Изкушаваш се? Сложи граница.

Нещо в живота ти пречи? Сложи ГРАНИЦА физическа, психическа, емоционална, ментална.

‘’Далеч от очите, далеч от сърцето‘‘

Трудно се въздържаш когато виждаш шоколад? Избягвай щандовете с такива храни, не разглеждай снимки в мрежите с вкусни сладкиши, също избягвай да гледаш подобни кулинарни видеа. Не си прави срещите в сладкарницата. Важно е да обърнеш внимание и на средата ти. С какви хора общуваш? Тя много влияе на визията. Вероятността да работиш в пицария и да станеш с тяло на фитнес модел се свежда почти до 0. Това е енергия. Разбира се, *от всяко правило си има изключения.*

Обичаш да пийваш? Не дръж в шкафа или в хладилника ти алкохол. Изкушението ти ГОВОРИ от шкафа ( хладилника).

Има няколко основни елемента по които ще познаеш своето изкушение:

То изглежда доста ПРИМАМЛИВО: например: пица с разтопен кашкавал и любимите ти гъби  или течен шоколад от този, който най-много харесваш…

 Внего намираш някакъв РАЗУМЕН довод. 50 гр ракия ‚раздвижва‘ кръвта в тялото, шоколада ‚прави‘ хората щастливи…………..и т.н.

 Също може да остави в теб неприятно чувство на неудоволетворение, ако го подминеш. Защото си ‚изпуснал‘ да си направиш удоволствието.

Това са примамки.

На човека се дават такива препятствия в живота с които той има силата да се справи. Колкото по голяма трудност преодолееш, толкова по щастлив ще се чувстваш след това.

Ако се поддаваш на изкушенията в живота ти и постоянно търсиш само удоволствието от тях, ти ще стигнеш до положение, в което ще започнеш да правиш неща, които в началото са ти се стрували немислими ( отблъскващи, неразумни и т.н.) Мисли внимателно.

Също помисли кои са нещата които те водят до твоите слабости, анализирай ги.

*Ако искаш да избягваш от лошото в живота ти, не говори за него*

В труден момент се сети за онези мигове, в които си се справял с подобно предизвикателство и колко добре си се чувствал след това. Винаги мисли:  ”Аз ще успея и нищо няма да ми попречи да живея като здрав и красив човек”

Всеки един от нас има ЛИЧЕН ИЗБОР.

Ти избираш:

♥ Каква храна да ядеш и да държиш в хладилника ти

♥ Какво да пиеш

Какво да работиш

♥ Как да мислиш и действаш

 По какви заведения да ходиш и как да запълваш свободното си време.

 С какви приятели да общуваш. Ако приятелите ти се хранят с вредни храни, негативни са, отричащи партньорските връзки, вероятно и ти ще си такъв.

Всичко е в твоите ръце.

Ограждай се с добри примери, здравословна храна и полезна, стойностна информация доказала се във времето. Бъди позитивен! Така ще постигаш своето красиво и здраво тяло и успех.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *