Статия за мъже

Вс-ия сътворява света по ред: (от по нисшето към по висшето, от по-материалното към по-не материалното.) 1-во се появява неудошавената природа, следват растения, животни, мъж и накрая ЖЕНАТА. Безспорен е факта, че мъжете са по-умни, силни, знаещи, можещи, оправни и т.н.

Но жената има едно голямо преимущество пред мъжа- тя е по- близко до духовните неща и Б-Г.  По свързана е с природата, законите и причинно следствените връзки. Има силна интуиция. В идеалния случай вижда по- правилно реалността. Жената е по-високо ЕНЕРГИЙНА  (духовна) от мъжа.

Но с тази енергия както може да гради, така и да РУШИ. Мили мъже, вашето настроение до голяма степен зависи от половинката до вас.

Ако вие имате щастлива жена у дома сте благословени. ( цялото семейство ) Това е супер, но ако тя е депресирана, стресирана, тъжна, гневна, няма енергия, трепет за живот тогава вече имате проблем.

Мъдреците казват, че ако един мъж има зла съпруга, която го тормози част от наказанието му след това в ‚Ада‘ отпадат, защото той си ги е платил тук.

Друг е въпроса защо ВС-НИЯ ви е дал такава жена. Отделна тема но – ако живеете по Неговите закони вие ще получите партньорка, ако ли не в нейно лице ще срещате ОПОНЕНТ.

Тя ще седи СРЕЩУ вас, но не за да ви допълва и ЗАЕДНО да ставате по-силни, а за да ви се противопоставя, за да се опомните!

КАК МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ на нея – от там и на себе си

🧡1-во: изпрати я на моята страница да чете всеки ден БЕЗППЛАТНА, полезна информация с която да обогатява знанията си за Красиво тяло и Душевна лекота. (Благодаря от сега😁)

Тук тя ще намери успокояваща и ТРАНСФОРМИРАЩА живота и съдбата информация.

🧡2-ро: прави и по-често КОМПЛИМЕНТИ. Жените обожават хубавите думи особено, ако са от любимия и мъж😍.

Това веднага я изпълва с щастие и изменя на мига вътрешното и състояние.  А както вече разбрахме нейното настроение влияе и на твоето. Бъди ИСКРЕН в това което ще и кажеш, не лъжи, защото веднага ще бъдеш разобличен. Не забравяй, че жената е по-интуитивна.

Намери кое е онова нещо, което обожаваш в нея и го кажи. Изброй всичко, което харесваш в тялото и. Покажи и че тя Е НАЙ- СПЕЦИАЛНАТА НА СВЕТА!!!

🧡3-то прави и подаръци и без повод. Няма как тук да не предложа натурален сапун
🌹Daily L🍏Ve🌹 Причината е че вярвам с цялото си сърце и душа в качеството и възможностите на този продукт.

”Daily LOVE” е изцяло създаден за засилване и подхранване на женската красота и внасянето на повече ДУШЕВЕН мир в ежедневието. Ако човек знае как да борави правилно с енергията си той ще се чувства спокоен, щастлив, в хармония със себе си и света – това е рая на земята.

Това което имаш вътре в теб излиза навън и след това се отразява обратно.

Продукта е тестван и става и за мъже- отзивите са положителни.

Всяка съставка в него е внимателно подбрана. Добавени са луксозни етерични масла: смес от пикантна нотка –черен пипер, топло сладък гераниум, изискано пачули и мистична канела. Опияняваща комбинация. В състава си има също глицерин и естествена коприна.

Прави се ръчно в лаборатория и отговаря на всички изисквания за качество.

Определено подарък с който ще успееш да я впечатлиш.

В заключение: Мъжът няма задължение да опрая живота на жената до себе си- това си е нейна работа, която тя сама трябва да свърши. Той обче е длъжен да развива мъжките си качесва в този свят, ако иска да върви напред и нагоре, което вкл. и грижа, почит, внимание, уважение и помощ там където е необходимо към по-слабия пол и особено към любимата. Това носи позитив и за двамата.

Това което даваш на другите в крайна сметка го даваш на себе си.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *