Заложено от Природата

Скъпи момчета, искате ли да ви издам една тайна.

Жените НЕ харесват тези мъже, които имат пари, те харесват тези мъже, които ДАВАТ пари.

И за това не бива да им се сърдите, защото то е заложено в инстинктите им, а срещу тях трудно може да се бориш.

Мъж който дава пари за жена си, ще дава и за децата и. Той изглежда  сигурен в нейните очи.

Ако попитате една жена какво предпочита:

Този който има милиони в банката, но не дава нито една стотинка за нея, или такъв който не взима много големи пари, но с малкото което има се опитва да и осигури комфорт

Всяка нормална жена ще избере 2-рото.

По малките жестове, думите много може да се разбере за един човек. Те разкриват характера му.

♥ Външното показва вътрешното.

Този който се ‚стиска‘ и Не харчи пари за жената до себе си е егоист,  вероятно ще бъде стиснат и за грижа, подаръци, достатъчно внимание, комплименти и т.н.

Разбира се, тук не става въпрос да изхарчвате цялата си заплата за нея- във всяко нещо е нужен баланс и граница.

Момичета, една тайна и за вас оставена като насока за избор на съпруг още преди хиляди години… Мъжете които полагат грижи за себе си, здравето си имат потенциал да го направят и за жената и децата и. ♥ Човека, който не може да обича себе си, трудно може да обича и другите. Ако ти си неотговорен към себе си, ще бъдеш такъв и към близките си.

Така че отивайте в залата да си търсите грижовен мъж- мечта, ако все още не сте си го намерили.

Важно е да не забравяме, че мъжествеността не е само в нагласената визия, тялото, брадата, походката … Тя е в поведението, в характера, в силата. Тя е в грижата към по-слабия пол. За това бъдете щедри.

Мъж трябва да обича жена си като себе си, и да я уважава повече от себе си /Еврейска мъдрост/

Ако човека е поставен в мъжко тяло, значи той има задачата да развива мъжките си качества и характер в този живот- сила, ум, грижа, отговорност. Същото важи и за жените- те да развиват своята красота, поддържано тяло, женственост и т.н.

Дали да вървиш с това което иска природата ( Б*г) от теб или да вървиш против нея имаш ЛИЧЕН ИЗБОР- въпрос на желание и воля е. За разлика от животните, които действат автоматично, човека може сам да избира своя път.

Давайте на другите, както давате на себе си. Бъдете мъже! Ще ви се върне в пъти.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *