещо вкъщи и не го намираш си готов да крещиш, да блъскаш и хвърляш .

*Не можеш да контролираш храненето си. Знаеш, че сладкото е вредно, но въпреки това го ядеш

*Стоиш в негативното и не знаеш как да излезеш от там

*Не можеш да се справиш с ниските си страсти. Правиш нещата, които знаеш, че са вредни или дори опасни за теб.

 Защо се получава така?

Когато тялото е заталачено от нездравословния начин на живот всеки обикновено се сеща да прибегне към някой детокс режим за изчистването му, но почти никой не се сеща да прави пречистване на душата си.

Енергията на човека и неговото здраве зависят на първо място от състоянието на духа му. Ако душата ти е изчистена, с открити канали и правилно заредена ти ще си повече в усещането на любовта, вярата, оптимизма, увереността.

Ще имаш енергия, няма да имаш нужда от висококалорични ниско вибрационни храни като пържено, тестено, захарни, алкохол. Ще се чувстваш бодър даже и ако си спал 3-4 часа.

Гняв, злословия, завист, ревност, ненавист, унижения от хората в миналото, страхове, негативни думи и мисли…всичко не хубаво до което си  се докоснал през живота си се е загнездило в теб и запълва кутията в душата ти с боклук и тя продължава да се пълни всеки ден и да прелива. Този боклук НЕ може да изчезне сам. А трябва да се почисти. Всичко остава в теб и започва да гние. Колкото повече натрупваш, толкова повече започва да ти тежи, да мирише и това се проявява и във външната ти реалност, хора и ситуации.

Докато всичко това е в теб и гние ти НЕ можеш да контролираш своите ЕМОЦИИ и да създадеш новата си реалност.

Мислите определят емоциите, а те влияят на чувствата. Това, което чувстваме привлича към нас още от същото! Такива са правилата в природата на Г-д.

Той така го е създал и ни е предупредил за това със Законът за привличането. Ако ти си негативен пречиш и на самия Създател да те измести на по-хубавото място!

Твоите мисли са като GPC. Ако с тях посочваш грешния адрес, той ще те заведе там. Kаквито и усилия да полагаш в крайна сметка ще стигнеш това, което си посочил.

 Смени мислите ще промениш своето щастие, бъдеще и съдба.

Б-г не може да те изпрати на хубавото място, ако ти сам не му позволиш.

Представи си твоя лаптоп. Когато има много излишни неща в него той започва да блокира и да не работи оптимално. Същото е и с тялото.

 

Програми от детството? ‘‘Аз не заслужавам‘‘

Всички емоции идват  от подсъзнанието. Нашите преживявания в детството отговарят за поведението ни сега в този момент. Нещата, които са ни се случвали тогава: хора, ситуации, преживявания са запечатани дълбоко в душата ни. Те са на клетъчно ниво. И това комплексно влияе на човека до края на живота му. Той често пъти не го разбира.

Всички обиди, моменти на отхвърляне, неразбиране, унижения, кавги, несправедливости и т.н. стоят здраво запечатани в нашата програма.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Травмите от детството са в следствие на онова, което ти си интерпретирал, но това често пъти е само твоята представа за ситуацията и е грешно, а не реалността. Въпреки всичко то ще продължава да влияе на живота ти и в последствие.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ако си мислиш: ‘‘Аз не заслужавам любов‘‘ или ‘‘не съм достатъчно добър‘‘ ‘‘Нямам вяра в себе си, няма да успея‘‘ ти през целия си живот без да искаш ще се опитваш да доказваш този ‚факт‘.

Но това всъщност не е ИСТИНАТА, а е стар блок от детството или от минали преживявания, бъг в системата на душата ти, който ако премахнеш всичко ще се промени.

Живота ти ще започне да свети, ти ще се изпълниш с енергия, вяра и ентусиазъм. Ще заживееш в силата си и ще успееш да реализираш мечтите си.

Как да открия своя бъг в душата ?

Хората са твое огледало. Те ти показват кои и какви са блокажите, които трябва да отработваш вътре в себе си.

*Всички хора в нашия живот са дошли, за да ни помогнат.*

‘‘ Светът е създаден заради мен ‘‘

Ако искаш да видиш своето духовно състояние, виж огледалото, което Г-д ти е изпратил- хората които предизвикват силни емоции в теб!

Човека не може да види достатъчно обективно сам себе си, така сме създадени. На нас ни е много трудно да се преценим реално. За това и Б-г ни изпраща хора- огледала. За да се огледаме в тях. Колкото по-силни са емоциите, които някой предизвиква в теб, толкова по-дълбоко трябва да погледнеш навътре в себе си.

‘‘Който гледа навън спи, който гледа навътре се събужда.‘‘

Ние привличаме хора на определена вибрация с причина.

Мъдреците казват, че Г-д ни изпраща 2 типа хора:

– на които ние трябва да помогнем

– и които помагат на нас.

 

*Тези които пробуждат в теб милосърдие, любов, съжаление НЕ могат да ти служат  като огледало. Ние трябва да помогнем на тях, длъжни сме да го направим. Те са дошли при нас, за да им повлияем за нещо хубаво е живота.

*Другите хора са онези, които са тук за да ни помогнат- те предизвикват силни емоции в нас на завист, болка, отхвърляне, предателство, злоба, ревност, гняв, болка и т.н. Ако някой човек те ДРАЗНИ това показва ясно, че ти имаш бъг в твоята система, който трябва да изчистиш.

Тези блокове те държат ниско долу- в проблемите, тъгата, безпаричието, липсата на мотивация, нещастната любов. Спират божествения поток да се влее в теб. Те могат да идват и от минали животи. Хората -огледала са тук за да ни насочват къде и какви са блокажите, които стоят в нашата душа и които ни пречат да заживеем наистина хубавия живот, който Г-д ни е отредил.

Ако работиш върху себе си и започнеш да се изменяш и хората и случващото се около теб ще се променят.

 Ако ти имаш активиран бъг в системата от минали преживявания или от детството, например: ‘‘АЗ НЕ ЗАСЛУЖАВАМ ЛЮБОВ‘‘

ти ще привличаш такива хора на които ще се опитваш да доказваш, че твоята програма е ‘‘правилна‘‘.

Г-д постоянно ще ти изпраща ОГЛЕДАЛА, които да ти показват този бъг, ЗА ДА ГО ИЗМЕНИШ и ИЗЧИСТИШ най-накрая. Това е част от задачата ти тук на земята.

*Промени себе си и ще промениш всичко*

 В противен случай ти отново и отново ще се сблъскваш с едно и също нещо, без да разбираш защо това ти се случва. Г-д / С-здателя се опитва да те спаси! Той ти ‚говори‘ чрез заобикалящата те среда и ситуации. Това е неговия начин и той така управлява света ни. Но ти избираш дали да го чуеш и как да постъпваш в крайна сметка. Можеш да се събудиш, но можеш и да продължаваш да спиш.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ти имаш ЕНЕРГИЕН БЛОГ в душата, който трябва да почистиш, ако сещайки се в ума ти за определена ситуация или човек това предизвиква силни емоции в теб – на болка, страх, срам или друго.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ако дете е било бито като малко в него се е активирала програма ‘‘Аз не заслужавам любов‘‘ и то през целия си живота ще привлича хора и ситуации които ще му показват и отразяват точно това: ‘‘Ти не заслужаваш любов.‘‘ защото те са просто неговото огледало.

Ако ти не се освободиш от тези програми и бъгове няма да можеш да се придвижваш напред в съответната област.

Ти можеш да се опитваш да сменяш работа, хора, проекти, обстоятелства, но този бъг ще те преследва неотлъчно. Защото той е вътре в ТЕБ, в твоята душа. Няма къде да избягваш когато бягаш от себе си.

Докато не смениш своята вибрация и вътрешни усещания, няма да можеш да се промениш.

Човека си мисли: ‘‘Няма да се ядосвам повече и да крещя‘‘ или ‘‘от днес спирам със сладкото‘‘, но след малко пак се поддава и не успява да се справи със себе си. Ти имаш неправилна реакция на организма. Когато си в такова състояние и имунната система не работи правилно. Всичко е в подсъзнанието и в душата от неправилните програми от детството и от негативизма в живота ти.

Където има страх, гняв, озлобление няма Г-д.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Гнева е един от най-големите грехове- колкото повече му се поддаваш толкова повече сила му даваш. Прекъсни го преди да е избухнал с всичка сила. Ти контролираш него, не той теб. Човека който е подвластен на гнева отблъсква от себе си любовта и хората. Той се обрича на нещастие.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Изчисти остатъците от миналото, направи място и позволи да се подмени с новата програма. Само тогава ще можеш да създаваш различна реалност.

Ако си в гняв, завист, ревност, обида, осъждане от това произлизат неправилни реакции в организма. Така задръстваш своите канали по които спира да тече енергията и там вече няма от божествената светлина.

Състоянието на душата ти влияе на живота . Осъзнаването на величието, което притежаваш ти като човек е от съществено значение, от това зависи благословението на Г-д.

Човека през целия си живот повтаря едни и същи грешни модели. Ние не знаем колко дълбоко е това нещо вътре в нас.

Хората виждат недостатъците и повредите в останалите, само своите собствени не могат. Но всичко негативно, което забелязваш  в другия, всъщност показва това, което ти имаш вътре в себе си и което трябва да корегираш.

*Който критикува друг човек, критикува всъщност себе си*

Ако ти нямаш такъв проблем, няма да го виждаш в останалите. Ти познаваш този недостатък за това и го виждаш. Може би го имаш на момента в по-малко количества, или си го имал преди време.

Но ти си напълно запознат с него.

*Коренът на злото търси в себе си, не в другия*

Това, което те дразни в другия всъщност е твоя проблем! Виж какво ти показва човека огледало. Разбери какво е духовното ти състояние на момента.

*Ако ти виждаш зло в някого, подобно зло имаш в себе си.*

Когато изчистиш кутията с негативното, ти ще спреш да влизаш в този капан.

Понякога някой човек може да задейства програмата, която имаш в себе си. Може да е спомен от нещо, което си имал в миналото.

Но тези спомени и емоции са ти създали програмата и точно те те водят и привличат в живота ти подобни хора, които да я активират. Ти ще виждаш тези черти в тях, дори и да ги няма или ако другите не ги виждат.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ако нещо в твоя живота не върви смени нещо, не чакай Г-д да те промени. Ти имаш бъг в себе си и последствията дават резултат. Така пречиш и на Вс-вишния да ти помогне. Твоите вибрации и това, което привличаш в живота си е в следствие на ТЕБ САМИЯ, а не на Г-д. смени състоянието на душата и себе си.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Твоята цел е ти да измениш себе си, а не Г-д. Промени се и той ще ти може да ти помага повече.

‘‘Ти направи твоето действие, аз ще направя моето‘‘ Б-Г

Не прави нещата по стария начин. Мисли, думи, емоции, действия. Измени вибрациите, това променя всичко.

* Както ти гледаш на себе си така гледат и на теб от Небесата*

В нашия свят няма наказания, само следствие. Ние имаме да поправяме неща и от миналите си животи. Ако изменяш качествата си към по-добро ще ставаш щастлив, ако не ще страдаш.

Изчиствайки кутията с негативното ти премахваш и бъговете от миналите си прераждания.

Негативните спомени могат до доведат до влошаване на физическото състояние, липса на късмет, енергия, неудачи. Смени тъмнината със светлина. Понякога ни е трудно да разберем коя точно програма в нас се е активирала, не е наред и ни пречи.

Метода представен в тази програма изчиства душата на дълбоко ниво. Ако нещо в теб продължава да те дразни или притеснява ти не си изчистил вибрациите на това ниво.

Душата на човека е свързана с висшите светове. Всички наши емоции, чувства предизвикват резонанс горе и след това се връщат обратно. Ако правиш и мислиш добро ти пробуждаш добро към цялото творение.

ОТКРИЙ СВОЯТА МИСИЯ……..

♥-Има много хора на земята, които могат да променят света ни към по-добро, но те остават скрити, защото не вярват в себе си. Те се намират някъде там, но не се откриват на света и все едно ги няма. Всички ние губим от това.-♥

Като ценни диаманти заровени в калта.

Това е ключов канал по който тече божествената енергия и който се влива директно в човека от там и в заобикалящата го среда.

Ти си се родил на тази земя със ЗАДАЧА дадена ти от С-здателя и имаш цел, план и път през които да преминеш.

Единствен имаш комбинация от  качества, които никой друг на тази земята НЕ притежава. Ти си важно парченце от пъзела, което ако се постави на правилното място, ще помогне за постигането на крайната цел на творението и това е желанието на Г-д.

И твоето парченце си е само за теб- никой на земята не може да свърши толкова добре твоята работа, колкото ти можеш и Никой НЕ може да свърши твоята работа вместо теб! Имаш индивидуална задача, която да изпълниш.

Когато човека прави нехубавите неща- грях  частици от душата му се отрязват и отделят от него отиват в зоната на злото. Остават заключени там. Но те не изчезват и можеш да ги върнеш обратно. Когато голяма част от тези парченца от душата липсват в човека се появяват депресии, страдания, физически проблеми, зависимости, тревожност, усещане за празнота, неудоволетворение, нежелание за живот.

Но божествената душата (тази част, която се намира основно в мозъка и разума) кореспондира с тях и може да ги върне обратно. Дали ще го направиш зависи само и единствено от теб. Можеш да успееш, но може и да не.

Как да обичам себе си на дълбоко ниво?

Г-д е създал първия човек Адам сам. Всички останали творения са създаени с целия си вид, като множество и всички представители заедно- растения, животно и нежива природа.

Човека е бил създаден един и в него е оставен отпечатък за тази любов към себе си, към ЕДИНСТВЕНИЯ.

Но тази любов може да се развива както в правилната посока и за добро, така и в неправилната за НЕ добро. Трябва да намериш БАЛАНСА- това е божествения път.

 Намери и развивай своята уникалност. ТИ СИ СПЕЦИАЛЕН/а! 

Убийството на тялото е ужасен грях, но мъдреците казват, че да убиеш душата е още по-лошо. Най-лошо е когато го направиш с любим човек, дори и да неволно, без да искаш. А кой ти е най-близкия? Ти самия. Небрежното отношение към твоята душа е от съществено значение. Ако ти си мислиш, че НЕ си ценен и важен поради липса на самочувствие например, няма да можеш да отделиш правилното внимание на душата си,  тя е много крехка, така погубваш себе си.  Всяка душа без изключени е много ценна. Всички сме едно цяло и без твоята душа човечеството няма да е същото. Животът ти има и смисъл и цел и когато ти подценяваш себе си губиш от него, света също губи заедно с теб, а това е пагубно.

 Ти си уникална душа с неповторима за света мисия.

 ‘‘ Ако искаш да бъдеш обичан, обичай другите.‘‘

……………………………………………………………………………………………………………

  Научи се да ОБИЧАШ БЛИЖНИЯ/ ДРУГИЯ КАТО СЕБЕ СИ*

……………………………………………………………………………………………………………

Ако ти обичаш другите ще обичаш и себе си, ако ти не обичаш себе си, няма да можеш да обичаш и останалите.

-Ако ти не обичаш себе си, и теб няма да те обичат.-

– Ние даваме това, което има вътре в нас и след това то се отразява и ни се връща обратно.-

 Този който ‚обича себе си‘ през егото без да се съобразява с останалите, искайки да придърпа само за него си, заживява в страдания, страхове и пустота, далеч от любовта. Става топъл към себе си, но студен към другите- егоист. Той живее в своя ад на земята.

А целта на живота ни е да анулираме егото и да се снижим.

 Който успее да се научи да обича себе си  ще се издигне на най-високото и дълбоко ниво на любовта (безусловната божествена любов). При нея няма причина, ти просто обичаш. Както родител към детето си.

Тази най-висша степен ще се проявява все повече и повече в бъдещето, във връзките и в света ни.

Другия вид любов е условнатаегоистична, тя е на по-ниско ниво- в нея винаги има причина заради която обичаш, и ако причината изчезне, с нея си тръгва и ‚любовта‘. повечето хора в момента се обичат по този начин. Заради децата, общи имоти, работа, интереси, зависимости, травми и др.

‚Аз те обичам защото ми готвиш вкусно, имаш красива коса, тяло, нос, устни, кола, къща‘ и т.н. Ако спреш да готвиш вкусно и косата, тялото ти вече не са толкова красиви, колата ти остарее..

причината вече няма да я има, а с нея и обичта ще си замине.

 

Какво още включва програмата?

 Ти ще получиш  над 100 страници с полезна информация:

 

1.ОТКРИВАНЕ и ОСЪЗНАВАНЕ• на бъговете конкретно в твоята система. Травми, блокове, негативности- замърсяванията на душата ти- как да ги откриеш, изчистиш и защитиш от тях за в бъдеще

 

2ИЗЧИСТВАНЕ• на енергията, съзнанието, подсъзнанието, негативните мисли, емоции, страх, съмнения и стрес- Тежките емоции и негативизма са просто енергия, която човека може да се научи да контролира сам без специалисти след като един път му бъде показано как.

♥ Премахване и лечение на програмите активирани в миналото

Както миеш тялото и зъбите отвън всеки ден, така и отвътре трябва да се почистваш, за да не допуснеш нови запушвания в системата

3. ЗАЩИТА• от бъдещи блокажи и запушвания. Не става въпрос за някакви специални магически практики или енергийни техники, а за З Н А Н И Е.

От теб се иска да прочетеш написаното + да правиш:

Практична всекидневна задача, която ще ти отнеме точно 4-5 мин в деня. Не си ограничен/а от време или място.

Единственото нещо, което ти е нужно е телефон и красив  лист или тетрадка, като 2-рото не е задължително.

 

Какво ще правиш?

  • медитация- визуализация  за дълбоко почистване на подсъзанието,  ума и душата от блокажи, травми, бъгове, негативни емоции, чувства и мисли. Божествената енергия има силата да изчиства всичко ненужно. За това не са ти нужни специалисти. Много по-силен/а си от колкото си мислиш. Настройване на съзнанието ти на вселенската честота отредена за теб. Тя сменя вибрацията и усещанията на душата от там се изменя бъдещето и съдбата. Но това е процес.
  • всекидневна молитва преди сън за изчистване на енергията, тялото, душата и подсъзнанието. (Не е обвързана с религия) Г-д е съдал света с ДУМИ. Някои думи имат силата да изменят реалността.
  • 10 принципа на сътворението, които трябва да четеш всеки ден за да почистиш подсъзнанието и старите програми да замениш с нови – светът ни е сътворен с 10 изречния от Г-д, ти твориш своя свят.
  • задачи за очистване от детски травми, негативности и минал опит– правят се еднократно и не е нужно да се ангажираш с тях всеки ден. За да получиш нещо ново, трябва да почистиш старото и така да на правиш място.
  • кратка медитация против страх и паника ( тя е по желание)

Получаваш още:

РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ

(без хранителни добавки)

Целта му е:

 Намаляване на токсините

 Премахване на излишните подкожните мазнини по корема- горна и долна част, паласки, бричове

 Увеличаване на енергията. – резултат се усеща още в първите дни

 Бързо ‚изчистване‘ на задържаната вода преди плаж или друго важно събитие

-Режима е направен и за мъже и за жени-

(следвай инструкциите за грамажи, защото са различни)

Ще получиш също допълнителни съвети с които ще научиш основните тънкости за по-бързо отслабване и енергизиране на тялото и тях можеш да използваш винаги дори и когато не си на конкретен режим.

Целулита например освен токсини и мазнини съдържа в себе си насъбрани негативни мисли и емоции.

Видима разлика до 2-3 седмици.

/Общо 130 страници/

Цена 72 лв

 

Ако ти нямаш резултат аз съм готова да ти върна парите!

 

Пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

Този режим е за теб и твоята душа има нужда от ДЕТОКС ако:

Нямаш енергия, усещаш честа умора. Енергията на човека идва от душата, не от тялото. Всички физически проявления имат духовен корен. Живота ни е духовна същност изразена в материален план, а не обратното. -Енергията изменя материята, не материята енергията-.

 Негативните емоции са те налегнали. Знаеш, че това не е добре- наясно си вече със ‚закона на привличането‘ ‚силата на положителното мислене‘, но сякаш те са извън твоя контрол и пак се появяват

Хората около теб са негативни, лъжат, клюкарстват и това ти пречи

Имаш проблем с емоционалното хранене– това е духовен глад, материалната храна няма да те утоли

Трудно контролираш храненето си, имаш зависимости. Знаеш, че сладкото/ виното е вредно, но продължаваш да го купуваш и консумираш. Не ти достига воля за да ги премахнеш

Чувстваш енергията си като запушена и заблокирана

Каквото и да правиш не ти се получава– работа, проекти, връзки, отношения, здраве- бъга е в душата ти не в хората, държавата или Б-г/ С-здателя

Лисват ти любов, подкрепа, сигурност, хубави преживявания

Мислиш си: ”Аз не заслужавам любов, успехи, щастие…..”

Зациклил/а си в един и също модел- случват ти се сходни нехубави неща– хора, ситуации и не разбираш защо- Светът ти отвън е просто О Г Л Е Д А Л О на онова, което е в душата ти.

Избухваш лесно, крещиш,  дразниш се на всичко. Даже и на най-любимите си хора.

Не обичаш достатъчно дълбоко себе си, не се харесваш какъвто си, трудно се приемаш, обиждаш се ( на глас или наум), не се слагаш на първо място- любовта ти в най-добрия случай е на повърхностна степен стига само до ниво хубав маникюр, филъри и дълги мигли- външната опаковка. Така няма да успееш да привлечеш сродната си душа ( духовната любов) и ще попадаш на кармични партньори, които ще търсят и оценяват теб повърхностно.

Липсват ти увереност и самочувствие. Не се чувстваш комфортно в кожата си- това е въпрос на усещане и не толкова на физически признаци

Ако някой ти направи комплимент, ти не вярваш в това и мислиш че е от любезност или друго.

Не ти върви в живота

Нямаш пари

На харесваш работата си, ходиш с нежелание

Ставаш сутрин без ентусиазъм и трепет за предстоящия ден и чувстваш, че нещо не е нерад, скучно ти е

Усещаш неудоволетворение– нещо в живота ти липсва

В депресии си, имаш паник атаки

Нямаш достатъчно мотивация, бързо се уморяваш. Енергията не ти достига даже и сутрин след като си почивал/а.

Нямаш мечти за себе си, не знаеш своята мисия и как да я откриеш

Чувстваш се притиснат/а

Имаш постоянни страхове– за прехраната, живота, здравето, бъдещето си. Усещаш се несигурно

Липса на вяра в себе си и Б-г/ Живота

Имаш комплекси насадени от детството и миналото– притесняваш се че някоя част от тялото ти например не изглежда достатъчно добре и се чудиш как да я скриеш. Спомените от обидите, които си получил/а като дете още ехтят силно в съзнанието ти.

Много се влияеш от мнението на околните. Ако някой те обиди ти го ‚преживяваш‘ с дни и седмици

Срам те е да покажеш себе си– своите таланти. Срамуваш се от това което си- визия, семейство-род, работа, минал живот и т.н.

Не знаеш своето предназначение и мисия и как да ги намериш

Имаш неразрешим проблем и не виждаш изход- тежко заболяване или друго.

Искаш да измениш съдбата си, но не знаеш как

 

 

С ИЗЧИСТВАЩАТА и зареждаща ПРОГРАМА ти ще научиш:

 

Единствената формула за успех и удоволетворен, щастлив живот дадена ни от самия С-здател. Това не е са човешката мъдрост и предположения, а божествената универсална истина за света.

Как да стъпиш на пътя на душата си– това е вселенската честота отредена конкретно за теб.

 Твоята конкретна мисия и цел– тя е уникална за света, не съществува човек на земята без такава. Как да я откриеш и разпознаеш. Никой друг не може да свърши твоята задача вместо теб. Ако не изпълняваш предназначението на душата си, тя бива поставена страдание.

 Как да се свържеш с Източника– Г-д (програмата по никакъв начин не е обвързана с религия и ритуали като палене на свещи или ходене в специално светилище ) Тя е насочена към Творе-ца- вселенската сила създала всичко съществуващо, която няма форма, образ, очи, ръце, име, родители, не е предмет, мъж, жена, растение или животно.

 Инструкциите за хармоничен живот и душевна лекота оставени от Г-д /Създат-ля за нас хората- Не лъжи, не кради, не злослови, уважавай родителите си и др. В света ни има в изобилие, но не всичко ни е позволено. Спазвайки неговите препоръки ти се защитаваш и издигаш.

 Как да измениш съзнанието си и да постигнеш рая на земята в себе си по правилния и безопасен начин- това е вътрешно усещане за лекота, любов, вяра и спокойствие. Има забранени методи като наркотици, алкохол, различни практики с танци, магии, вуду, въртене, енергии и подобни-  те могат да те отведат на място на което не искаш да стигнеш.

 Как да повишиш вибрациите си и да имаш повече енергия

 Как да измениш и контролираш мислите и емоциите си. Как да се издигнеш на по-високо ниво, където старите мисли няма да идват. Нови мисли, емоции, чувства- нов човек и реалност.

♥ Как да разпознаеш блокажите в душата си и как да ги излекуваш

 Какво значи наистина да обичаш себе си на най-дълбоко душевно ниво, как да го постигнеш

 Как запушваш и блокираш божествената благодат да се влее в реалността ти. Г-д/ С-здателя е безкраен източник на любов, здраве, вяра, щастие и всичко което си пожелаеш

Как да се пребориш със страховете и негативните мисли и да не им позволяваш повече да те контролират- те от само себе си не могат да изчезнат- необходима е работа.

 Как да се почувстваш финансово сигурен–  НЕ зависи от това дали имаш собствен бизнес и не е свързано с маркетинг

 Как да засилиш вярата си. Ако имаш абсолютна вяра и пълно упование в Г-д- С-дателя ни, че той ще ти  даде нещо, дори и да не го заслужаваш ти ще го получиш.

 Как да се пребориш със съмненията

Как да се чувстваш повече в: радост, мечти, ентусиазъм, любов, здраве, мотивация, енергия, трепет от живота  и предстоящото. Това е издигане на по-високо духовно ниво достъпно за всеки един

Кои са програмите, които си активирал/а в душата си в миналото и които те блокират

 Как да изчистиш болките, травмите от детството и миналите си животи. Това са бъгове в системата ти, които ти пречат

Как да разпознаваш кое е за теб и кое не е.

Как да сбъдваш мечтите си

 Как да детоксикираш душата от миналите негативни преживявания и как да я поддържаш от тук нататък

♥ Медитация против страх

♥ Визуализация- медитация за изчистване на енергията, съзнанието и душата (общо 3-4 мин. работа на ден)

♥ Как да пречистиш кармата

 Как да измениш съдбата си и да смекчиш присъдата от Г-д/Създат-ля ако си нарушил вселенските му закони

 

След тази програма живота ти никога повече няма да бъде същия!

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

 

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *