Как да станеш победител. Ценен съвет, не пропускай!

Има 3 причини, които карат човека да стане от леглото и да върши някакво ДЕЙСТВИЕ.

 чувство

Прочиташ статия колко по-лесно се влиза във форма с кардио сутрин на гладно, появява се чувство на еуфория, ентусиазъм в теб, че бързо ще отслабнеш. Отиваш тичаш, ден -2, 3тия на 4-тия ден чувството вече е изчезнало и процеса свършва тук.

 

 разум ( логика) – ти знаеш, че трябва да направиш нещо, знаеш и причината защо го правиш

Отиваш на консултация при диетолог и той ти казва, че не трябва да надвишаваш 3 яйца на седмица ( обяснява ти за холестерола и т.н.). След това обаче поръчваш фитнес режим и виждаш, че там имаш дадени 6 яйца само за закуската. Това което за едни е правилно за други е ГРЕШНО. Освен това науката и учените си менят мнението. Те си противоречат постоянно.

Това което днес е полезно, същото след време вече е вредно.

Тук в материалния свят Човека е ограничен и инструментите, които използва за да изучава света са също ограничени като него. На това не можеш да се оповаваш. За нас много неща са скрити, ние не ги виждаме и знаем за тях. Логиката  често пъти ни заблуждава.

 Разума (логиката) и чувствата са нестабилни и  на тях не  можеш да разчиташ винаги! Те се ПРОМЕНЯТ и силата им намалява. 

 

ПОСТОЯНСТВО ( инат)    човека който никога не спира

Това е ниво над разума и чувствата. Постоянството символизира вечност (и победа). Постоянството е най-важно от всичко. То присъства във всеки човек, без изключение.

Не бива да се отказваш от твоята цел каквото и да се случва.  *всеки ден по малко е по-добре от нищо.*

Може би те мързи, появило се е отчаяние. Разума ти казва: ‚нищо няма да се получи, няма смисъл…откажи се, това не е за теб, прекалено е хубаво за да е истина, ти не заслужаваш…‘. НЕ ГИ СЛУШАЙ, отдели се от тази логика, чувства и емоции.

Да, живота не винаги е само розов…

‘Навън е студено, ще настинеш, мързи те, не си в добро настроение’…. Тези неща ти влиаят, но въпреки всичко с ПОСТОЯНСТВО ги преодоляваш.

Отивай против твоята логиката и чувствата, дори и да ти е трудно. Те се зависими от странични фактори.

Победи лошите мисли и качества. Победи себе си.

Само така се постига истински успех- КОГАТО не се отказваш каквото и да става!

Запомни: ‚Няма да спираш!‘

Използвай постоянството и ината обаче за ДОБРО, не за лошо. Има хора които на инат например не говорят с роднините си години наред. От подобно поведение нищо хубаво няма да излезе.

Бъдете инат и постоянни само за хубави цели. За любов, за красиво и здраво тяло, за щастие в живота, за отказването от вредни навици , за работа, за учение.

 Най-голямата победа на човека е със самия него, а истинска такава се постига с качеството  ПОСТОЯНСТВО ( инат). 

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *