Ти избираш

Вс-ния НЕ иска от теб да си нещастен, потънал в мъка, болка и страдание. Той не желае да се чувстваш като жертва на своя живот, напротив! Божественото присъствие не стои при човека при когото  има печал.

Б-Г (Вселенската сила) иска от теб да се трудиш, да полагаш УСИЛИЯ, да се издигаш и променяш всеки ден. Може да е нещо съвсем малко, но да е нещо. ♥ Той иска ти да бъдеш ПОБЕДИТЕЛ, да постигаш мечтите си, да живееш в щастие, и душевна лекота независимо какво ти случва на момента! 

Хората имаме задължение дори и в най-тежките си момента да бъдем РАДОСТНИ! Това е инструкция дадена от самия Създател.

Ако ти нарушаваш неговите желания, животът ти няма да става по лек!

Но така или иначе Г-д НЕ се намесва в личния ти избор. Ти си независим. Той може да ти показва знаци, да ти помага, да те насочва, но няма да свърши твоята работа вместо теб.

Ако ти НЕ си на твоя път, за да с усетиш Г-д ще те бутне, ще паднеш на колене и ще те заболи. Ако си кажеш ‘‘аз си продължавам по моя си начин и път‘‘ и не се осъзнаеш, пак ще паднеш този път ще си удариш главата. И така всеки път ще падаш и ще те боли повече и повече.

Каквото си избереш обаче това ще бъде. Сам решаваш как ще преплуваш реката на живота си. Дали ще се давиш, викаш или ще я преминеш с доверие и лекота.

Колкото повече чуваш Б-г ( природата, вселената, силата създала хората и света)  толкова по- щастливо ще живееш.

Отвори очите, отпуши ушите, всичко е пред теб, събуди се!

Г-д се разкрива пред този, който го търси. И  Тук не става въпрос за ‚Б-гът‘ от религиите… Ти вероятно няма да видиш човешки образ на Буда стоящ във въздуха, с ореол на главата си или крила на гърба…

Той ще се разкрива пред теб чрез заобикалящата те природа и материалния свят.

Може да се ‘‘появи‘‘ под формата на някоя книга свързана точно с твой наболял на момента проблем или пък останал си без работа и ‚случайно‘ попадаш на бележка залепена във входа с нещо, което ти би се занимавал. В света ни няма нищо случайно или инцидентно. Колкото повече се отваряш за божественото присъствие в живота си, толкова повече то ще се разкрива пред теб.

 Обърни се към интуицията си! Това е магическо място, което може да ти отвори съвсем различни възможности. Б-г ( енергията сътворила света ни) ти ‚говори‘ чрез нея.

♥ Чуй тялото си. Интуицията се ЗАПУШВА тогава,  когато човека лъже, краде, изневерява, клюкарства, горделив е, стои в негативното,  храни се неподходящо, пие, пуши, псува, използва вулгарни думи, взима наркотици и не се грижи за себе си.

♥ Научи се да живееш в МИР, както с другите така и със себе си. В света ни има перфектен баланс между материалното и духовното. Ако съществува проблем в него, конфликта всъщност е в теб и в твоята глава. Ти НЕ знаеш как да постъпваш в определени ситуации и правиш избори, които НЕ те водят към по-добро. Няма ‘‘другите‘‘ ‚‘‘хората‘‘ всичко си ТИ. Промени и поправи първо себе си.

1 човек има силата да измени целия свят, виждаме това наглeдно в момента…

♥ Г-д е направил света ни прекрасен и за да живеем в мир,  здраве и любов, В него а не СРЕЩУ него! 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *