Предизвикателствата пред теб- красотата на живота

Животът е като една игра, и ти постоянно се озоваваш пред различни изпитания и предизвикателства. (Вкусна торта когато си на режим, нова работа или любовна връзка, здравословен проблем, финансово затруднение или друго.)

В тази играта понякога си печелещ, понякога губещ, особено в отношенията ти с хората. Но това е част от красотата.

Ако на човек се сбъдват всичките му мечти той ще е най-нещастния на света.

Живота не е само кеф и удоволствие, не е това идеята му. Хубаво е да си в РАДОСТ, независимо какво ти се случва, това е най, най, най-важното, но изпитите не спират до последната секунда.

Вс-ния НИКОГА не взима от човек, Той си има всичко и само ДАВА на хората.

За това, ако в играта на живота ти участва и друг човек, и ти усещаш на момента себе си не добре, е важно да знаеш че той е НУЖЕН на теб, за да се ИЗДИГАШ. Приеми го като твой ПАРТНЬОР, който ти ПОМАГА да вървиш напред и да се променяш към по-добро. Вие сте ЗАЕДНО в това. Ти си НУЖЕН на него, а той на теб.

Ако няма хора които правят престъпления, полицаите ще стоят без работа и препитание. Само не забравяй по време на играта да участваш честно, почтено, морално, също в края и да останеш с добри чувства и мисли към отсрещния човек, да БЛАГОДАРИШ че го има, защото БЕЗ него ти НЯМА как да можеш да се повдигаш. Така е устроен света ни. Не се спирай пред предизвикателствата в живота, ако се появат бъди смел. Това важи за всяка сфера и ситуация. Не бягай от тях, защото СА САМО за ХУБАВО. Появи ли се трудност, предизвикателство, пречка с нея задължително ти се дават инструменти, сила и начин с които да се справиш. Работи, действай, не стой така. Много по-силен си от колкото си мислиш.

.

За индивидуален хранителен режим или фитнес тренировка за вкъщи или у дома ми пиши. ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *