ПАЗИ ЕНЕРГИЯТА СИ ЧИСТА ако искаш ЩАСТИЕ и сбъднати мечти и красиво тяло в живота си.

ПАЗИ ЕНЕРГИЯТА СИ ЧИСТА ако искаш ЩАСТИЕ и сбъднати мечти в живота си.

ВСИЧКО Е ЕНЕРГИЯ.

Б-Г влага неспирно своята енергия във всичко, което съществува както в света така и във вселената.

Ако спре да го прави, тя ще изчезне. Това е като да изключиш тока на фризера.

Няма ли енергия, няма съществуване. Всъщност Г*д всеки нов ден обновява света ни. Всичко се ражда наново. Започвам отначало, на чисто и пак и пак. Ако ти отвориш очи сутрин знай, че този ден за теб е ПОДАРЪК.

Вечер човека се чувства по не балансиран. ‚Утрото е по мъдро от вечерта.‘

Той е насъбрал повече негативна ЕНЕРГИЯ от хората, с които е общувал, ситуациите в които се е намирал. Тя го задръства буквално както физически така и психически, ментално, емоционално. Това може да бъде временно.  Вечер може да има тъга но на сутринта да има радост.

 Храната също оказва голямо значение за баланса на нашите енергии.

Когато се храниш с животинско месо например, ти поемаш част от емоциите му в себе си.  Особено, ако си по-чувствителен човек. Обикновено това са агресия или дълбок страх.  Хормоните, които отделя животното когато разбира, че ще бъде убито остават в тялото и след това се предават на хранещия. Проблема не винаги е от самото месо, а от начина по който е било убито животното, но това е друга тема. Природата е устроена така, че по хранителната  верига растение- животно- човек по ниското/малкото  няма нужда от по-голямото високото/ (по отношение на храненето.)

Най-високото се храни с това под него.

Храната влияе на мислите, емоциите, чувствата. А Чувствата ПРИВЛИЧАТ към нас подобно. Ако искаш силна и чиста енергия внимавай каква храна приемаш. Тя влияе на настроението, от там и на живота ти.

Хората също дават от своята енергия на другите.  ♦ Ние раздаваме от това, което имаме вътре в себе си

Ако някой човек е разгневен например и се скара на друг, той ще подаде този обем от енергия на събеседника. Следващия ще я върне обратно или ще я насочи към 3-ти човек.

Ние си взаимодействаме с енергиите на другите и това може да доведе до претоварване, усещане за Страх, негативизъм, черногледство, депресия, умора, агресия и т.н

Обшувай с положителни хора. Тук на земята, за разлика от другите светове и измерения, човека ИМА привилегията да ИЗБИРА. Ако нещо на харесваш в живота си, можеш да го промениш. Това е в твоите ръце.

Също Подавай положителна енергия на хората около теб. Така ще създава една обща атмосфера на радост, щастие и любов. Всички ще сме на високото..

 сънищата са по същия начин съвкупност от енергия от това, което човек е мислил, чувствал, преживял, говорил през деня. Тези енергии са се прикрепили към неговото подсъзнание и съзнание.

 Ние си мислим, че виждаме бъдещето, но това всъщност е настоящето.

Когато човека споделя видяното вечер на глас пред някой, той премества в друга категория съня и го МАТЕРИАЛИЗИРА.  Не споделяйте своите сънища, ако се притеснявате от тях, особено пред хора, които  ще ги изтълкуват НЕГАТИВНО.  Ако ще го разказвате да е пред положително мислещ и виждащ човек. ◊ Съня отива в поска на тълкуване 

Говориш ли го, мислиш ли го ти го подсилваш. Съществуват и пророчески сънища, но те са много рядко.

Пази енергията си чиста ако искаш да плуваш в усещане за любов, самочувствие и тонус.

Не позовлявай страничните фактори да те дисбалансират и доведат в обратния полюс. Този процес зависи от теб и твоите действия. Ако това все пак се лсучи помисли къде си сбъркал и се корегирай.

В ниското човека само хаби и замърсява своята енергия. Страха, депресията, негативността, съмненията, завистта, тъгата запушват тялото и спират притока на тази животворна сила. Те те държат в тежките енергии на депресия, съмнения, уплаха.

 Тъгата затваря вратите на човека 

Човек със силна енергия  ЗАРЕЖДА хората и пространството около себе си. Той носи светлина и позитивизъм на останалите. ♥ 

Бъди в пространството на полобтеилни хора. Те ти помагат да живееш в реалност на хубавите емоции.

Колкото си по-близо до Б-г ( тук НЕ става въпрос за религия, а за онази магическа СИЛА сътворила света и вселената ни) Толкова по-енергичен, жив, тонизиран, уверен ще се чувстваш. В сърцето и душата си ще имаш Любов, радост, добрина. Ще живееш с усмивка и блясък в очите. Иначе си се отдалечил…*Ако искаш да се отделечиш от него стой в негативните чувства и емоции.*

Как се отдалечават хората?

Когато лъжат, крадат, злословят, клюкарстват, клеветят, осъждат, обиждат, завиждат, изневеряват, когато се съмняват.

Виж с какви хора общуваш. Ако те не са много добри замисли се защо си ги привлякъл  в живота си.

Ако някой е негативен около теб, това е защото ТИ си такъв,

Ако някой лъже теб –това е защото ТИ лъжеш себе си,

Ако някой  бяга от теб- ТИ бягаш от себе си,

Ако някой те обижда- ТИ обиждаш себе си.

Колко по-леко ще започнат да живетя хората, когато разберат че ВСИЧКО, което им се случва е проекция на тях самите и на това, което носят вътре в себе си.

Блокажите в човека също дърпат от неговата енергия- всичко, което ти носи емоции, които свиват сърцето  нямат място в живота ти. Не обвинявай другите за нещата, които ти се случват! Никой не носи отговорност за твоето щастие и живот. За всичко което ти се случва си си виновен ти. Понякога е не лесно да намериш логично обяснение на този факт, но това е истината. НЕ задържай в душата и милсите си обида или мъст към никой. Може би дори не знаеш реалната причина заради която този човек е постъпил по начина, по който на теб не ти харесва и който те е наранил. Всичко това ти пречи да вървиш напред и нагоре. Ти стоиш като заклещен към негативното.  Игнорирай подобни емоции. БОРИ се срещу тях. Г-д иска от нас хората да се БОРИМ. Направи го, ако искаш да изживееш живота на мечтите си.

Всичко е енергия.

Положителни и чисти мисли, думи, действия, чувства и храна творят положителен живот изпълнен със здраве, любов и красива визия.

Там където има чисти ЕНЕРГИИ има и усещане за истинско щастие и благоденствие. 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *