историята на моето авокадо

Изминаха точно 2 месеца от както реших да подготвя ядки от авокадо за засаждане в къщи.🌱

/Снимката най-долу/ Едната беше специално обгрижена ( тази в ляво с клечките за зъби). Купих най-хубавото и скъпо авокадо в магазина, сложих в специален съд, на определена температура, място и светлина. Ядката беше обелена много внимателно ( има ципа, която е по – добре да се отстрани преди засаждането). 70% от нея беше потопена във вода, говорих и мили думи🤗 Спазих всички насоки… И накрая, въпреки перфектните условия, които и създадох от нея не стана НИЩО ☹️… Тя не покълва вече 2-ри месец.🙄 Стои си в същото положение, в което беше и в началото.


А 2-рата ядка ( тази в дясно на снимката) Нея сложих в първия съд, който имах под ръка, докато я белех я нараних няколко пъти с ножа, полях я и без да искам с много топла вода. Резултатът за моя учуда беше, че тя разцъфваше с всеки изминал ден, все повече и повече.😍

Науката смята, че животът започва на молекулярно ниво. Според учените по някаква “магия” на молекулите им се появява желание да се размножават. Но никой не може да каже реално защо са го пожелали. Коя е причината, която ги е накарала да го направят. Учените никога няма да могат да намерят отговорът на този въпрос, защото той се крие отвъд молекулите. Съществува една определена СИЛА която ги кара да го правят. Същата тази енергия дава и нас хората МОТИВАЦИЯ.

Още полезна информация за повече мотивация, можеш да намериш като поръчаш 📙®Наръчник за Красиво и здраво тял🍏® 📙 към своя режим.

Ако искаш режим изготвен за теб пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *